sakis007α Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου αν θέλει κανεις 16 pro 512gb μαυρο εχω 1 που με περιμένει σε γνωστο κατάστημα τις αττικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speechless Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, malelis1 είπε 10 λεπτά αφότου σχολίασα εδώ, μου έστειλε η istorm και πήγα να το πάρω. Καληνύχτα παπατζή Ποιος είναι ο παπατζης οέο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελία από πλαίσιο στις 11/09 μεσημέρι και απο istorm 13/09 15:09 για 16 pro max 256gb black ακόμα 0 ενημέρωση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pathorious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μια απ τα ιδια,προπαραγγελια απο Isystems στις 13/9 καμια εξελιξη ακομα.16 pro max 256gb. Το πηρα σε μαυρο,το desert δεν ειναι τοσο καλο οσο φαινεται στις φωτογραφιες τελικα απ οτι βλεπω στα reviews,ροζιζει και λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimdem582 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Απο Γερμανό έμαθα οτι απο αύριο μέχρι παρασκευή θα καλυφθούν οι περισσότερες προπαραγγελίες. Μερικά μοντέλα ίσως πάνε για παράδοση μέχρι 4/10. Αυτά για προ-παραγγελίες. Για παραγγελίες εννοείται ούτε λόγος απο κανένα κατάστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiomodeV2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καινούργιος εδώ στο φόρουμ αλλά γνώστης καθώς διάβαζα τι είχε γίνει πέρσι με το 15 προ... Στο Πλαίσιο μου είπανε ότι η κατάσταση είναι παρόμοια με πέρσι αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό φέτος ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη αλυσίδα και τα υπόλοιπα καταστήματα θα ρολαρουν κανονικά. Για τα απλά προ τουλάχιστον. Οπότε προσωπική μου εκτίμηση μέχρι αρχές Νοέμβρη θα έχουν εξυπηρετηθεί πολλοί περισσότεροι απ'ότι πέρσι. Η istorm τουλάχιστον απ'ότι έχει πάρει τ αυτί μου είναι σε καλύτερους ρυθμούς από πέρσι. Λιγότερη ζήτηση? Περισσότερο απόθεμα? Δεν ξέρω τι από τα 2 αλλά το προ πιστεύω μέσα Οκτώβρη θα το χουμε πολλοί στα χέρια μας. Άντε μπας και ξεφορτωθώ το 12 mini μετά από 4 χρόνια έφτασε στο τέλος του Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από NiomodeV2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις θα παρουσιάσει το pro max όπου αναμένεται προς τα μέσα Οκτωβρίου να καλυφθεί η αγορά των ΗΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philipkiou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 4:00 ΜΜ, dimpia είπε θυμα Έχει βάλει κανένας άλλος το 100ρικο που είχε ζητήσει ο Κωτσόβολος για προκαταβολή στην προπαραγγελία? Εγω δεν έχω ακόμα κανένα νέο για το πότε θα παραλαβω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ace Of Spades Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 51 λεπτά πριν, philipkiou είπε Έχει βάλει κανένας άλλος το 100ρικο που είχε ζητήσει ο Κωτσόβολος για προκαταβολή στην προπαραγγελία? Εγω δεν έχω ακόμα κανένα νέο για το πότε θα παραλαβω... Βάλε άλλα 100, μπορεί να "πληρώσει"..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Margaritis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 13 hours ago, arxontas2323 said: Έχει παραγγείλει κανείς ultra 2 Milanese και έχει παράλαβει;; Καλησπέρα. Εγώ αλλά δεν έχει έρθει ακόμη ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, Nikos Margaritis είπε Καλησπέρα. Εγώ αλλά δεν έχει έρθει ακόμη ενημέρωση τι χρώμα; εγω το παρηγγειλα σε ασημι καθως το μαύρο είδα οτι σε κάποιους έχει κάνει ηδη γρατζουνιές... φαινεται με το milanese θα αργήσει καθώς και σε άλλες χώρες βλέπω δεν υπάρχει διαθεσιμότητα... εσυ απο που το παρήγγειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Υπάρχει κάποια μεταλλική θήκη για το 16 pro? Μέχρι και από έξω, δυσκολεύομαι να βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ο ενας λεει για ενα λουρακι που γρατζουνιεται μονο του, ο αλλος ψαχνει για σιδερενια θηκη, ο αλλος πουλαει χαρτομαντηλα... ΡΕ, Τι γραφει ο τιτλος του θεματος??? 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Margaritis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, arxontas2323 said: τι χρώμα; εγω το παρηγγειλα σε ασημι καθως το μαύρο είδα οτι σε κάποιους έχει κάνει ηδη γρατζουνιές... φαινεται με το milanese θα αργήσει καθώς και σε άλλες χώρες βλέπω δεν υπάρχει διαθεσιμότητα... εσυ απο που το παρήγγειλες; Εχω το Apple Watch Ultra 2 σε ασημί και παρηγγειλα το μαύρο με το αντίστοιχο Milanese loop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3XOTICA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, philipkiou είπε Έχει βάλει κανένας άλλος το 100ρικο που είχε ζητήσει ο Κωτσόβολος για προκαταβολή στην προπαραγγελία? Εγω δεν έχω ακόμα κανένα νέο για το πότε θα παραλαβω... Εγώ το έχω ξοφλημένο αλλά προπαραγγελία 13.9 Κωτσόβολο και καμία ενημέρωση μέχρι σήμερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα