Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου mid-suv, αν όχι Honda CR-V τότε ποιό;

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 10/9/2024 στις 11:39 ΠΜ, Giama είπε

Εχω το CR-V MY21, ειναι made in Japan. Εχω το Jazz MY24, επίσης made in Japan. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι στο CR-V ΜΥ24. Τσέκαρέ το βέβαια μια και αναφέρθηκε.

Είναι 100% κινεζικο

Spoiler

The sixth-generation CR-V was unveiled on 12 July 2022 in Los Angeles, California] with sales commenced in U.S in September 2022 as a 2023 model year. It is based on the Honda Architecture (HA) platform underpins the eleventh-generation Civic. It is available with 5 and 7-seater configurations which varies by market.

GAC Honda in China marketed the model as the Honda Breeze in December 2022, which features different front and rear fascias.[40] The plant that produces the sixth-generation CR-V for Dongfeng Honda, is responsible for the exports of the CR-V models sold in Europe which commenced in June 2023.[41]

Πριν το Πάσχα 2024 ο σαρακακης είχε παλιό κ νέο  στην έκθεση...δεν φτάνει που έγινε κινεζικο αποφάσισε να προσθέσει κ υπερβολικα χιλαρικα πανω απο προηγ γενια π δεν δικαιολογουνται ;) τελικα προηγ μήνα αναγκάστηκε να ρίξει αρκετά χιλιαρικα το zrv...συντομα κ στα αλλα 

-----------

Σε 3 βδομαδες πήγαινε  https://autoathina.gr/κ δες τα αυτοκ π θες..η κατηγορία π ψάχνεις είναι d-suv 

https://www.autotriti.gr/newcars/afixeis/ μετά μπαίνεις εδώ κ βλέπεις ποτέ βγήκαν ή θα βγουν νέα μοντέλα...π.χ. new q3 rav4 θα βγει το 25 τι νόημα έχει να δεις τα παλιά..

Υ.γ οποίος πουλάει κινεζικο πρέπει να το αγοράζει κ σαν τιμή κινέζικου.. εδω έφτασε ο σπανος από range rover bmw jaguar να φερει 6 7 κινεζικες εταιρείες.. 

Επεξ/σία από kage
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 10/09/2024 at 03:45, doctorkostis said:

Σε θεμα χωρων στην κατηγορια, ενας ειναι ο νικητης, το Skoda Kodiaq. Κανεις μετακομιση χωρις φορτηγο. Στα 50Κ βγαινει ως PHEV με καλη ηλεκτρικη αυτονομια. Δε θα εδινα 50Κ για απλο HEV.

Το νέο Kodiaq είναι πολύ ωραίο και βγαίνει και σε Diesel, για να κάνεις φθηνά χιλιόμετρα.  

• Like 1

Η λύση της μεμβράνης για μενα είναι πολύ καλή. Έβαλα σε Forester που έχει τη γνωστή extra large ηλιοροφη και το αποτέλεσμα ήταν η μέρα με τη νύχτα!  Τεράστια διαφορά, εννοείτε ότι βάζεις την πιο σκουρη που υπάρχει! 

• Thanks 1

23 hours ago, kage said:

Είναι 100% κινεζικο

Reveal hidden contents

The sixth-generation CR-V was unveiled on 12 July 2022 in Los Angeles, California] with sales commenced in U.S in September 2022 as a 2023 model year. It is based on the Honda Architecture (HA) platform underpins the eleventh-generation Civic. It is available with 5 and 7-seater configurations which varies by market.

GAC Honda in China marketed the model as the Honda Breeze in December 2022, which features different front and rear fascias.[40] The plant that produces the sixth-generation CR-V for Dongfeng Honda, is responsible for the exports of the CR-V models sold in Europe which commenced in June 2023.[41]

Πριν το Πάσχα 2024 ο σαρακακης είχε παλιό κ νέο  στην έκθεση...δεν φτάνει που έγινε κινεζικο αποφάσισε να προσθέσει κ υπερβολικα χιλαρικα πανω απο προηγ γενια π δεν δικαιολογουνται ;) τελικα προηγ μήνα αναγκάστηκε να ρίξει αρκετά χιλιαρικα το zrv...συντομα κ στα αλλα 

-----------

Σε 3 βδομαδες πήγαινε  https://autoathina.gr/κ δες τα αυτοκ π θες..η κατηγορία π ψάχνεις είναι d-suv 

https://www.autotriti.gr/newcars/afixeis/ μετά μπαίνεις εδώ κ βλέπεις ποτέ βγήκαν ή θα βγουν νέα μοντέλα...π.χ. new q3 rav4 θα βγει το 25 τι νόημα έχει να δεις τα παλιά..

Με 1700ε φορο πολυτελείας κάθε χρονο δεν αξίζει κανένα αυτοκ 2.5λιτρων..βρισκεις καλυτερα μη κινεζικα κ χωρις φορο πολυτελειας.εφόσον δεν είπε τπτ στη δεθ γ κατάργηση φόρου πολυτελείας, τεκμηρια ή τέλος ταξινομησης μην περιμένετε πολλα.

Υ.γ οποίος πουλάει κινεζικο πρέπει να το αγοράζει κ σαν τιμή κινέζικου.. εδω έφτασε ο σπανος από range rover bmw jaguar να φερει 6 7 κινεζικες εταιρείες.. 

Βλέπω πως ο φόρος πολυτελείας μέχρι 2500 κυβικά είναι 665ευρώ, διαβάζω κάτι λάθος;

Επίσης και τα Toyota είναι πλέον κινέζικα ή αυτά ακόμα κρατάνε παράδοση; 

15 hours ago, makuis said:

Η λύση της μεμβράνης για μενα είναι πολύ καλή. Έβαλα σε Forester που έχει τη γνωστή extra large ηλιοροφη και το αποτέλεσμα ήταν η μέρα με τη νύχτα!  Τεράστια διαφορά, εννοείτε ότι βάζεις την πιο σκουρη που υπάρχει! 

Πολύ καλό αυτό. Είχες και εσύ θέμα με την ζέστη στην καμπίνα μέχρι να βάλεις μεμβράνη;

Επίσης έχετε άποψη γι αυτό το youtube κανάλι, αξίζει να λάβω σοβαρά την άποψή του;

• Like 1

22 ώρες πριν, Xvipes είπε

Βλέπω πως ο φόρος πολυτελείας μέχρι 2500 κυβικά είναι 665ευρώ, διαβάζω κάτι λάθος;

Επίσης και τα Toyota είναι πλέον κινέζικα ή αυτά ακόμα κρατάνε παράδοση; 

Πολύ καλό αυτό. Είχες και εσύ θέμα με την ζέστη στην καμπίνα μέχρι να βάλεις μεμβράνη;

Επίσης έχετε άποψη γι αυτό το youtube κανάλι, αξίζει να λάβω σοβαρά την άποψή του;

Ναι οπωσδήποτε είχα θέμα με τη ζέστη!  Το πολύ αποδοτικό a/c δεν ήταν αρκετό! 

Δυστυχώς δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο κανάλι. 

• Thanks 1

On 09/09/2024 at 17:11, Xvipes said:

- Να μην έχει turbo μπας και μου μείνει καμιά 10ετία το αμάξι αλλά να έχει ροπή.

On 10/09/2024 at 10:49, Xvipes said:

3) Σχετικά με τα turbo διάβασα πως είναι πολύ συνηθισμένο να καίει λάδια με τον καιρό γιατί ζορίζεται ο κινητήρας, ισχύει;

😄

δεν ξερω ποιος στα λεει αυτα η που τα διαβαζεις, αλλα κοψε αυτες τις πηγες "πληροφορησης" για το καλο σου

• Like 5

Volvo XC40, Mercedes GLA (ή και GLB αν αντέχεις). Και κάποιο Subaru ή Mazda θα σου έλεγα αλλά λόγω του ότι είναι ατμοσφαιρικά είναι πολλά κυβικά. Και είναι και τα τεκμήρια εκτός από τον "φόρο πολυτελείας" πρόβλημα στα πολλά κυβικά. Κοίτα και Jeep Compass 4xe (PHEV) αν μπορείς να ξεπεράσεις τις προκαταλήψεις που συνήθως έχετε οι γιαπωνεζόφιλοι (και ειδικά οι χοντάκηδες).

• Like 1

Εγώ δε θα προτείνω αυτοκίνητο, θα προτείνω όμως να κάνεις reset στη σκέψη σου και να μη ψάχνεις αυτοκίνητο το 2024 με απόψεις/ιδέες/προκαταλήψεις του 2005. 

• Like 3

Ισχύει αυτό που λέτε. Ο μόνος λόγος που επιμένω για Ιαπωνικά(Κινέζικα πλέον I guess?) είναι η προσωπική μου εμπειρία με το Civic που ακόμα και τώρα είναι σκυλί.

Όπως καταλάβατε το αμάξι το θέλω για τουλάχιστον 10-15 χρόνια και από αυτα που έχω ακούσει δεξιά και αριστερά είναι πως π.χ τα Audi ή BMW μόλις τελειώσει η εγγύηση βγάζουν προβλήματα και καλό είναι να τα δώσεις και πως τα Opel, Kia, Fiat, Renault, κλπ έχουν φτηνά υλικά και βγάζουν και αυτά πολλά προβλήματα.

Προφανώς είναι γενικεύσεις αλλά κακώς σκέφτομαι να μην δώσω 50κ για να πάρω Renault?

Μια ακόμα ερώτηση που μου έχει γεννηθεί αυτές τις μέρες που τα ψάχνω. Πόσο αξίζει η 360 κάμερα στο αμάξι, το θεωρείτε must have και αν ναι ποια είναι η συνηθισμένη χρήση της στην καθημερινότητα(π.χ αξίζει μόνο για το παρκάρισμα ή βοηθάει και την ώρα που οδηγάς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...