nchatz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Η Apple αναβαθμίζει την γκάμα των ακουστικών της, παρουσιάζοντας τρεις νέες προτάσεις όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στην παρουσίαση "It's Glowtime" της εταιρείας. AirPods 4 Τα AirPods 4, τα AirPods Max και τα AirPods Pro 2 έρχονται με καινοτόμα χαρακτηριστικά, στοχεύοντας να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χρήστη. Τα AirPods 4 αποτελούν την τέταρτη γενιά των δημοφιλών ασύρματων ακουστικών της εταιρείας. Διατηρώντας μια σχεδίαση παρόμοια με τα AirPods 3, τα νέα μοντέλα εισάγουν σημαντικές αναβαθμίσεις στον ήχο. Το H2 τσιπ ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε μη-Pro μοντέλο, προσφέροντας λειτουργίες όπως Voice Isolation και Personalized Spatial Audio, που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικότητα των AirPods Pro 2. Η Apple επιλέγει να διαχωρίσει τα AirPods 4 σε δύο εκδόσεις. Η premium έκδοση, με τιμή 179 δολάρια, περιλαμβάνει Active Noise Cancellation, Transparency Mode και Adaptive Audio. Η πιο προσιτή έκδοση, στα 129 δολάρια, στερείται αυτών των χαρακτηριστικών αλλά διατηρεί τον νέο σχεδιασμό και άλλες βελτιώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Apple, τα νέα AirPods 4 διαθέτουν βελτιωμένη αυτονομία μπαταρίας, προσφέροντας έως και 30% περισσότερο χρόνο ακρόασης σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Και οι δύο εκδόσεις είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από σήμερα, με το λανσάρισμα να έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου. AirPods Max Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, τα AirPods Max λαμβάνουν την πρώτη τους αναβάθμιση. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η αντικατάσταση της θύρας Lightning με USB-C, εναρμονίζοντας τα ακουστικά με τις τελευταίες τάσεις συνδεσιμότητας. Τα νέα AirPods Max διατηρούν την τιμή των 549 δολαρίων, αλλά προσφέρουν νέες χρωματικές επιλογές όπως μαύρο, μωβ και πορτοκαλί. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα, με διαθεσιμότητα από τις 20 Σεπτεμβρίου. AirPods Pro 2 Τα AirPods Pro 2, πρόκειται να αποκτήσουν νέες δυνατότητες μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Αυτή τη φορά η Apple εστιάζει στην καλή ακοή, εισάγοντας μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες. Μια από αυτές είναι η δυνατότητα διεξαγωγής κλινικά επικυρωμένου τεστ ακοής, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από πέντε λεπτά χρησιμοποιώντας τα AirPods Pro και το iPhone. Τα αποτελέσματα αποθηκεύονται με ασφάλεια στην εφαρμογή Health. Σε περίπτωση που εντοπιστεί απώλεια ακοής, ενεργοποιείται η λειτουργία ακουστικού βοηθήματος. Τα AirPods Pro 2 θα μπορούν να λειτουργήσουν ως "κλινικής ποιότητας ακουστικά βοηθήματα", ενισχύοντας τους ήχους του περιβάλλοντος και εφαρμόζοντας αυτόματα ένα εξατομικευμένο προφίλ ακοής κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή podcast. Η λειτουργία αυτή βρίσκεται υπό έγκριση από τον FDA και άλλους ρυθμιστικούς φορείς και αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 χώρες. Επιπλέον, η Apple προσθέτει μια λειτουργία προστασίας της ακοής που ενεργοποιείται αυτόματα σε θορυβώδη περιβάλλοντα, προσφέροντας παθητική ακύρωση θορύβου. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα AirPods Pro 2 ως ωτοασπίδες. Οι νέες αυτές λειτουργίες αναμένεται να είναι διαθέσιμες μέσω δωρεάν ενημέρωσης λογισμικού αργότερα μέσα στο έτος. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Πάντα οι καλύτεροι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που το 2024 πουλάει ακουστικά κάτω από 180ευρώ χωρίς ANC. Κρίμα... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, Fulgore said: Η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που το 2024 πουλάει ακουστικά κάτω από 180ευρώ χωρίς ANC. Κρίμα... Και η μοναδική εταιρία που δεν πουλάει κινητό κάτω από 900€. Και η μοναδική εταιρία που δεν πουλάει λάπτοπ κάτω από 1000€. Να συνεχίσω; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Αυτά με software update και για τα AirPods Pro 2 του 2022 (lightning case); 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μήπως τα χαρακτηριστικά για την υποβοήθηση ακοής είναι ικανά για πλήρες disrupt του κλάδου των ακουστικών βαρηκοΐας; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, icsd08063 said: Αυτά με software update και για τα AirPods Pro 2 του 2022 (lightning case); Yes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 30 minutes ago, Abudi said: Μήπως τα χαρακτηριστικά για την υποβοήθηση ακοής είναι ικανά για πλήρες disrupt του κλάδου των ακουστικών βαρηκοΐας; Είναι. Αν λειτουργήσουν σωστά, κάποιο ποσοστό θα κάνει τη δουλειά του και με τα airpods αντί των -πανάκριβων- ακουστικών βαρηκοΐας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Abudi είπε Μήπως τα χαρακτηριστικά για την υποβοήθηση ακοής είναι ικανά για πλήρες disrupt του κλάδου των ακουστικών βαρηκοΐας; Δεν νομίζω ότι είναι ακόμα ικανά για κάτι τέτοιο. Υπάρχει και το ζήτημα της αυτονομίας. Επίσης, υπάρχουν κατηγορίες ακουστικών βαρηκοΐας που τα airpods δεν θα φτάσουν σύντομα ή και ποτέ όσον αφορά την πιστότητα ήχου και το software. Προσωπικά πιστεύω ότι το ambient sound mode θα μπορούσε να είναι πιο βελτιωμένο σε όλα τα premium bluetooth handsfree ακουστικά μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτρέπει σε άτομα με βαρηκοΐα να τα χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη άνεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, svartevarg said: Δεν νομίζω ότι είναι ακόμα ικανά για κάτι τέτοιο. Υπάρχει και το ζήτημα της αυτονομίας. Επίσης, υπάρχουν κατηγορίες ακουστικών βαρηκοΐας που τα airpods δεν θα φτάσουν σύντομα ή και ποτέ όσον αφορά την πιστότητα ήχου και το software. Και όμως δείχνουν να είναι. Προφανώς ο @Abudi δεν εννοεί ότι θα εξαφανίσουν τη βιομηχανία ακουστικών βαρηκοΐας σ' ένα απόγευμα, αλλά ότι έχουν τη δύναμη να την ενοχλήσουν, ή να την «πιέσουν». Που και αυτό από μόνο του θα 'ναι καλό να γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony_boy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Τα καλύτερα ακουστικά που έχω πάρει μέχρι τώρα (Pro 2). Στα ίδια λεφτά δεν παίζει ανταγωνισμός. 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που το 2024 πουλάει ακουστικά κάτω από 180ευρώ χωρίς ANC. Κρίμα... Το Σκρουτζ έχει με 20 ευρώ ή και λιγότερο, Bluetooth ακουστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Upogeios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, Abudi είπε Μήπως τα χαρακτηριστικά για την υποβοήθηση ακοής είναι ικανά για πλήρες disrupt του κλάδου των ακουστικών βαρηκοΐας; σε βαθος χρονου, θα κανει μια ζημια, αλλα δεν μπορει να πιασει τους "φτωχους" γιατι δεν θα παρεις ποτε airpod αν δεν ειχεις iphone. Αλλα θα δωσει ενα καλο σπρωξιμο, μπας και βγαλουν κανα προιον της προκοπης οι καθιερωμενοι της ιατρικης βιομηχανιας! Γιατι θα μπορουσαν να πανε και αυτοι σε τετοιες λυσεις, αλλα δεν τα εκαναν ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω από τον χώρο, δεν έχω χρειαστεί εγώ ο ίδιος ή κάποιος κοντινός μου ακουστικά οπότε δεν έχω ενημερωμένη άποψη. Ωστόσο υποθέτω οτι η ταμπελίτσα "medical equipment" πάνω στην οποία κάθονται όλοι οι κατασκευαστές των ακουστικών βαρηκοΐας (ή άλλων παθήσεων) τους δίνει τη δυνατότητα να μένουν άπραγοι σε εξέλιξη και παράλληλα να κοπανάνε μεγάλα καπέλα στα προϊόντα τους διότι.......έτσι. Στην σήμερον, πράγματι αυτό που λέει ο @Upogeios είναι σωστό. Πρέπει να έχει iPhone. Στη γιαγιά μου ψάχναμε flip-phone με μεγάλα πλήκτρα, οπότε δώρο-άδωρο τα ακουστικά της Apple. Ωστόσο, σε λίγα χρόνια ή σε άλλες χώρες (που η διείσδυση του iPhone είναι πολύ μεγαλύτερη από Ελλάδα) δεν το βλέπω τόσο ουτοπικό να μιλάμε για ένα ευθέως ανταγωνιστικό με τα παραδοσιακά ακουστικά προϊόν, τουλάχιστον για ένα ποσοστό παθήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waits Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Και μόνο το bug με το dynamic island να φτιάξουν (δείχνει σε random στιγμές λάθος notifications για low battery) θα είμαι ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, nikosgalis said: Είναι. Αν λειτουργήσουν σωστά, κάποιο ποσοστό θα κάνει τη δουλειά του και με τα airpods αντί των -πανάκριβων- ακουστικών βαρηκοΐας Δε νομίζω να τα χρησιμοποιούν ΑΝΤΙ των ακουστικών βαρηκοϊας αλλά σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. Να αντικατασταθούν τελείως μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Από εκεί και πέρα ως προς το κόστος που αναφέρει κάποιος πιο κάτω, ότι και καλά χρειάζεται να έχεις iphone για να τα χρησιμοποιήσεις, οκ η τεχνολογία προχωράει και πλέον έχουμε περισσότερες ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Το αν κάποιος ΔΕΝ έχει την οικονομική άνεση να έχει ένα iPhone ακόμα και 5 γενιές πίσω προκειμένου να χρησιμοποιήσει αυτό το πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, οκ είναι ένα δεδομένο, όπως δεδομένο είναι και το ότι στην Αφρική μένουν χωρίς δόντια επειδή δεν έχουν 1500€ να βάλουν μία γέφυρα. Ούτε laser στα μάτια νομίζω ότι κάνουν. Δηλαδή κάπου οκ, δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ το νέο αυτό feature επειδή "δεν έχουν όλοι iPhone". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα