dystopic_insomnia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Υπάρχει κανείς που να εχεττα syllabus για τα Master in Financial Technology απο Aegean και City Unity? Τους τα ζήτησα για να δω τις περιγραφές των μαθημάτων και μου λένε οτι είναι διαθέσιμο μόνο στους φοιτητές που κάνουν εγγραφη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, dystopic_insomnia said: Καλησπέρα! Υπάρχει κανείς που να εχεττα syllabus για τα Master in Financial Technology απο Aegean και City Unity? Τους τα ζήτησα για να δω τις περιγραφές των μαθημάτων και μου λένε οτι είναι διαθέσιμο μόνο στους φοιτητές που κάνουν εγγραφη. Καλημέρα, το θες ενημερωτικά απλά για να ξέρεις ή τα έχεις υπόψιν σου για να παρακολουθήσεις; Προσωπικά αν ήθελα να το παρακολουθήσω με μια τέτοια απάντηση θα μου φαινόταν φουλ αφερέγγυοι. Θα τους απέρριπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dystopic_insomnia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δυστυχώς κοιτάω για παρακολούθηση και μιλάω για αυτά τα δυο γιατι δίνουν από μεγάλα πανεπιστήμια.. Προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα