Προς το περιεχόμενο

Έρχεται στα μέσα Σεπτεμβρίου το Gigabit Voucher

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
6 minutes ago, U got bugged said:

To voucher το βλεπω να ειναι -8 ευρω απο τις τιμες των site , ηρθε ενα παιδι εχθες απο νοβα και προτείνει 29 ευρώ 300αρα.

Πολλά από την στιγμή που είσαι σε περιοχή Nova κι έχεις την δυνατότητα για voucher.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 hours ago, Thresh said:

Πολλά από την στιγμή που είσαι σε περιοχή Nova κι έχεις την δυνατότητα για voucher.

Εμενα σκαψαν απο κατω (Nova).

Καποιος πωλητης της Nova αφησε ενα χαρτι με το τηλεφωνο του, ο οποιος προσφερει τις τιμες που ανεφερε ο φιλος πιο πανω μαζι με  τους 6 μηνες δωρο. Ειναι αρκετα ακριβοτερα απ' οτι ηταν πριν ανακοινωθει το voucher. Π.χ. ο αδερφος μου εβαλε 1gbp/s πριν 1-2 μηνες στα 31 ευρω νομιζω. Εμενα σημερα μου το προσφερει 39 ευρω. 

Στην ιστοσελιδα της Nova ειναι ηδη φουσκωμενες οι τιμες.

Μου το εξηγησε ξεκαθαρα ο συγκεκριμενος οτι ολη η φαση ειναι καρτελ. Ανακοινωθηκε το voucher και τρεξαν ολοι οι παροχοι να ανεβασουν τις τιμες για να καρπωθουν τα εκατομμυρια του voucher.

Ελλαδα 2.0.

• Super Moderators
3 minutes ago, chrisgav said:

Στην ιστοσελιδα της Nova ειναι ηδη φουσκωμενες οι τιμες.

Ναι τα 300/500/1000, τα οποία όμως πλέον θα δίνει κι από περιοχές άλλων παρόχων, όχι 200 όπως μέχρι τώρα.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις από την στιγμή που θα πληρώνει άλλο πάροχο για να μισθώνει οπτικές, το κόστος είναι μεγαλύτερο από του ιδιόκτητου.

Το θέμα είναι τι θα κάνει τελικά στις δικές της περιοχές, το οποίο μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο.

Προσωπικά αν ήμουν σε αυτές, θα ήμουν προετοιμασμένος για το χειρότερο. :(

16 minutes ago, Thresh said:

Ναι τα 300/500/1000, τα οποία όμως πλέον θα δίνει κι από περιοχές άλλων παρόχων, όχι 200 όπως μέχρι τώρα.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις από την στιγμή που θα πληρώνει άλλο πάροχο για να μισθώνει οπτικές, το κόστος είναι μεγαλύτερο από του ιδιόκτητου.

Το θέμα είναι τι θα κάνει τελικά στις δικές της περιοχές, το οποίο μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο.

Προσωπικά αν ήμουν σε αυτές, θα ήμουν προετοιμασμένος για το χειρότερο. :(

Σε Καλλιθεα αναφερομαι που ειναι δικο της δικτυο.

• Super Moderators
Just now, chrisgav said:

Σε Καλλιθεα αναφερομαι που ειναι δικο της δικτυο.

Ναι το κατάλαβα, αλλά προς το παρόν δεν έχει αρχίσει το voucher, μπορεί το 39 να γίνει 48 δλδ το "χειρότερο" που έγραψα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/smart-readiness-kai-gigabit-voucher-ta-nea-vouchers-gia-grigoro-internet-dikaiouxoi-kai-proypotheseis/?amp

<<Έρχεται τις επόμενες μέρες η ΚΥΑ>> , 

στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “NewsRoom”, στην Πέμπτη (26/9). 

Υποθέτω αυτή την βδομάδα αναμένουμε voucher

Επεξ/σία από U got bugged

Έχει κάνει ιδέα πότε θα μπει η ΔΕΗ στο παιχνίδι? Θα έχει ξεκινήσει διάθεση μέχρι τέλος του χρόνου? 

Έληξε το συμβόλαιό μου στη Nova και δεν θέλω να ανανεώσω προς το παρόν με αυτές τις τιμές που παίζουν τώρα. 

"Έρχεται στα μέσα Σεπτεμβρίου το Gigabit Voucher"...

Μήπως να αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε κάτι του στυλ "κάπου εντός του 2024, ίσως..διαφορετικά εντός του 25"

• Like 1

42 λεπτά πριν, salmp7 είπε

"Έρχεται στα μέσα Σεπτεμβρίου το Gigabit Voucher"...

Μήπως να αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε κάτι του στυλ "κάπου εντός του 2024, ίσως..διαφορετικά εντός του 25"

Καλύτερα εντός αυτής της δεκαετίας όπως πάει το πράγμα. 

• Haha 4

Στις 28/9/2024 στις 6:42 ΜΜ, Thresh είπε

Ναι το κατάλαβα, αλλά προς το παρόν δεν έχει αρχίσει το voucher, μπορεί το 39 να γίνει 48 δλδ το "χειρότερο" που έγραψα. 

Εαν αναβαθμίσω την γραμμή μου απο adsl 24 + speedbooster σε 100αρα οπτικη ίνα cosmote , μόλις βγεί το voucher θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω για να βάλω 300αρα+ απο κοσμοτε σαν αναβαθμιση? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...