Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, MrVOID said:

Και Plaisio που πήρα, δεν έχουν παραλάβει ακόμη Max.

Ξέχασαν να βάλουν παραγγελία🤣

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Παιδιά ο Κωτσόβολος βγάζει ανα διαστήματα κάποια άμεσα διαθέσιμα κομμάτια pro max 256gb που μετά εξαφανίζονται😅 Π.χ πριν μισή ώρα είχε βγάλει διαθέσιμο για παραλαβή από το Αίγιο 1 κομμάτι pro max 256gb desert titanium..τώρα έβγαλε 1 natural titanium με παραλαβή από τον Κορυδαλλό. Εγώ το έκανα παραγγελία επιτόπου αλλά μου φαίνεται λίγο ακραίο να ισχύει όντως με τόσες προπαραγγελίες που έγιναν. Εκτός αν παίχτηκαν και ακυρώσεις..IMG_2622-min.jpg.985ffe8bfe3348bbbac65c9042bb2163.jpg

Αν το πάρεις ενημέρωσε σε παρακαλώ. ! καλή επιτυχία. 

Δημοσ.

Προπαραγγελία iPhone 16 Pro Max 256 GB Natural Titanium από Κωτσόβολο στις 10/09 και ώρα 18:49, για παραλαβή στο κατάστημα Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη. Με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση και πληρωμή του 100ρικου, τους ζήτησα να μου στείλουν link για να κάνω την πληρωμή όπως και την έκανα.

Δύο μέρες πρίν, πρωί, τους πήρα τηλέφωνο για να πληρώσω το υπολειπόμενο ποσό εφάπαξ (1413,99 ευρώ) και η κοπέλα με ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η πληρωμή παραγγελίας.

Μέχρι και τώρα δεν εμφανίζονται τα 100 ευρώ που πλήρωσα για την προπαραγγελία (βλ. φωτο) και δεν έχουν απαντήσει σε μήνυμα που τους έχω στείλει μέσω ειδικής φόρμας επικοινωνίας στο οποίο επισυνάπτω αποδεικτικά και των δύο πληρωμών.

Αναμένουμε...

kotsovolos.png

• Haha 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα για την δικά μου προ παραγγελία που είναι πληρωμένη από τις 13/9 όταν άνοιξαν οι προ παραγγελίες από τα public έπειτα με επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι θα παραλάβω κανονικά το 16 pro max desert titanium 256 απλά θα πάει από Σάββατο και μετά, είναι για παραλαβή από το κατάστημα στο mall. Βέβαια ακόμα μου λέει σε συλλογή αλλά μου είπαν ότι θα παραλάβω κανονικά, μέχρι το απόγευμα θα μου έρθει ειδοποίηση

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Παιδιά ο Κωτσόβολος βγάζει ανα διαστήματα κάποια άμεσα διαθέσιμα κομμάτια pro max 256gb που μετά εξαφανίζονται😅 Π.χ πριν μισή ώρα είχε βγάλει διαθέσιμο για παραλαβή από το Αίγιο 1 κομμάτι pro max 256gb desert titanium..τώρα έβγαλε 1 natural titanium με παραλαβή από τον Κορυδαλλό. Εγώ το έκανα παραγγελία επιτόπου αλλά μου φαίνεται λίγο ακραίο να ισχύει όντως με τόσες προπαραγγελίες που έγιναν. Εκτός αν παίχτηκαν και ακυρώσεις..IMG_2622-min.jpg.985ffe8bfe3348bbbac65c9042bb2163.jpg

Πήρα τηλέφωνο επειδή είχε ένα διαθέσιμο pm 256 nat στο Πειραιά και μου λένε όχι είναι παραγγελίες πελατών και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.Επισης ρώτησα δηλαδή άμα έκανα παραγγελία να έρθει σπίτι και μου είπαν η παραγγελία θα ακυρωνόταν και θα με έπαιρναν να ζητήσουν το 100αρικο για προ παραγγελία 

Και χάρηκα για ένα λεπτό 🥲

IMG_7287.jpeg

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, SenNikos είπε

Αν το πάρεις ενημέρωσε σε παρακαλώ. ! καλή επιτυχία. 

Άκυρο τελικά.Εμφανίστηκε αυτό σαν status IMG_2623.jpeg.ee091039b6f8c9254138d7a9721e38b7.jpegκαι αφού πήγα από το κατάστημα μου είπε υπάλληλος ότι θα ήταν συστημικό λάθος καθώς δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή διαθέσιμο pro max στο κατάστημα αλλά μόνο το απλό το 16αρι 128gb..καλά πήγε αυτό..

7 λεπτά πριν, Aggelos Τ είπε

Πήρα τηλέφωνο επειδή είχε ένα διαθέσιμο pm 256 nat στο Πειραιά και μου λένε όχι είναι παραγγελίες πελατών και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.Επισης ρώτησα δηλαδή άμα έκανα παραγγελία να έρθει σπίτι και μου είπαν η παραγγελία θα ακυρωνόταν και θα με έπαιρναν να ζητήσουν το 100αρικο για προ παραγγελία 

Και χάρηκα για ένα λεπτό 🥲

IMG_7287.jpeg

Ακριβώς το ίδιο μήνυμα έλαβα και εγώ πριν 5 λεπτά απο το public.Παραγγελία 14/09 το απόγευμα pro max 256gb..Πάμε στην καλύτερη για μέσα Οκτώβρη..

Επεξ/σία από ToProkopio
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Άκυρο τελικά.Εμφανίστηκε αυτό σαν status IMG_2623.jpeg.ee091039b6f8c9254138d7a9721e38b7.jpegκαι αφού πήγα από το κατάστημα μου είπε υπάλληλος ότι θα ήταν συστημικό λάθος καθώς δεν υπήρχε απολ την πρώτη στιγμή διαθέσιμο pro max στο κατάστημα αλλά μόνο το απλό το 16αρι 128gb..καλά πήγε αυτό..

Σου είχε έρθει μνμ στο viber ότι μπορείς να παραλάβεις και πήγες ? η μόνο email ? 

10 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Μολις παρελαβα απο κοτσοβολο 16 pm 256 black με refresh ενω ταυτοχρονα εχω δυο προπαραγγελιες με προκαταβολη απο 11/9 , τους ξεφτιλισα κανονικα πηρα πισω και τισ προκαταβολες.

Ότι θέλουν κάνουν πραγματικά ... ποιος ο λόγος των προπαραγγελιών και των προκαταβολών και τόσος χαμός... Απογοήτευση σκέτη είναι ... ! 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nikosp97 είπε

Μολις παρελαβα απο κοτσοβολο 16 pm 256 black με refresh ενω ταυτοχρονα εχω δυο προπαραγγελιες με προκαταβολη απο 11/9 , τους ξεφτιλισα κανονικα πηρα πισω και τισ .

Επεξ/σία από nikosp97
  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, αποστόλης said:

Θα πάρω το max από τον άλλο μήνα

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως το μακρινό 2010 που πήρα iphone 4 (δεν έχω πάρει άλλο iphone από τότε) κάθε χρόνο γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με το νέο μοντέλο. Έχουμε, δεν έχουμε, έχουμε μόνο 512αρια κλπ κλπ. Η υπάρχει τόση ζήτηση που το μικρό στοκ δεν φτάνει η τα καταστήματα δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για να ανέβει το "prestige" της συσκευής τι να πω 😝😝

Γράψτε εντυπώσεις όσοι παραλάβετε σήμερα!

Προφανώς και γίνεται τεχνητά αυτό. Δεν νομίζω όμως από τα καταστήματα αλλά κεντρικά από την Apple. Και απ' ότι φαίνεται αποδίδει 100%. Οριακά κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας για να πάρουν πρώτοι, απ' ότι βλέπεις. Μακάρι να πάνε τα κινητά 6.000 ευρώ μπας και βάλουμε μυαλό.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, andreashadji said:

Από document κάνεις δεν παρέλαβε τίποτα να υποθέσω;

Η document σε ενημερώνει πάντα πριν πως είναι έτοιμο για να περάσεις να το παραλάβεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...