Προς το περιεχόμενο

Έρχεται στα μέσα Σεπτεμβρίου το Gigabit Voucher

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, U got bugged είπε

Εαν αναβαθμίσω την γραμμή μου απο adsl 24 + speedbooster σε 100αρα οπτικη ίνα cosmote , μόλις βγεί το voucher θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω για να βάλω 300αρα+ απο κοσμοτε σαν αναβαθμιση? 

Αν και δεν εχει βγει κατι επισημα μαλλον το voucher θα ισχυει για να πας απο χαλκο σε οπτικη ινα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2024 στις 6:05 ΜΜ, skarpelos είπε

Αν και δεν εχει βγει κατι επισημα μαλλον το voucher θα ισχυει για να πας απο χαλκο σε οπτικη ινα.

Όχι από οπτική <100Mbps σε οπτική >250Mbps;

Επεξ/σία από fotismantzoros

Γράφει και ξαναγράφει ο Μαλλάς ότι έρχεται από μέρα σε μέρα, σε κάθε εβδομαδιαίο podcast το περιμένουμε εντός της ημέρας και τελικά τίποτα. Ελλαδάρα... Τελικά το μόνο που έγινε είναι ότι τους έτριξε τα δόντια ο υπουργός με αποτέλεσμα να ανεβάσουν τις τιμές.

• Haha 2

Που δηλαδη να μην υπηρχε και gov.gr και αυτοματες πλατφορμες και να επρεπε ολα να γινουν πατροπαραδοτα με χαρτουρα οπως προ 2019, καλο 2025 θα εβγαινε το voucher 😋

• Haha 1

είναι κωμικό αυτο που συμβαινει

ανακοινώθηκε voucher στη ΔΕΘ

οι πάροχοι τρεξαν και ανεβασαν τις τιμές

οργή στο Μαξίμου

ακόμα ψάχνουμε το voucher

Η πλακα ειναι μετα θα γκρινιαζουμε γιατι δεν θα μας συνδεουν εγκαιρως 😂

Θα πλακωσει τοση δουλεια και αιτησεις που δεν θα προλαβαινουν.

Γιατι και ετοιμη καλωδιωση να εχεις μεχρι το box του οροφου, θα χρειαζεται να τραβηχτει γραμμη απο το box μεχρι μεσα στο διαμερισμα και μετα να γινει η συνδεση/να παρει σημα η γραμμη σε δευτερο χρονο. Τουλαχιστον σε γειτονες με ΟΤΕ προ βαουτσερ ετσι εγινε. Ενα συνεργειο για να φερει την ινα μεσα στο διαμερισμα και μετα αναμονη μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παίδες χθες συνδέσαν τη πολυκατοικία μου με οπτικές οπότε τώρα μένει να κάνω αίτηση. Και ρωτάω μη κάνω καμια βλακεία... Τόσο καιρό δεν έχω σταθερό ιντερνετ στο σπίτι μου αλλά παίρνω απο 2η SIM (η οποία μου στείλαν μήνυμα καταργείται το απεριόριστο απο 21/11). Απο το "μηδεν" ΘΑ μπορώ να κάνω αίτηση για το voucher και μετά να κάνω αίτηση στη cosmote πχ;;;  ή μπορώ να κάνω αίτηση για 100άρα οπτικές απο τώρα και όταν έρθει το voucher να με αφήσει να πάρω και την επιδότηση;;; :unsure:

Επεξ/σία από Geralt_Haute_Bellegarde

• Super Moderators
On 08/10/2024 at 16:38, U got bugged said:

Εαν αναβαθμίσω την γραμμή μου απο adsl 24 + speedbooster σε 100αρα οπτικη ίνα cosmote , μόλις βγεί το voucher θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω για να βάλω 300αρα+ απο κοσμοτε σαν αναβαθμιση? 

Κατά 99% ναι.

On 11/10/2024 at 20:48, somt said:

ανακοινώθηκε voucher στη ΔΕΘ

Δεν ανακοινώθηκε δυστυχώς, μόνο η κατάργηση του φόρου  5% για άνω των 100Mbps.

On 12/10/2024 at 12:18, Geralt_Haute_Bellegarde said:

Απο το "μηδεν" ΘΑ μπορώ να κάνω αίτηση για το voucher και μετά να κάνω αίτηση στη cosmote πχ;;;  ή μπορώ να κάνω αίτηση για 100άρα οπτικές απο τώρα και όταν έρθει το voucher να με αφήσει να πάρω και την επιδότηση;;;

Και τα 2 λογικά.

• Like 1

22 λεπτά πριν, mpomp985 είπε

Τι θα γίνει πια με αυτό το κουπόνι; Καλά πήγε κι αυτό. Όλοι λένε από μέρα σε μέρα και δεν γίνεται τίποτα εδώ και 1 μήνα.

Παρε καμια 100αρα οσο γινεται και μετα αν δώσουν το voucher καλα θα εισαι

• Like 2

3 λεπτά πριν, U got bugged είπε

Παρε καμια 100αρα οσο γινεται και μετα αν δώσουν το voucher καλα θα εισαι

Αυτό θα το έκανα, αλλά δεν υποστηρίζεται 100άρα vdsl στην περιοχή μου. Να φανταστείς πληρώνω ήδη 50άρα και πιάνω 20-25.

Για γέλια και για κλάματα πάντως. Περιμένω αύριο το podcast, να ακούσουμε για πολλοστή φορά ό,τι στις συναντήσεις είπαν ότι από ώρα σε ώρα βγαίνει η πλατφόρμα. 

3 ώρες πριν, mpomp985 είπε

Αυτό θα το έκανα, αλλά δεν υποστηρίζεται 100άρα vdsl στην περιοχή μου. Να φανταστείς πληρώνω ήδη 50άρα και πιάνω 20-25.

Εγω μιλαω για ftth, απλα με βλεπω πια να κουμπώνω 100αρα και τελος , ηδη πληρωνω γυρω στα 30 για 24αρα +booster

• Like 1

20 ώρες πριν, mpomp985 είπε

Τι θα γίνει πια με αυτό το κουπόνι; Καλά πήγε κι αυτό. Όλοι λένε από μέρα σε μέρα και δεν γίνεται τίποτα εδώ και 1 μήνα.

Κι εγώ αυτό περιμένω εδώ και δυο μήνες.

Σε 8 ημέρες λήγει το συμβόλαιο μου με την vodafone και θέλω να πάω στην nova που έχει περάσει τις οπτικές ίνες.

Τελικά δεν θα προλάβω να πάρω τα 200 ευρώ, κράτος μπάχαλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...