Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 03:17 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 03:17 μμ Βγήκε στη Διαύγεια. https://diavgeia.gov.gr/doc/958Ρ469Η4Σ-4ΜΕ?inline=true To site θα είναι http://www.gigabit-voucher.gov.gr/ , δεν ανοίγει προς το παρόν... Go Beyond GigaBit ωπ ωπ Thnx στον @maarinos 2 4
giorgosxax Δημοσ. Δευτέρα στις 05:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:33 μμ (επεξεργασμένο) Τα συμπλήρωσα όλα επέλεξα το κτίριο αλλά δεν μου βγάζει προσφορές από παρόχους και δεν με αφήνει να κάνω υποβολή Edit: εντάξει ήθελε επιβεβαίωση τηλ κ email Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:40 μμ από giorgosxax
stavrakas112 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ 7 λεπτά πριν, giorgosxax είπε Τα συμπλήρωσα όλα επέλεξα το κτίριο αλλά δεν μου βγάζει προσφορές από παρόχους και δεν με αφήνει να κάνω υποβολή Edit: εντάξει ήθελε επιβεβαίωση τηλ κ email Προσφορές σου βγάζει μόνο κατά την δημιουργία της αίτησης, μετά την έκδοση του κουπονιού έχει κάπου??
transport_planner Δημοσ. Δευτέρα στις 05:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:47 μμ Δεν βγάζει προσφορές. @giorgosxax πως το έκανες? 1
feelihipo Δημοσ. Δευτέρα στις 05:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:52 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, transport_planner είπε Δεν βγάζει προσφορές. @giorgosxax πως το έκανες? Τα ίδια και εδώ, δε βγάζει προσφορές Ξέρει κανείς πότε τελειώνει η ενέργεια; Ενώ έχει ολοκληρωθεί η εργασία (εντελώς πρόσφατα) δεν εμφανίζεται στο χάρτη η τοποθεσία, ξέρει κανείς πόσο καιρό χρειάζεται ή ίσως που μπορώ να α στείλω κάποιο email; Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:52 μμ από feelihipo
salmp7 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:23 μμ (επεξεργασμένο) ανέβηκε η πλατφόρμα αλλά δεν παίζει ακόμα σωστά; παίρνω 502 bad gateway & "Η πλατφόρμα είναι υπό συντήρηση" μου άνοιξε αλλά στο τελευταίο βήμα δεν έχει submit παρά μόνο "προηγούμενο" button. έχω δηλωμένα mail & κινητό, τα βλέπω κανονικά στο gov. πάνω είναι ενεργό το "αποθήκευση" και ανενεργό το "υποβολή". Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:46 μμ από salmp7
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 06:59 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 06:59 μμ Συνεχίζουμε εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις