Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paniti είπε

42mm & 46mm οι κάσες του 10. Τώρα η οθόνη θα εξαρτηθεί από το screen to body ratio...

Θηρίο το 46 για γυναίκα γμτ, ήλπιζα σε κάνα 44ρι 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι δεν δίνει βαρύτητα στος τιμές όποτε οι χρήστες θα προτιμήσουν παλιότερα μοντέλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το Series 9, όλα ανοιχτά εκτός από το Always On (που δεν το είχα ανοιχτό σε κανένα smartwatch μου), με άσκηση μέρα παρά μέρα, και φορτίζω κάθε 48 ώρες που μένει με κάπου στο 10%.
Ρεαλιστικός χρόνος λειτουργίας δηλαδή (για τη δική μου καθημερινότητα) για 100-0, κάπου στις 53-54 ώρες χωρίς power saving mode.

Επεξ/σία από YngwieMalmsteen
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, geopan2 είπε

έχω garmin, το φορτίζω κάθε 8-9 μέρες και μου τη σπάει.. πως αντέχεις κάθε πρωί; :P 

Άμα έχεις μήλο όλα τα αντέχεις. Σου δίνει status ! Η δόξα και το στυλ έλεγαν κάποτε οι ΑΓ. 

• Haha 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, geopan2 είπε

έχω garmin, το φορτίζω κάθε 8-9 μέρες και μου τη σπάει.. πως αντέχεις κάθε πρωί; :P 

G-Shockάρα, tough solar και δεν το φορτίζω ποτέ, ούτε καν αλλάζω μπαταρία :) Είπα να πω και γω τον πόνο μου :)

• Haha 1
Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται, ήρθε η ώρα ν' αντικαταστήσω τον δεινόσαυρο (Series 5). Με κέρδισε η ανίχνευση υπνικής άπνοιας.

Spoiler

Άμα είχε κι ενσωματωμένο CPAP έδινα νεφρό! :P

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Haldol said:

Απ' ότι φαίνεται, ήρθε η ώρα ν' αντικαταστήσω τον δεινόσαυρο (Series 5). Με κέρδισε η ανίχνευση υπνικής άπνοιας.

Reveal hidden contents

Άμα είχε κι ενσωματωμένο CPAP έδινα νεφρό! :P

Προσωπικά περιμένω εναγωνίως μπας και γίνει το... θαύμα και υποστηριχθεί το Cellular στην Ελλάδα. 

Του δίνω έως το τέλος του έτους για να σκεφτώ να αντικαταστήσω το Series 6. 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, paredwse said:

Προσωπικά περιμένω εναγωνίως μπας και γίνει το... θαύμα και υποστηριχθεί το Cellular στην Ελλάδα. 

Του δίνω έως το τέλος του έτους για να σκεφτώ να αντικαταστήσω το Series 6. 

Το θέμα cellular προσωπικά το 'χω ξεχάσει. Άμα ήταν να το υποστηρίξουν θα το 'χαν κάνει χρόνια τώρα. Πόσα χρόνια δίνουν eSIM σε κινητά; Απλά για κάποιο λόγο δε θέλουν.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tony_boy είπε

Καμία βελτίωση στην μπαταρία; 

Δεν ανακοίνωσαν κάτι, αλλά από τα specs στο τέλος φαίνονται οι ίδιες 18 ώρες λειτουργίας, όπως και στο Series 9.
Μόνο ό,τι κερδίσεις από τον νέο επεξεργαστή, αλλά θα το χάσεις λογικά από το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, smaik είπε

Για μέτρηση αρτηριακής πίεσης που έλεγαν τι έγινε φήμες;

Μαλλον παμε στο επομενο ultra γιαυτο

Τιμες περιμενω να δω....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...