Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να δινω δεδομενα στο tablet, απο το κινητο, χωρις να το εχω ως wifi hotspot;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα τελευταια χρονια εχω το ρουτερ της vodafone και απο εκει παιρνω internet για το ταμπλετ. Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να διακοψω το προγραμμα στη vodaone και να βαλω το gigamax της cosmote, στην οποια εχω και καρτοκινητη.

Σκεφτηκα την επιλογη twin sim, αλλα διαβαζω το παρακατω :

Όταν χρησιμοποιείς την υπηρεσία COSMOTE Twin SIM, δεν είναι εφικτό:

• να γίνεται ταυτόχρονη χρήση υπηρεσιών φωνής από τη μια κάρτα και δεδομένων από την άλλη
  • να έχεις ενεργοποιημένες και τις 2 SIM και να πραγματοποιούνται ή να λαμβάνονται ταυτόχρονα κλήσεις και από τις 2 συσκευές, ειδικά όταν οι συσκευές βρίσκονται στην ίδια κοντινή γεωγραφική περιοχή

Η υπηρεσία λειτουργεί ορθά μόνο όταν κάθε φορά πρώτα απενεργοποιείται η μία κάρτα με απενεργοποίηση της αντίστοιχης συσκευής και μετά ενεργοποιείται η άλλη.

Ενω ειχα την εντυπωση οτι μπορουσα κανονικα να χρησιμοποιω την 2η sim, μονο για δεδομενα, και να την εχω μονιμα μεσα στο ρουτερακι..

Οποτε τι αλλες επιλογες υπαρχουν; Δε θελω να εχω συνεχως το κινητο ως wifi hotspot, ανεβαζει θερμοκρασια και τελειωνει η μπαταρια αμεσως.

Υπαρχουν sim που ειναι μονο για data και οχι για φωνη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 hours ago, flyer said:

5 ευρω το μηνα επιπλεον, απλα και μονο για να χρησιμοποιω την sim; Δλδ 60 ευρω το μηνα παγιο;; Τι στο καλο;

Χιλιες φορες να μεινω με το ρουτερακι της vodafone. Δινω 11 ευρω για 30gb. Και αλλα 13 ευρω στη Cosmote What's Up, δηλαδη δινω 24 ευρω το μηνα συνολο..

Απλα υπαρχει και προσφορα gigamax με 20gb και απεριοριστα στα 18 ευρω, και αμα δινω και 5 ευρω το μηνα για τη sim, ερχομαστε στα ισα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...