Προς το περιεχόμενο

Μini PC GMKtec NucBox M5 Plus | AMD Ryzen 7 5825U | 16 ή 32 GB RAM | 512 GB ή 1 TB SSD | Windows 11 | 235 ή 285 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billyg599 είπε

Το βρίσκω αυτο του θέματος στα 220 περίπου barebone στο site της εταιρίας. Μέ 35 ευρώ βλέπω και 32GB 3200 μνήμες απο σκρουτζ οπότε 255. Nvme δεν χρειάζομαι. Υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά που δεν ξέρω για αντίστοιχο μηχάνημα; Ευχαριστώ.

https://www.gmktec.com/products/amd-ryzen-7-5825u-mini-pc-nucbox-m5-plus?variant=2602e62a-16e2-4a86-937c-36f93dbb1356&spm=..cart.cart_1.1&spm_prev=..cart.header_1.1

Και κάτω από 200 € κάποτε η Barebone version του.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε. Το 16 ram 512 ssd. 

Εξαιρετικό για τα χρήματά του. 

Πήρα backup τους drivers, έκανα format, αλλα τα windows δεν ενεργοποιουνται. Ξέρει κανείς γιατί? 

Δημοσ.
Είναι οι @@ των κινέζων. Κι εμένα ένα Ν100 μου είχε κάνει το ίδιο.

Θα πρέπει να σου έχει δώσει την επιλογή να πάρεις τηλέφωνο, κάνε το. Μίλα με το IVR, όταν σε ρωτήσει στο τέλος σε πόσα άλλα PC έχει ενεργοποιηθεί το κλειδί αυτό, πες 0.

Αν έχεις πρόβλημα να σε καταλάβει το ελληνικό IVR, έχω το νούμερο του αμερικάνιικου, καλείς μέσω skype δωρεάν, με το οποίο δεν είχα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Εμένα μου ήρθε. Το 16 ram 512 ssd. 

Εξαιρετικό για τα χρήματά του. 

Πήρα backup τους drivers, έκανα format, αλλα τα windows δεν ενεργοποιουνται. Ξέρει κανείς γιατί? 

https://bit.ly/2BR50kk  / https://bit.ly/3VoTqmn

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, billyg599 είπε

Το βρίσκω αυτο του θέματος στα 220 περίπου barebone στο site της εταιρίας. Μέ 35 ευρώ βλέπω και 32GB 3200 μνήμες απο σκρουτζ οπότε 255. Nvme δεν χρειάζομαι. Υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά που δεν ξέρω για αντίστοιχο μηχάνημα; Ευχαριστώ.

https://www.gmktec.com/products/amd-ryzen-7-5825u-mini-pc-nucbox-m5-plus?variant=2602e62a-16e2-4a86-937c-36f93dbb1356&spm=..cart.cart_1.1&spm_prev=..cart.header_1.1

32gb στα 35 ευρω που βρήκες? στα 60 τις βλεπω

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, devaggos said:

32gb στα 35 ευρω που βρήκες? στα 60 τις βλεπω

Συγνώμη λάθος έχεις δίκιο: οι 16GB στα 30-35 και 32GB στα 57-60 όντως .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια και καλη χρονια σε ολους.

Μια ερώτηση αν γνωριζει καποιος πριν προχωρησω σε αγορα:  Το pcακι εχει 2 εξοδους hdmi. Μπορω να χρησιμοποιησω την μια για συνδεση με τη τηλεοραση και την αλλη για συνδεση με ενα ενισχυτη για πολυκαναλο ηχο? Και να λειτουργουν και τα δυο ταυτοχρονα. Δλδ το ενα hdmi την εικονα και το αλλο τον ηχο?

Ευχαριστω

Επεξ/σία από Kosnis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kosnis είπε

Μια ερώτηση αν γνωριζει καποιος πριν προχωρησω σε αγορα:  Το pcακι εχει 2 εξοδους hdmi. Μπορω να χρησιμοποιησω την μια για συνδεση με τη τηλεοραση και την αλλη για συνδεση με ενα ενισχυτη για πολυκαναλο ηχο? Και να λειτουργουν και τα δυο ταυτοχρονα. Δλδ το ενα hdmi την εικονα και το αλλο τον ηχο?

Ευχαριστω

Απο το pc στελνεις μεσω HDMI στην HDMI εισοδο του ενισχυτη και απο εξοδο HDMI του ενισχυτη στην τηλεοραση και με τα καλωδια του ενισχυτη στα ηχεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jimmyl είπε

Απο το pc στελνεις μεσω HDMI στην HDMI εισοδο του ενισχυτη και απο εξοδο HDMI του ενισχυτη στην τηλεοραση και με τα καλωδια του ενισχυτη στα ηχεια

Ναι σωστά έχεις δίκιο, ευχαριστώ για την απάντηση, δεν θα ήθελα όμως για ένα απλό σερφαρισμα ή για κανένα βιντεάκι από το youtube να λειτουργεί ο ενισχυτής, για εξοικονόμηση ενέργειας, καταναλώνει πολύ ρεύμα. Θα προτιμούσα να τον ανοίγω όταν θέλω εγώ μόνο για να δω καμία σειρά η ταινία.  

Επεξ/σία από Kosnis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kosnis είπε

Ναι σωστά έχεις δίκιο, ευχαριστώ για την απάντηση, δεν θα ήθελα όμως για ένα απλό σερφαρισμα ή για κανένα βιντεάκι από το youtube να λειτουργεί ο ενισχυτής για εξοικονόμηση ενέργειας, καταναλώνει πολύ ρεύμα. Θα προτιμούσα να τον ανοίγω όταν θέλω εγώ μόνο για να δω καμία σειρά η ταινία.  

Τωρα για αυτο που λες δεν εχω αποψη , πιθανολογω οτι απο τη στιγμη που θα ειναι κλειστος ο ενισχυτης θα πρεπει να εχεις ενα δευτερο HDMI απο το pc σε καποιο δευτερο HDMI της τηλεορασης για να εχεις εικονα και ηχο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Τωρα για αυτο που λες δεν εχω αποψη , πιθανολογω οτι απο τη στιγμη που θα ειναι κλειστος ο ενισχυτης θα πρεπει να εχεις ενα δευτερο HDMI απο το pc σε καποιο δευτερο HDMI της τηλεορασης για να εχεις εικονα και ηχο

Αυτο που λες τωρα ειναι μια πολυ ωραια σκεψη , κατι που δεν ειχα σκεφτει εγω.

Ευχαριστω φιλε!

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kosnis είπε

Ευχαριστω

Δεν έχει 2 hdmi. Έχει 1 hdmi και 1 display port

Δημοσ.

Σωστά. Αλλά νομίζω από την type c μπορεί να βγάλει εικόνα. Οπότε με έναν ανταοτορα θα έχει ακόμα μια έξοδο της επιλογής. Προσοχή, δεν το έχω δοκιμάσει και δεν είμαι 100 % σίγουρος. Ψάξτε το καλύτερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...