Προς το περιεχόμενο

Έρχεται στα μέσα Σεπτεμβρίου το Gigabit Voucher

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

Κι εγώ αυτό περιμένω εδώ και δυο μήνες.

Σε 8 ημέρες λήγει το συμβόλαιο μου με την vodafone και θέλω να πάω στην nova που έχει περάσει τις οπτικές ίνες.

Τελικά δεν θα προλάβω να πάρω τα 200 ευρώ, κράτος μπάχαλο. 

Μία από τα ίδια κι εγώ. Λήγει το συμβόλαιο μου με την Vodafone στις 9 Νοεμβρίου και δεν το βλέπω να προλαβαίνω.  Ήθελα να πάω cosmote, αλλά μάλλον θα αναγκαστώ να ανανεώσω με Vodafone πάλι σε 100αρα προσωρινά μέχρι να βγει το voucher για να γυρίσω σε gigabit.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λακαμαδες ειναι αυτοι???

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχουν αργησει ενα σχεδον μηνα.

Μηπως δεν παιζει φραγκο και τα κονδυλια κουμπωσαν καπου αλλου και περιμενουν καμια εκταμιευση απο το Ταμειο Ανακαμψης? Ή ζητησαν καμια σιωπηρη παραταση οι παροχοι μηπως προλαβουν να κουμπωσουν περισσοτερες περιοχες? Βλεπω οργασμο εργασιων σε αρκετες περιοχες να περνανε σε χρονο dt οπτικες στους δρομους και να αφηνουν αναμονες στα ρηθρα των πεζοδρομιων.

Το θεωρω δυσκολο να μην ειναι ετοιμη η πλατφορμα για να μπαινεις να κανεις ηλεκτρονικα αιτηση. Μιλαμε για μια χωρα που πλεον κανεις παμπολα πραγματα ψηφιακα και εχεις μεχρι και την καρτα Δακτυλιου στο κινητο.

Εκτος και αν μοιραζονται υπογειως τα voucher σε δικους τους και οταν ανοιξει η πλατφορμα δυστυχως θα ειναι ολα εξαντλημενα. Τα παντα περιμενω σε αυτη τη χωρα, τιποτα δεν με εκπλησει πλεον.

Επεξ/σία από Sebu

Τελικα μαλλον δικιο ειχα, δεν ειχαν σαλιο, υποσχεθηκαν στη ΔΕΘ αρχες Σεπτεμβρη voucher χωρις να εχουν εξασφαλισει τα κονδυλια

https://www.lesvospost.com/2024/10/gigabit-voucher-200.html

Υπεγραψε ο υφυπουργος οικονομικων την αποφαση ενταξης του στους πορους του Ταμειου Ανακαμψης.

Το ερωτημα ειναι τωρα θα τρεξει η πλατφορμα ή πρεπει πρωτα να ανοιξει και η κανουλα να αρχισουν να εκταμιευονται τα 200 μυρια απο την Ε.Ε. πριν τρεξει?

Ειναι δηλαδη κατι που μπορει να τρεξει τωρα, να κανουμε αιτησεις, να συνδεθουμε και οι παροχοι να παρουν την επιδοτηση λχ μηνες μετα που θα εχουν εκταμιευθει ενδεχομενα τα κονδυλια?

• Like 1

• Super Moderators
14 minutes ago, Sebu said:

Υπεγραψε ο υφυπουργος οικονομικων την αποφαση ενταξης του στους πορους του Ταμειου Ανακαμψης.

Το ερωτημα ειναι τωρα θα τρεξει η πλατφορμα ή πρεπει πρωτα να ανοιξει και η κανουλα να αρχισουν να εκταμιευονται τα 200 μυρια απο την Ε.Ε. πριν τρεξει?

Προβλεπόταν κάτι τέτοιο, δεν άλλαξε τώρα. Έχουν πάρει έγκριση από το καλοκαίρι νομιζω?

80 εκατ είναι το Giga Voucher.

Μηπως η εγκριση ηταν προφορικη? Ή πολιτικο πυροτεχνημα τυπου "εχουμε εγκριση" εννοωντας "ελα μωρε σιγα μην δεν εγκρινουν".

Συνηθως η ουσια ειναι οταν βρεις κονδυλι να το κουμπωσεις σε ευρωπαικο προγραμμα. Το να σου πει η Ε.Ε. ναι τσαμπα ειναι. Αν δεν βρεθει ο πορος και δεν ληφθουν οι καταλληλες γραφειοκρατικες εγκρισεις δεν προχωραει.

Αν δεν ειναι παντως θεμα κονδυλιου δεν κολλαει κατι αλλο να δικαιολογησει την καθυστερηση 1+ μηνα

• Super Moderators
23 hours ago, Sebu said:

Μηπως η εγκριση ηταν προφορικη? Ή πολιτικο πυροτεχνημα τυπου "εχουμε εγκριση" εννοωντας "ελα μωρε σιγα μην δεν εγκρινουν".

Κομισιόν: Ενέκρινε πρόγραμμα voucher 80 εκατ. ευρώ για γρήγορο Ίντερνετ στην Ελλάδα – Ποιοι ωφελούνται | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

Υποθέτω ότι αν ψάξεις θα βρεις και το έγγραφο της έγκρισης από τον Ιούλιο.

Στις 22/10/2024 στις 12:12 ΜΜ, dj_takis είπε

Μία από τα ίδια κι εγώ. Λήγει το συμβόλαιο μου με την Vodafone στις 9 Νοεμβρίου και δεν το βλέπω να προλαβαίνω.  Ήθελα να πάω cosmote, αλλά μάλλον θα αναγκαστώ να ανανεώσω με Vodafone πάλι σε 100αρα προσωρινά μέχρι να βγει το voucher για να γυρίσω σε gigabit.

Ναι όμως αν ανανεώσεις στην Vodafone, θα μπορείς μετά να πας σε άλλη εταιρία; 

Η έχει η Vodafone οπτική ίνα στην περιοχή σου;

Ρωτώ γιατί σε μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, η πρέπει να μείνω με την 100 αρα στην Vodafone, η να παω στην nova που έχει περάσει τις οπτικές ίνες και να μην πάρω την επιδότηση. 

https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/o-anaplirotis-ypourgos-ethnikis-oikonomias-kai-oikonomikon-nikos-papathanasis-stis-tritologies/

Θα θα θα θα θα θα, ακομα στο θα ειναι ερχεται αλλα δεν ερχεται το voucher, φτασαμε 23/10 ακομα να το συζητανε οι συναρμοιδιοι αλλα φως δεν βλεπουμε (ειναι το δευτερο βιντεο, περιπου στο 05:25 και μετα)

Ααα ρε καημενε Μαυρογυαλουρε 😋

3 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

Ναι όμως αν ανανεώσεις στην Vodafone, θα μπορείς μετά να πας σε άλλη εταιρία; 

Η έχει η Vodafone οπτική ίνα στην περιοχή σου;

Ρωτώ γιατί σε μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, η πρέπει να μείνω με την 100 αρα στην Vodafone, η να παω στην nova που έχει περάσει τις οπτικές ίνες και να μην πάρω την επιδότηση. 

Δεν θα μπορώ γιατί θα πληρώσω ρήτρα. Εγώ έχω την δυνατότητα να πάω σε οπτική vodafone, δίνει η Cosmote χοντρική στην Vodafone στην περιοχή μου. Αλλά ήθελα να γυρίσω και σε Cosmote γραμμή. Δεν θα μπορώ όμως. Περίεργο όμως η Nova να μην δίνει χοντρική στους άλλους παρόχους.

• Like 1

Να ρωτήσω κάτι(συγνώμη αν μου διέφυγε διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες).

Το voucher, όοοοοοοοοταν βγει, θα πιάνει και την συμμετρική της Inalan στα 200 Mbit; Νομίζω ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου κάποιο σχετικό σχόλιο αλλά δεν το βρίσκω.

14 ώρες πριν, dj_takis είπε

Δεν θα μπορώ γιατί θα πληρώσω ρήτρα. Εγώ έχω την δυνατότητα να πάω σε οπτική vodafone, δίνει η Cosmote χοντρική στην Vodafone στην περιοχή μου. Αλλά ήθελα να γυρίσω και σε Cosmote γραμμή. Δεν θα μπορώ όμως. Περίεργο όμως η Nova να μην δίνει χοντρική στους άλλους παρόχους.

Έχει γίνει συμφωνία τον προηγούμενο μήνα cosmote Vodafone & cosmote Nova αναμενόταν να γίνει και Nova Vodafone, δεν έχω μάθει κάτι νεότερο.

• Like 1
  • Thanks 1

11 ώρες πριν, SV1EOD είπε

Το voucher, όοοοοοοοοταν βγει, θα πιάνει και την συμμετρική της Inalan στα 200 Mbit; Νομίζω ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου κάποιο σχετικό σχόλιο αλλά δεν το βρίσκω.

Θα πιάνει, μίλησα σήμερα μαζί τους. Το θέμα είναι ότι έχουν -50% στον πρώτο στην πολυκατοικία και ήλπιζα να βάλω gigabit με 24€ συν το voucher. Αλλά η προσφορά είναι μέχρι 31/10 και δε με βλέπω να το καταφέρνω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BadBoy είπε

Θα πιάνει, μίλησα σήμερα μαζί τους. Το θέμα είναι ότι έχουν -50% στον πρώτο στην πολυκατοικία και ήλπιζα να βάλω gigabit με 24€ συν το voucher. Αλλά η προσφορά είναι μέχρι 31/10 και δε με βλέπω να το καταφέρνω.

Και εγώ αυτό καταλάβαινα, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Και εγώ περίπου το ίδιο θέλω να κάνω αλλά με την φοιτητική προσφορά, το θέλω για την κόρη μου που είναι φοιτήτρια αν και χθες έδωσε και την διπλωματική της το πάσο της ισχύει για  περίπου 2 χρόνια ακόμα οπότε θα μπορεί να το αιτηθεί ως φοιτητικό. Από την άλλη στην πολυκατοικία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι η πρώτη που θα βάλει inalan οπότε μπορεί να παίξει είτε την μία προσφορά είτε την άλλη. Η φοιτητική προσφορά είναι χωρίς χρονική δέσμευση, δεν ξέρω στην κανονική τι παίζει.

Για την ισχύ της προσφοράς μέχρι τις 31/10 είτε το ρισκάρεις ότι θα ξαναβγεί τον επόμενο μήνα είτε μπουμπουνίζεις την αίτηση στις 31/10 και ελπίζεις ότι μέχρι να ενεργοποιηθείς θα έχει βγει το κουπόνι. Στην δεύτερη περίπτωση αν χρειαστεί προσπαθείς να καθυστερήσεις λίγο την εγκατάσταση. Εκτός αν πρέπει να κάνεις την αίτηση αφού βγει το κουπόνι. Γνωρίζεις αυτή την λεπτομέρεια;

Από την άλλη οι προσφορές φοιτητικές και μη επαναλαμβάνονται κάθε μήνα αν και παλιότερα όχι ακριβώς ίδιες. Π.χ. στο wayback machine που είδα snapshots του site της inalan τον Μάιο(νομίζω) ότι στις φοιτητικές έπαιζε μόνο η gigabit με -50% αλλά τον Αύγουστο έπαιζαν οι ίδιες προσφορές που παίζουν και τώρα τον Οκτώβριο. Οπότε το πιο πιθανό είναι να παίξουν ακριβώς οι ίδιες και τον Νοέμβριο.

Επεξ/σία από SV1EOD

15 ώρες πριν, SV1EOD είπε

Εφόσον βασιστούμε σε αυτά που γράφουν για το voucher , 250 mbit + θα αφορα το voucher.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...