zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ποιά είναι αυτά που μπορεί να κάνει πολεοδομικά μια πολυκατοικία, κατά το κτίσιμο, για να κερδίσει περισσότερο ύψος από αυτό που δίνει ο Δήμος στον οποίο βρίσκεται; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από zoranb 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Νόμιμα; Δε νομίζω ότι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Νόμιμα γίνεται 👍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Τι ναρκωτικα παιρνετε μερικοι μερικοι…; 4 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, zoranb είπε Ποιά είναι αυτά που μπορεί να κάνει πολεοδομικά μια πολυκατοικία, κατά το κτίσιμο, για να κερδίσει περισσότερο ύψος από αυτό που δίνει ο Δήμος στον οποίο βρίσκεται; 1 ώρα πριν, zoranb είπε Νόμιμα γίνεται 👍 Ωραία πες του πως να το κάνει εσύ που ξέρεις. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Ukforthemoment said: Ωραία πες του πως να το κάνει εσύ που ξέρεις. ουτε που παρατηρησες οτι ηταν ο ιδιος ανθρωπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, sleepychris είπε ουτε που παρατηρησες οτι ηταν ο ιδιος ανθρωπος... Ετσι νομίζεις. Γιατί νομίζεις ότι έβαλα και τα δύο quotes ? 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Λέω γίνεται γιατί μου το ανέφερε κατασκευαστής! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Λέω γίνεται γιατί μου το ανέφερε κατασκευαστής! Γιατι δεν ρωτάς τον ιδιο (τον κατασκευαστή) τοτε?🤔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, zoranb said: Νόμιμα γίνεται 👍 7 minutes ago, zoranb said: Λέω γίνεται γιατί μου το ανέφερε κατασκευαστής! Τέλεια, ρώτα τον κατασκευαστή (εγώ δεν είμαι ακριβώς πολιτικός μηχανικός να ξέρω). Και σου έχω και business opportunity. Μόλις μάθεις πως γίνεται, πες το και στους ιδιοκτήτες του Cocomat Hotel γιατί δεν ξέρουν τις διαδικασίες και τρέχουν στο Συμβούλιο τις Επικρατείας μπας και δεν γκρεμίσουν δυο ορόφους από το ξενοδοχείο τους. Φαντάζομαι από τα €2-3εκ ζημιά θα σου δώσουν καλό μεροκάματο αν τους βρεις λύση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, zoranb είπε Λέω γίνεται γιατί μου το ανέφερε κατασκευαστής! Θα χτίσεις πολυκατοικία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Αχ μου ειχαν λειψει οι αποριες του 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) μεταφορα συντελεστη οροφου δηλαδη απο πολυκατοικοια που χτιζει ο ίδιος κατασκευαστης σε αλλο δημο συν δηθεν σοφιτα με κεραμιδια αλλα στην ουσια κανονικος οροφος ισον συν δυο ακομα οροφοι στο συνολο. Τι κερδιζει? μεταφερει ενα οροφο απο το μενιδι με αξια χ στην γλυφαδα με αξια ΧΧΧΧΧΧ περισσοτερη αλλα κανει τη γλυφαδα μπετονουπολη..... 2 ώρες πριν, zoranb είπε Ποιά είναι αυτά που μπορεί να κάνει πολεοδομικά μια πολυκατοικία, κατά το κτίσιμο, για να κερδίσει περισσότερο ύψος από αυτό που δίνει ο Δήμος στον οποίο βρίσκεται; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από filipprin 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Εδώ στην Πετρούπολη που μένω έχει γίνει, το όριο είναι 5 ορόφοι και έχουν σηκωθεί κάμποσες με 6 ορόφους. Αυτό που έχω διαβάσει σε σχόλια(γιατί έπεσε κράξιμο που σηκώνουν 6όροφες) λένε ότι υπάρχει ένα παραθυράκι στον νόμο και μπορείς να αγοράσεις τον αέρα από μια πολυκατοικία γύρω από την δική σου που να μην έχει χτίσει μέχρι το όριο και να βάλεις έναν εξτρά όροφο στο δικό σου. Βέβαια μετά το κράξιμο που έπεσε ο δήμαρχος είπε ότι θα αιτηθεί να εξαιρεθεί η Πετρούπολη από αυτόν τον νόμο. Οπότε είναι δυνατό να γίνει; λογικά ναι (ανάλογα με τον δήμο κτλ) Είναι ηθικό; όπως κρίνει ο καθένας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, zoranb είπε Ποιά είναι αυτά που μπορεί να κάνει πολεοδομικά μια πολυκατοικία, κατά το κτίσιμο, για να κερδίσει περισσότερο ύψος από αυτό που δίνει ο Δήμος στον οποίο βρίσκεται; υπάρχουν κίνητρα που αυξάνουν το μέγιστο ύψος όπως η μέγιστη κατηγορία κατά κενακ, η μικρότερη κάλυψη, η ανέγερση σε θέση παλιού κτηρίου, το φυτεμένο δώμα. Πρέπει να συμβουλευτείς ένα αρχιτέκτονα που είναι ο αρμόδιος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα