Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 16 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 minutes ago, Dark_Beast_John_Gr said: μπορείτε να με βοηθήσετε επειδή δεν ξέρω από αυτά έχω απλό vdsl 50 άγιο Δημήτριο είμαι μπορώ να. βάλω FTTH μέχρι κ 1Gbps δεν έχουν περάσει καλώδια Fiber στο σπίτι (μονοκατοικία) η επιδότηση είναι κ για την εγκατάσταση? την αίτηση που την κάνω μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ δεν μπορώ να βρω κάτι..... Η εγκατάσταση μέχρι τώρα είναι δωρεάν. Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα για αιτήσεις, όπως γράφω στο post. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 minute ago, Thresh said: Η εγκατάσταση μέχρι τώρα είναι δωρεάν. Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα για αιτήσεις, όπως γράφω στο post. 1 minute ago, Thresh said: Η εγκατάσταση μέχρι τώρα είναι δωρεάν. Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα για αιτήσεις, όπως γράφω στο post. για την εγκατάσταση πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχο μου ? δηλαδή δεν υπάρχει η σελίδα αίτησης ακόμα κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 16 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 minute ago, Dark_Beast_John_Gr said: για την εγκατάσταση πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχο μου ? δηλαδή δεν υπάρχει η σελίδα αίτησης ακόμα κατάλαβα Η εγκατάσταση γίνεται ταυτόχρονα με την αίτηση για αναβάθμιση ταχύτητας, αλλά πρώτα πρέπει να ανοίξει η πλατφόρμα για την αίτηση voucher. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εχουμε κανα νεο αν τελικα θα κανει ντου στην αγορα και η ΔΕΗ οπως ακουγοταν? Απο παροχους εχει δει καποιος καποια ανακοινωση ή διαφημιση? Με εξαιρεση την Ιναλαν δεν εχει παρει κατι αλλο το ματι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ξέρει κανείς τι εταιρεία είναι τούτη; Επίσης, αν χρειάζεται να βγει το κουπόνι ώστε να γίνει αίτηση για fiber, ή αν δεν επηρεάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Η Inalan βιάστηκε λανθασμένα κι έβγαλε δελτίο τύπου. Οι υπόλοιποι μάλλον θα διαφημίσουν αφού σηκωθεί η πλατφόρμα. Για ΔΕΗ δεν ελπίζω για φέτος από την στιγμή που δεν ανακοίνωσε κάτι χθες/προχθες... 1 minute ago, feelihipo said: Ξέρει κανείς τι εταιρεία είναι τούτη; Nova 1 minute ago, feelihipo said: Επίσης, αν χρειάζεται να βγει το κουπόνι ώστε να γίνει αίτηση για fiber, ή αν δεν επηρεάζεται; Αν θες να επωφεληθείς από την επιδότηση, θα πρέπει να βγάλεις το κουπόνι πρώτα και μετά να γίνει η αίτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, Thresh είπε Η Inalan βιάστηκε λανθασμένα κι έβγαλε δελτίο τύπου. Οι υπόλοιποι μάλλον θα διαφημίσουν αφού σηκωθεί η πλατφόρμα. Για ΔΕΗ δεν ελπίζω για φέτος από την στιγμή που δεν ανακοίνωσε κάτι χθες/προχθες... Nova Αν θες να επωφεληθείς από την επιδότηση, θα πρέπει να βγάλεις το κουπόνι πρώτα και μετά να γίνει η αίτηση. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα