fraa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Κερατσινι περασαν οπτικες ινες στα στενα της Αμφιαλης. Ηρθε πωλητης να πουλησει τα πακετα της νοβα. 300-€29 500-€33 1gbs-€38 Τους λεω μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ειχαν φθηνοτερα και μου κανουν δωρο 6 μηνες σε οποιο επιλεξω αρα γλυτωνω το κοστος που φευγω απο cosmote και μου βγαινει ο μηνας περιπου με αυτα που γλυτωνω στο 500αρι περιπου €29 Αρα παιξτε μπαλα ετσι ολοι. Το κανει η νοβα για να φερει πελατες μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου On 12/09/2024 at 21:12, Inuyasha said: Μην μπερδεύεις το vdsl με το ftth Τι εννοεις; Για ftth μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Τι εννοεις; Για ftth μιλαω. Τι σχέση έχουν τα καφαο με της οπτικές του ftth? Όπου έχει πάει οπτικη πλέον όλοι δίνουν όλες της ταχύτητες Της οπτικές της έχουν αναλάβει ανά περιοχές οι παροχοι στις περιοχές που έχουν δίνουν καλύτερες τιμές, το δυκτιο οπτικών ftth είναι ανεξάρτητο από τα καφαο και το fttc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Σε εφαρμογή η συμφωνία ΟΤΕ, Vodafone, Nova για εκπτώσεις όγκου... Μια χαρά δικαιολογείτε η αύξηση τιμών.. τα βρήκαν μεταξύ τους θα μοιραστούν κ τα voucher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, Inuyasha said: Τι σχέση έχουν τα καφαο με της οπτικές του ftth? Όπου έχει πάει οπτικη πλέον όλοι δίνουν όλες της ταχύτητες Της οπτικές της έχουν αναλάβει ανά περιοχές οι παροχοι στις περιοχές που έχουν δίνουν καλύτερες τιμές, το δυκτιο οπτικών ftth είναι ανεξάρτητο από τα καφαο και το fttc Φιλε δε ξερω τι λες εσυ, αλλα επειδη ξαναπηρα τηλεφωνο, το μεγιστο που δινει η NOVA στην πολυκατοικια, που εχει καφαο κοσμοτε ειναι μεχρι 200Mbps.. Στο ιδιοκτητο δινει μεχρι 1Gbps. Το ιδιο γραφουν και αλλοι που διαβαζω. Για FTTH μιλαω. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Witcher1st είπε Φιλε δε ξερω τι λες εσυ, αλλα επειδη ξαναπηρα τηλεφωνο, το μεγιστο που δινει η NOVA στην πολυκατοικια, που εχει καφαο κοσμοτε ειναι μεχρι 200Mbps.. Στο ιδιοκτητο δινει μεχρι 1Gbps. Το ιδιο γραφουν και αλλοι που διαβαζω. Για FTTH μιλαω. Πάμε ξανά τα καφαο δεν έχουν σχέση με το ftth Αν μιλάμε για καφαο είναι vdsl (fttc fiber to the cabin) Έχει γίνει εγκατάσταση οπτικής μέσα στην πολυκατοικία? Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως άσχετα ποιος έχει κάνει την εγκατάσταση οπτικών στην περιοχή όλοι δίνουν όλα τα πακέτα, εδώ ξεκίνησαν και δίνουν συνδέσεις hcn/inalan πάνω στο δυκτιου ΟΤΕ /voda/nova 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Inuyasha said: Πάμε ξανά τα καφαο δεν έχουν σχέση με το ftth Αν μιλάμε για καφαο είναι vdsl (fttc fiber to the cabin) Έχει γίνει εγκατάσταση οπτικής μέσα στην πολυκατοικία? Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως άσχετα ποιος έχει κάνει την εγκατάσταση οπτικών στην περιοχή όλοι δίνουν όλα τα πακέτα, εδώ ξεκίνησαν και δίνουν συνδέσεις hcn/inalan πάνω στο δυκτιου ΟΤΕ /voda/nova Οκ, μπερδευω τις λεξεις. Καφαο εννοω αυτες τις συσκευες στον τοιχο, αλλα προφανως και λεγονται αλλιως. Ναι οπτικη ινα στο σπιτι εχουμε στην πολυκατοικια, της cosmote. Αλλα η nova δινει μεχρι 200αρα. Δε ξερω γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, Witcher1st said: Αλλα η nova δινει μεχρι 200αρα. Δε ξερω γιατι. Κοιτα , και εγω 200αρα nova εχω σε οπτικες της cosmote. Γιατι δινει μονο μεχρι 200 σε οπτικες αλλου παροχου , δεν ξερω , ισως να μην την συμφερει τιμολογιακα. Δεν ειναι τεχνικο το θεμα. Το θεμα μας ειναι αλλο ομως. Πριν , στο σαιτ , στα πακετα ειχε δυο ταχυτητες. Μια για το ιδιοκτητο δικτυο της και μια για τα δικτυα των αλλων παροχων. Τωρα , εχει νεες τιμες στα πακετα και ΜΙΑ ταχυτητα. Σημαινει οτι πλεον δινει φουλ ταχυτητες στα δικτυα των αλλων παροχων ? Δεν εχω ιδεα. Πρεπει να μαθουμε. Γιατι αν ισχυει κατι τετοιο , η 200αρα απο την 500αρα ειναι 10 ευρω/μηνα παραπανω και 40mb/s παραπανω Δεν θα με χαλαγε καθολου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλυτερα να παιρνουμε προσφορες μεσω τηλεφωνηματος απ'ευθειας στην εταιρια. Αν δεν μας αρεσει η προσφορα μπορουμε να ξαναπαρουμε τηλεφωνο, μπορουμε και να ζητησουμε καποια πραγματα. ΕΙμαι της αποψης οτι απο πωλητες-επισκεπτες ή ανεξαρτητους τηλεφωνητες μπορει να μπλεξεις σε περιεργα συμβολαια με αυξημενες τιμες χωρις να τα εχεις ζητησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Εγώ έχω το προγραμμα fiber 100 της νόβα με 26 ευρώ το μήνα. επειδη βλέπω στον χάρτη δικτύου οπτικης ινας στον gov ότι στην πολυκατοικία που διαμένω δεν έχει φτάσει οπτική ίνα FTTH όπου γενικά τριγύρω στην περιοχή βλέπω ότι είναι δίκτυο του ΟΤΕ έχω τις εξής απορίες: 1. Η συνδεση που έχω τώρα λογικά είναι VDSL ( FTTC ) και πιάνω μετρημένα 100. Γνωρίζουμε μέσω FTTC μέχρι πόση ταχύτητα μπορεί να πιάσει η γραμμή μου; Γιατί στον έλεγχο διαθεσιμότητας που έκανα για το νούμερο μου στα σαιτ των εταιρειών ο ΟΤΕ ελεγε μέχρι 200 ενώ η Vodafone μου έβγαζε μέχρι 100. Η nova δεν λέει, πρέπει να τους καλέσεις 😂. Δλδ η τελική ταχύτητα εξαρτάται ανάλογα ποιανής εταιρείας δίκτυο υπάρχει στην περιοχή που μενεις; 2. Εκτός των τριών μεγάλων εταιριών και της inalan υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία που προσφέρει πακέτα Ίντερνετ; Εκτός δορυφορικών συνδέσεων τύπου starlink . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, ringboy said: Καλυτερα να παιρνουμε προσφορες μεσω τηλεφωνηματος απ'ευθειας στην εταιρια. Αν δεν μας αρεσει η προσφορα μπορουμε να ξαναπαρουμε τηλεφωνο, μπορουμε και να ζητησουμε καποια πραγματα. ΕΙμαι της αποψης οτι απο πωλητες-επισκεπτες ή ανεξαρτητους τηλεφωνητες μπορει να μπλεξεις σε περιεργα συμβολαια με αυξημενες τιμες χωρις να τα εχεις ζητησει. Οταν λες ανεξαρτητους τηλεφωνητες; Η εταιρια δεν τους βαζει; Τηλεφωνο απεθειας στην εταιρια πως; Με τους 5ψηφιους αριθμους που χρεωνεσαι 0.19 την κληση και μιλας με το ρομποτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Witcher1st said: Οταν λες ανεξαρτητους τηλεφωνητες; Η εταιρια δεν τους βαζει; Μπορει να τους βαζει , μπορει οχι. Αλλα εμπιστευεσαι οτι θα κινησουν σωστα τις διαδικασιες ? Οτι σου λενε αληθεια και δεν σου πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες ? Εχω δει πλανοδιους πωλητες της nova (μαλλον ανεξαρτητος συνεργατης , δυσκολο το κοβω να στελνει στους δρομους η νοβα υπαλληλους) να προσπαθουν να κλεισουν συμβολαια στο ορθιο , στην εισοδο της πολυκατοικιας. Αν ειναι δυνατον δηλ. Και ολα αυτα για να γλυτωσει καποιος καναδυο ευρω τον μηνα ? Σοβαρα τωρα ? 1 hour ago, Witcher1st said: Τηλεφωνο απεθειας στην εταιρια πως; Με τους 5ψηφιους αριθμους που χρεωνεσαι 0.19 την κληση και μιλας με το ρομποτ; Υπαρχουν καποιοι τροποι για να κανεις την δουλεια σου. 1. Στελνεις εμαιλ στο support. Όποτε εστειλα εμαιλ , μου απαντησαν τηλεφωνικα μετα απο 1-2 μερες. Αν βιαζεσαι , πας στον τροπο #2. 2. Ξεκινας τσατ. Θα βγει στην αρχη το ρομποτ , θα του πεις δυο τρεις μαλακιες , θα σε συνδεσει με εκπροσωπο. Στον εκπροσωπο θα πεις τον πονο σου. Ηρεμα και ομορφα και ευγενικα. Το 8ωρο του κανει και αυτος. Ειτε θα διεκπεραιωσει το θεμα ο ιδιος αν μπορει και ειναι αρμοδιος , ειτε θα το στειλει στο αρμοδιο τμημα να επικοινωνησουν μαζι σου. Δηλαδη αν του πεις "θελω να αναβαθμισω την γραμμη μου" , προφανως δεν θα το διεκπεραιωσει αυτος , αλλα θα προωθησει το θεμα στο τμημα πωλησεων. Εγω ετσι κανω την δουλεια μου. Ειναι δυσκινητοι εκει στην νοβα και ισως να σου πρηχτουν τα @@ , αλλα οι τροποι αυτοι δουλευουν. Ειδικα αν πετυχεις καπατσους υπαλληλους , ολα γινονται στο μπαμ. Εκανα μετατροπη απο vdsl σε οπτικη και μεταφορα κινητου απο voda σε nova και κινηθηκαν οι διαδικασιες χωρις να ανοιξει μυτη. Με αυτοματα ενημερωτικα sms για το καθε σταδιο , κουριερς να φερνουν εξοπλισμο στο μπαμ , μηδεν προβληματα γενικοτερα. Εξωτερικους πωλητες ή πωλητες που πανε απο πορτα σε πορτα δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη. Καλυτερα να πληρωσω τιμη τιμοκαταλογου και να εχω το κεφαλι μου ησυχο , παρα να μπλεκω με μαλακιες , συμβολαια , κουριερς , ναι ειπα αυτο αλλα εννοουσα το αλλο και οχι δεν σας ειπα εκεινο και οχι η τιμη ηταν με φπα και χωρις ειδικο τελος και δεν ξερω τι ακουγατε αλλα σας ειπα κατι διαφορετικο και αντε βρες ακρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Witcher1st είπε Οταν λες ανεξαρτητους τηλεφωνητες; Η εταιρια δεν τους βαζει; Τηλεφωνο απεθειας στην εταιρια πως; Με τους 5ψηφιους αριθμους που χρεωνεσαι 0.19 την κληση και μιλας με το ρομποτ; Οταν λεω ανεξαρτητους τηλεφωνητες εννοω αυτους που παιρνουν απο αγνωστο αριθμο κινητου και οχι απο το 13800. Παλαιοτερα εκανα συμβολαιο με εναν τετοιο και απο 22 ευρω μου ηρθε 35. Και ξερω και δυο-τρεις αλλους που μπλεξανε με τον ιδιο τροπο. Χωρια τα περιστατικα που διαβαζω στο ιντερνετ. Κατα τα αλλα η στρατηγικη ειναι η εξης: μαθαινεις οτι τρεχει μια καλη προσφορα. Σε διαστημα 2-3 ημερων παιρνεις μερικα τηλεφωνηματα στο 13800 (0,25 ευρω το τηλεφωνημα, δεν θελω τσιγκουνιες) και καθε φορα θα βγαινει ως συνηθως διαφορετικος εκπροσωπος. Ολο και καποιον θα πετυχεις με εξουσιοδοτηση να δινει την προσφορα. Αυτο εκανα προσφατα και πηρα αυτο που ηθελα με την πεμπτη κληση στο 13800. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από ringboy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ringboy said: Οταν λεω ανεξαρτητους τηλεφωνητες εννοω αυτους που παιρνουν απο αγνωστο αριθμο κινητου και οχι απο το 13800. Παλαιοτερα εκανα συμβολαιο με εναν τετοιο και απο 22 ευρω μου ηρθε 35. Και ξερω και δυο-τρεις αλλους που μπλεξανε με τον ιδιο τροπο. Χωρια τα περιστατικα που διαβαζω στο ιντερνετ. Κατα τα αλλα η στρατηγικη ειναι η εξης: μαθαινεις οτι τρεχει μια καλη προσφορα. Σε διαστημα 2-3 ημερων παιρνεις μερικα τηλεφωνηματα στο 13800 (0,25 ευρω το τηλεφωνημα, δεν θελω τσιγκουνιες) και καθε φορα θα βγαινει ως συνηθως διαφορετικος εκπροσωπος. Ολο και καποιον θα πετυχεις με εξουσιοδοτηση να δινει την προσφορα. Αυτο εκανα προσφατα και πηρα αυτο που ηθελα με την πεμπτη κληση στο 13800. Ναι αλλα καποια σταθερα που βλεπω οντως αντιστοιχουν σε κεντρα προσφορων, τεχνικων βλαβων κτλ. Ξερεις οτι εχει τυχει να παρω 13800 και να μου κλεισει η γραμμη 3 φορες; Χρεωθηκα δλδ 3 φορες χωρις να εχω μιλησει με κανεναν. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, ringboy είπε Οταν λεω ανεξαρτητους τηλεφωνητες εννοω αυτους που παιρνουν απο αγνωστο αριθμο κινητου και οχι απο το 13800. Παλαιοτερα εκανα συμβολαιο με εναν τετοιο και απο 22 ευρω μου ηρθε 35. Και ξερω και δυο-τρεις αλλους που μπλεξανε με τον ιδιο τροπο. Χωρια τα περιστατικα που διαβαζω στο ιντερνετ. Κατα τα αλλα η στρατηγικη ειναι η εξης: μαθαινεις οτι τρεχει μια καλη προσφορα. Σε διαστημα 2-3 ημερων παιρνεις μερικα τηλεφωνηματα στο 13800 (0,25 ευρω το τηλεφωνημα, δεν θελω τσιγκουνιες) και καθε φορα θα βγαινει ως συνηθως διαφορετικος εκπροσωπος. Ολο και καποιον θα πετυχεις με εξουσιοδοτηση να δινει την προσφορα. Αυτο εκανα προσφατα και πηρα αυτο που ηθελα με την πεμπτη κληση στο 13800. Αν επιτρέπεται, τι προσφορά κατάφερες να σου δώσουν; Αυτό που βλέπω πως παίζει τώρα ως προσφορές είναι 29€ / 300mbps / 6 μήνες δώρο και 33€ / 500mbps / 6 μήνες δώρο. Τον Αύγουστο και πιο πριν ήταν 26€ / 300mbps / 6 μήνες δώρο και 29€ / 500mbps / 6 μήνες δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα