Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μετά από συζήτηση με έναν συνάδελφο σχετικά με την trash tv του παρελθόντος, θυμηθήκαμε την εκπομπή του τίτλου.

Προσπαθήσαμε να θυμηθούμε τα θέματα της εκπομπής (δυστυχώς δεν υπάρχει πολύ υλικό στο youtube).

Όποιος θυμάται κάτι ας συμπληρώσει την λίστα.

1. Στρώματα με ρετάλια από τα σκουπίδια

2. Φυστύκια με ίχνη ούρων

3. Πίτσα με οδοντογλυφίδα

4. Τυρόπιτα με ρύζι στο Αγρίνιο

• Haha 2
Δημοσ.
Δημοσ.

Θυμάμαι για τα βενζινάδικα όπως επίσης κ για ένα ντελικατεσεν στο Κολωνάκι, που πουλούσε ντολμαδάκια της γιαγιάς κ τελικά ήταν κονσέρβα.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nyne είπε

πουλούσε ντολμαδάκια της γιαγιάς κ τελικά ήταν κονσέρβα

Και που ξέρουμε αν αυτή που τα συσκεύαζε δεν ήταν γιαγιά;

• Haha 8
Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι το επεισόδιο με την αλυσίδα με τα ντόνατς, την πιο γνωστή του εξωτερικού.

Μετά από λίγο από την προβολή του επεισοδίου, η αλυσίδα έκλεισε όλα τα καταστήματα που είχε στην Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/09/2024 at 09:58, dirtybits said:

Φυστύκια με ίχνη ούρων

Έσκασε σαν flashback ! Το θυμάμαι το επεισόδιο. Δημοτικό ήμουν ή Γυμνάσιο. Έτυχε να το παρακολουθήσω λίγο με τον πατέρα μου, μέχρι να αλλάξει κανάλι βάζοντας ταινία στο Σταρ.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Προσπαθησε τοτε να χτισει προφιλ στυλ Ζουγκλα . Εντελως συμπτωματικα πηρε φωτια τοτε ο ΣΚΑΙ στο οροφο που ηταν το γραφειο του ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ του...😉 Τον θυμαμαι να ανεβαινει απο τη σκαλα της πυροσβεστικης μπας και σωσει το υλικο😉Απο τοτε εξαφανιστηκε για αρκετα χρονια και ξαναβγηκε στο μειντάνι κανα 2 χρονια τωρα αλλα δυστυχως μπηκαν νεοι ΄΄ παιχτες΄΄ σε αυτο το παιχνιδι

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...