MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ενημερωτικά, έχει ανοίξει ευρωπαϊκό site της εταιρείας, απ' όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει, χωρίς να ασχοληθεί με έξοδα τελωνείου κ.λπ. Χθες μου ήρθε ενημερωτικό email από την gmktec.
andreas1gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ενημερωτικά, έχει ανοίξει ευρωπαϊκό site της εταιρείας, απ' όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει, χωρίς να ασχοληθεί με έξοδα τελωνείου κ.λπ. Χθες μου ήρθε ενημερωτικό email από την gmktec. Αφού η εταιρεία υπάρχει και δεν είναι ένα απλό φασον προϊόν χωρίς να γνωρίζεις ποιος το υποστηρίζει, τότε γιατί όλοι παίρνουν αντίγραφο των οδηγών και δεν μπαίνουν στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή να τους κατεβάσουν ώστε να κάνουν καθαρή εγκατάσταση Windows...; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από andreas1gr 1
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Ενημερωτικά, έχει ανοίξει ευρωπαϊκό site της εταιρείας, απ' όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει, χωρίς να ασχοληθεί με έξοδα τελωνείου κ.λπ. Χθες μου ήρθε ενημερωτικό email από την gmktec. https://gmktec.eu/ αλλά πάντα μέσω Γερμανίας στέλνουυν/έστελναν στην Ευρώπη. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 hour ago, zacharis1955 said: https://gmktec.eu/ αλλά πάντα μέσω Γερμανίας στέλνουυν/έστελναν στην Ευρώπη Όχι πάντα, απ' ό,τι φαίνεται. Παραθέτω το tracking του M6 που πήρα τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Έφυγε από Κίνα κανονικά, προφανώς κάπου ενδιάμεσα "εκτελωνίστηκε" και έφτασε Ελλάδα :
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Όχι πάντα, απ' ό,τι φαίνεται. Παραθέτω το tracking του M6 που πήρα τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Έφυγε από Κίνα κανονικά, προφανώς κάπου ενδιάμεσα "εκτελωνίστηκε" και έφτασε Ελλάδα : Το κάπου ενδιάμεσα ήταν είναι και θα είναι η Γερμανία. Από Κίνα θα φεύγουν πάντα όλα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από zacharis1955
achilles_g_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Αν υπάρχει επιλογή να το πάρετε χωρίς μνήμη και να βάλετε μια kingston fury εσείς, να το κάνετε. Εγώ έπεσα σε ελαττωματική μνήμη και άντε βρες άκρη.
billyg599 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 21 hours ago, achilles_g_ said: Αν υπάρχει επιλογή να το πάρετε χωρίς μνήμη και να βάλετε μια kingston fury εσείς, να το κάνετε. Εγώ έπεσα σε ελαττωματική μνήμη και άντε βρες άκρη. Τι σου είπαν θα στο αλλάξουν όλο ή μόνο την μνήμη; Και εγώ τείνω να συμφωνήσω με την πρόταση σου. Εγώ παρείγγειλα το barebone και έλεγα να του βάλω αυτή https://www.skroutz.gr/s/25795083/G-Skill-Ripjaws-16GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x8GB-kai-Tachytita-3200-gia-Laptop-F4-3200C22D-16GRS.html Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από billyg599
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 43 λεπτά πριν, billyg599 είπε Τι σου είπαν θα στο αλλάξουν όλο ή μόνο την μνήμη; Και εγώ τείνω να συμφωνήσω με την πρόταση σου. Εγώ παρείγγειλα το barebone και έλεγα να του βάλω αυτή https://www.skroutz.gr/s/25795083/G-Skill-Ripjaws-16GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x8GB-kai-Tachytita-3200-gia-Laptop-F4-3200C22D-16GRS.html Το πήρα από aliexpress με πωλητή minipc europe. Κάνει τον Κινέζο ενώ μου είπε θα μου κάνει refund το ποσό της μνήμης. Μίλησα με την ιδια εταιρία, μου έστειλε το support της που έχουν στο Ali και εξαφανίστηκαν. Mε την kingston δουλεύει απροβλημάτιστα. 1
Tetix Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, vaggospro είπε Πέρα απο m2 παίρνει και κανονικό SSD; Ελάχιστα mini pc έχουν χώρο για κανονικό SSD, μόνο κάποια λίγο πιο μεγάλα θα έλεγα 1
andreas1gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, vaggospro είπε Πέρα απο m2 παίρνει και κανονικό SSD; Αγόρασε με 4€ μία usb 3 θήκη 2.5 ιντσών κ κάνε τον δίσκο "εξωτερικό" 1
vaggospro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Το έλεγα για να έπαιρνα το barebone μιας και έχω SSD.
stark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου On 28/12/2024 at 23:24, Tzimmys said: Εμένα μου ήρθε. Το 16 ram 512 ssd. Εξαιρετικό για τα χρήματά του. Πήρα backup τους drivers, έκανα format, αλλα τα windows δεν ενεργοποιουνται. Ξέρει κανείς γιατί? On 21/12/2024 at 17:54, achilles_g_ said: Σήμερα το παρέλαβα (16gb-512). Παίρνω backup τους drivers, ξεκινάω εγκατάσταση Windows...πρόβλημα... Κλείνει μόνο του, πετάει μπλε οθόνη, πιξελιάζει η οθόνη, έχω προσπαθήσει πάνω από 5 φορές. On 05/01/2025 at 10:56, andreas1gr said: Αφού η εταιρεία υπάρχει και δεν είναι ένα απλό φασον προϊόν χωρίς να γνωρίζεις ποιος το υποστηρίζει, τότε γιατί όλοι παίρνουν αντίγραφο των οδηγών και δεν μπαίνουν στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή να τους κατεβάσουν ώστε να κάνουν καθαρή εγκατάσταση Windows...; Επειδή θα πάρει φίλος Μini PC GMKtec NucBox, με ποιο πρόγραμμα κρατάμε backup τους drivers; Γενικά θεωρούμε αξιόπιστη την εταιρεία ή παίζει να έχει malware οπότε μπαίνουμε στη διαδικασία με τους drivers και επανεγκατάσταση των Windows ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα