Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Dark_Beast_John_Gr said:

μπορείτε να με βοηθήσετε επειδή δεν ξέρω από αυτά έχω απλό vdsl 50 άγιο Δημήτριο είμαι μπορώ να. βάλω FTTH μέχρι κ 1Gbps δεν έχουν περάσει καλώδια Fiber στο σπίτι (μονοκατοικία) η επιδότηση είναι κ για την εγκατάσταση?

την αίτηση που την κάνω μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ δεν μπορώ να βρω κάτι.....

Η εγκατάσταση μέχρι τώρα είναι δωρεάν.

Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα για αιτήσεις, όπως γράφω στο post.

• Like 1
  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Thresh said:

1 minute ago, Thresh said:

για την εγκατάσταση πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχο μου ?

δηλαδή δεν υπάρχει η σελίδα αίτησης ακόμα κατάλαβα 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Dark_Beast_John_Gr said:

για την εγκατάσταση πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχο μου ?

δηλαδή δεν υπάρχει η σελίδα αίτησης ακόμα κατάλαβα 

Η εγκατάσταση γίνεται ταυτόχρονα με την αίτηση για αναβάθμιση ταχύτητας, αλλά πρώτα πρέπει να ανοίξει η πλατφόρμα για την αίτηση voucher.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουμε κανα νεο αν τελικα θα κανει ντου στην αγορα και η ΔΕΗ οπως ακουγοταν?

Απο παροχους εχει δει καποιος καποια ανακοινωση ή διαφημιση?

Με εξαιρεση την Ιναλαν δεν εχει παρει κατι αλλο το ματι μου.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι εταιρεία είναι τούτη; 

Επίσης, αν χρειάζεται να βγει το κουπόνι ώστε να γίνει αίτηση για fiber, ή αν δεν επηρεάζεται; 

Screenshot_2024-11-15-10-00-51-870_com.android.chrome-edit.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Inalan βιάστηκε λανθασμένα κι έβγαλε δελτίο τύπου. Οι υπόλοιποι μάλλον θα διαφημίσουν αφού σηκωθεί η πλατφόρμα.

Για ΔΕΗ δεν ελπίζω για φέτος από την στιγμή που δεν ανακοίνωσε κάτι χθες/προχθες...

1 minute ago, feelihipo said:

Ξέρει κανείς τι εταιρεία είναι τούτη; 

Nova

1 minute ago, feelihipo said:

Επίσης, αν χρειάζεται να βγει το κουπόνι ώστε να γίνει αίτηση για fiber, ή αν δεν επηρεάζεται; 

Αν θες να επωφεληθείς από την επιδότηση, θα πρέπει να βγάλεις το κουπόνι πρώτα και μετά να γίνει η αίτηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Η Inalan βιάστηκε λανθασμένα κι έβγαλε δελτίο τύπου. Οι υπόλοιποι μάλλον θα διαφημίσουν αφού σηκωθεί η πλατφόρμα.

Για ΔΕΗ δεν ελπίζω για φέτος από την στιγμή που δεν ανακοίνωσε κάτι χθες/προχθες...

Nova

Αν θες να επωφεληθείς από την επιδότηση, θα πρέπει να βγάλεις το κουπόνι πρώτα και μετά να γίνει η αίτηση.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ερώτηση . Το gigabit voucher έχει ξεκινήσει; Γιατί κάθε εβδομάδα διαβάζω σήμερα ,αύριο , άνοιξε , ξεκίνησε , αλλά όταν μπαίνω στο gov έχει ακόμα το παλιό το οποιο έχει τελειώσει. Μήπως πάω σε λάθος σελίδα;

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, iorant said:

Το gigabit voucher έχει ξεκινήσει;

Όχι, ίσως αύριο, "εκτός απροόπτου"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gigabit voucher - Πρόγραμμα υπερυψηλής ταχύτητας internet για νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μερικές ερωτήσεις γιατί έχω χάσει την μπάλα (είμαι ιδιώτης με δική μου μονοκατοικία):

1) Το smart readiness είναι άλλο κουπόνι, πρέπει να έχεις και αυτό για να μπεις στο gigabit voucher?

2) Αν η ερώτηση 1 είναι όχι, τότε μπορείς να μπεις και στα δύο αυτά προγράμματα?

3) Τι περιλαμβάνει η επιδότηση του gigabit voucher?

4) Καλύπτει μέρος του μηνιαίου παγίου το gigabit voucher?

Αν έχουν απαντηθεί συγνώμη, είναι αρκετές σελίδες το θέμα.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Super Moderators
Δημοσ.

1) Ναι είναι άλλο, δεν είναι απαραίτητο για το Giga voucher.

2) Ναι μπορείς και στα 2, αρκεί να μην υπάρχει ήδη κάθετη καλωδίωση στην πολυκατοικία.

3+4) 200 ευρώ το 24μηνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Thresh είπε

1) Ναι είναι άλλο, δεν είναι απαραίτητο για το Giga voucher.

2) Ναι μπορείς και στα 2, αρκεί να μην υπάρχει ήδη κάθετη καλωδίωση στην πολυκατοικία.

3+4) 200 ευρώ το 24μηνο.

Ευχαριστώ πολύ Μπος για την απάντηση! Οκ μονοκατοικία (το έκανα εντιτ δε σε πρόλαβα) έχουμε, δεν έχουμε περάσει τπτ πέρα από απλό λαϊκό χαλκό. Οκ άρα συνδιάζονται αυτά. Got it!

200€ μία και έξω (όχι 200 κάθε μήνα) για 2 χρόνια, που καλύπτουν έξοδα εγκατάστασης και ότι μείνει για το πάγιο απ'ότι καταλαβαίνω. Got it. 

Ή 200€ μόνο για το πάγιο αν πεις να μπεις και μπεις στο readiness. Σωστά? Ή τα έχω κάνει μαντάρα?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, xtrmsnpr said:

Ευχαριστώ πολύ Μπος για την απάντηση! Οκ μονοκατοικία (το έκανα εντιτ δε σε πρόλαβα) έχουμε, δεν έχουμε περάσει τπτ πέρα από απλό λαϊκό χαλκό. Οκ άρα συνδιάζονται αυτά. Got it!

200€ μία και έξω (όχι 200 κάθε μήνα) για 2 χρόνια, που καλύπτουν έξοδα εγκατάστασης και ότι μείνει για το πάγιο απ'ότι καταλαβαίνω. Got it. 

Ή 200€ μόνο για το πάγιο αν πεις να μπεις και μπεις στο readiness. Σωστά? Ή τα έχω κάνει μαντάρα?

Ναι συνδυάζονται, απλά παίζει να μην γίνονται με την ίδια πλατφόρμα. Δεν ξέρουμε με σιγουριά βέβαια γιατί δεν έχει σηκωθεί ακόμα.

Επίσης επειδή οι πάροχοι έκαναν την εγκατάσταση χωρίς χρέωση στον πελάτη κι επειδή η πλειοψηφία των αρμόδιων εγκαταστατών που βλέπουμε στη σελίδα του Smarter Readiness,συνεργάζονται με τους παρόχους, πολλές φορές ρίχνουν άκυρο λόγω φόρτου εργασίας και σου λένε ας την κάνει ο πάροχος...

Ούτε για τα 200 ξέρουμε πως θα διατεθούν ακριβώς, αν θα πάνε όλα για έκπτωση παγίου ή θα μασήσουν και σε τέλη ενεργοποίησης ξέρω γω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι συνδυάζονται, απλά παίζει να μην γίνονται με την ίδια πλατφόρμα. Δεν ξέρουμε με σιγουριά βέβαια γιατί δεν έχει σηκωθεί ακόμα.

Επίσης επειδή οι πάροχοι έκαναν την εγκατάσταση χωρίς χρέωση στον πελάτη κι επειδή η πλειοψηφία των αρμόδιων εγκαταστατών που βλέπουμε στη σελίδα του Smarter Readiness,συνεργάζονται με τους παρόχους, πολλές φορές ρίχνουν άκυρο λόγω φόρτου εργασίας και σου λένε ας την κάνει ο πάροχος...

Ούτε για τα 200 ξέρουμε πως θα διατεθούν ακριβώς, αν θα πάνε όλα για έκπτωση παγίου ή θα μασήσουν και σε τέλη ενεργοποίησης ξέρω γω...

Όλα ωραία, νοικοκυρεμενα στην χώρα μας. (Για το gigabit πλάκα έχουν που είχαν ενημερώσει ότι 15/11 θα άνοιγε).

Σκεφτόμασταν να κάνουμε αίτηση πρώτα στο readiness και θέλαμε ήδη να περάσουμε κάποια πράγματα στο σπίτι, μιας και τώρα ανακαλύψαμε και όταν ανοίξει το gigabit να κάνουμε και εκεί. Γι'αυτό και οι απορίες.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, xtrmsnpr said:

Όλα ωραία, νοικοκυρεμενα στην χώρα μας. (Για το gigabit πλάκα έχουν που είχαν ενημερώσει ότι 15/11 θα άνοιγε).

Σκεφτόμασταν να κάνουμε αίτηση πρώτα στο readiness και θέλαμε ήδη να περάσουμε κάποια πράγματα στο σπίτι, μιας και τώρα ανακαλύψαμε και όταν ανοίξει το gigabit να κάνουμε και εκεί. Γι'αυτό και οι απορίες.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!

Αν συνεχιστεί πάντως να πηγαίνει ΑΠΑΤΟ όπως μέχρι τώρα το Smart Readiness  με 30 αιτήσεις/εγκατάστασεις σε σχεδόν 1.5 χρόνο για 120.000 δικαιούχους, λόγω των προυποθέσεων που έχουν βάλει στo Giga Voucher θα υπάρχει θέμα.

Κατά την πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμα 200.000 Gigabit κουπόνια και θα πρέπει να απορροφηθούν τουλάχιστον 60.000 Smart Readiness, κατά τη δεύτερη, εφόσον κλείσει η πρώτη, 100.000 Gigabit και 30.000 Smart Readiness και στην τρίτη και τέταρτη από 50.000 Gigabit και 15.000 Smart Readiness.

Ίσως να λυθεί το πρόβλημα αυτό αν αφήσουν να υλοποιείται η διαδικασία μέσω του παρόχου και του συνεργαζόμενου εγκαταστάτη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...