avacan23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Είναι προκλητικό το φετινό στη σειρά προ… οι αλλαγές είναι ελάχιστες … δεν ξέρω πως την έχουν δει… 8κ βίντεο και κουμπί αφής… βάλαμε και 5χ ζουμ στο μικρό προ και WiFi 7 και 10% μπαταρία και επεξεργαστή… Δεν είχαν το θράσος να αυξήσουν τις τιμές. Ξαφνικά το iPhone 15 pro max έγινε η καλύτερη vfm αγορά… στα απλά 16 ευτυχώς υπάρχει βελτίωση αλλά και πάλι οι τιμές είναι πολύ ψηλές για την κατηγορία και τις δυνατότητες τους παμε για του χρόνου .. γλάρο σούπα φέτος ο μάγειρας cook
avacan23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Πραγματικά είναι ξεφτίλα αυτό με την οθόνη. Για ios 18 μάλλον η αναβάθμιση 15 Σεπτέμβρη αν και δεν είπαν τίποτα στην παρουσίαση. Φέτος είναι για κράξιμο. Μου θυμίζει τη ρόλεξ που αλλάζει μπρασελέδες και μεγαλώνει μια ίντσα την κάσα και λέει νέο ρολόι
digitalarchive Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 εχω ενα OP12 και ενα pro max. πραγματικα ενταξει ισως με βολευει το android περισσοτερο. αλλα εχει μεινει πολυ πισω η apple κυριως σε λειτουργικο δυστηχώς... επισης εχω προσεξει τελευταια iPhone μονο κατι κοπέλες εχουν... 4
avacan23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Η τεχνητή νοημοσύνη το 2025 στην Ευρώπη… πραγματικά σε βρίσκω ένα λόγο να πάρεις κάποιος που έχει το 15max το 16 … ειναι αλητεία το 16απλο με 60αρα οθόνη και usb2 το 2024..
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, avacan23 είπε Το παραπάνω δεν ισχύει Το 16pro ξεκινά από 128gb στα 999$.
avacan23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 16 128 gb 979 ευρώ plus 128 gb 1129 pro 128gb 1239 ευρώ max 256 gb 1489 ευρώ το 16 προ έχει ίδιες δυνατότητες με την Κουμουτσά φέτος 16 max όποτε τι κάνει η apple ; Ξεκινάει το 16 προ με 128gb και το max με 256 για να πει ο αγοραστής θα δώσω παραπάνω για να πάρω την κουμουτσα αλλά θα ‘χω 256 αφού με 1500 ευρώ έχουν ίδια λεφτά και το 16 προ 256 gb κΙ το max…
avacan23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μένουμε ευρώπη? δεν έχει apple intelligence Apple will not roll out its Apple Intelligence AI product and three other new features to the European Union when it releases them later in 2024, the company said, due to privacy concerns stemming from the Digital Markets Act. The DMA requires that services be interoperable across platforms, to promote competition and stymie the “gatekeeper” effect that some large companies, including Apple, have. Apple said it would work with the EU to come up with a solution to allow the rollout of the new products.
Klaudio_97 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημερα εγω προχωρησα σε προπαραγγελια για το 16 pro max και θα γινω κατοχος iphone για πρωτη φορα ( κατοχος android επι χρονια και κατοχος oneplus 10t 5g προς στιγμην ). Θα ηθελα οποιος μπορει να μου δωσεις τιπς τι να κανω και τι να ξερω; Οπως επισης θα ηθελα βοηθεια για μια θηκη και προσταυτικο οθονης καθως απο επισημα καταστημα βλεπω κατι τιμες που ξεφευγουν πχ iStorm θηκη στα 60 ευρω 😂. Και αλλη μια ερωτηση! Πιστευετε θα το εχω στης 20 σεπτεμβρη η θα παει παραπανω; 1
arxontas2323 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Klaudio_97 είπε Καλημερα εγω προχωρησα σε προπαραγγελια για το 16 pro max και θα γινω κατοχος iphone για πρωτη φορα ( κατοχος android επι χρονια και κατοχος oneplus 10t 5g προς στιγμην ). Θα ηθελα οποιος μπορει να μου δωσεις τιπς τι να κανω και τι να ξερω; Οπως επισης θα ηθελα βοηθεια για μια θηκη και προσταυτικο οθονης καθως απο επισημα καταστημα βλεπω κατι τιμες που ξεφευγουν πχ iStorm θηκη στα 60 ευρω 😂. Και αλλη μια ερωτηση! Πιστευετε θα το εχω στης 20 σεπτεμβρη η θα παει παραπανω; Το πρώτο εργαλείο που θα σου πρότεινα μόλις το πάρεις είναι το 3utools
sleepychris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, arxontas2323 said: Το πρώτο εργαλείο που θα σου πρότεινα μόλις το πάρεις είναι το 3utools τι ακριβως κανει αυτο?
arxontas2323 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, sleepychris είπε τι ακριβως κανει αυτο? Μπορείς ν μεταφέρεις σωστά και σε άλμπουμ φωτογραφίες, να περάσεις τραγούδια και να χειριστεις την συσκευή πολύ πιο εύκολα σε σχέση με το itunes 1
Dinos1973 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 https://www.macrumors.com/2024/09/15/iphone-16-pro-demand-estimate/ Στον κουβα μαλλον αυτον τον χρονο η apple! Πως ειναι δυνατον το κυριο χαρακτηριστικο που θα ειναι το δυνατο selling point (AI) να μην ειναι διαθεσιμο απο το λανσαρισμα! Στελεχαρες ολοι τους εκει! εαν ζουσε ο Jobs θα ηταν οι μισοι στο ταμειο ανεργειας!!!
aces Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2024 στις 12:24 ΜΜ, Klaudio_97 είπε Καλημερα εγω προχωρησα σε προπαραγγελια για το 16 pro max και θα γινω κατοχος iphone για πρωτη φορα ( κατοχος android επι χρονια και κατοχος oneplus 10t 5g προς στιγμην ). Θα ηθελα οποιος μπορει να μου δωσεις τιπς τι να κανω και τι να ξερω; Οπως επισης θα ηθελα βοηθεια για μια θηκη και προσταυτικο οθονης καθως απο επισημα καταστημα βλεπω κατι τιμες που ξεφευγουν πχ iStorm θηκη στα 60 ευρω 😂. Και αλλη μια ερωτηση! Πιστευετε θα το εχω στης 20 σεπτεμβρη η θα παει παραπανω; κατεβαζεις app move to iOS στην android συσκευη που εχεις. οταν ερθει η νεα συσκευη κανεις το transfer επαφων/μηνυματων κλπ μεσα απο το iPhone Θηκες & Tempered Glass πας για a) Spigen https://spaceboy.io/ ή b) ESR/Torras https://the-istore.gr/ Και τα 2 καταστήματα αυτά ειναι κορυφη. 1 ειναι Αθήνα το αλλο Θεσσαλονίκη εχουν BoxNow. Για παραλαβες αγνωστο τι θα γινει. Η ζητηση υπαρχει ειναι ετσι & ετσι θα δειξει..... Αυτά, καλή αρχή στο iOS Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2024 από aces
avacan23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Το προστατευτικό της torras είναι το κορυφαίο. Εξίσου καλά είναι και τα panzerglass για τη θήκη μεγάλη προσοχή στο βάρος ήδη το 16 μαξ είναι 6 γραμμάρια βαρύτερο από το 15αρι που ζύγιζε 221 γρ. Όποτε για μένα η θήκη πρέπει εκτός να προστατεύει να ναι και ελαφριά. Όποτε κορυφή είναι η pitaca από ανθρακόνημα. μη λυπηθείς τα λεφτά σε τζαμί και θήκη γιατί οι λάθος και φθηνές επιλογές μειώνουν την εμπειρία χρήσης και την αξία ενός κινητού 1500 ευρώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα