Προς το περιεχόμενο

Έρχεται στα μέσα Σεπτεμβρίου το Gigabit Voucher

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
14 minutes ago, Doubt said:

Μήπως περιμένουν τον καινούργιο παίχτη;

Reveal hidden contents

ΔΕΗ

Δεν νομίζω ότι θα δούμε φέτος ΔΕΗ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Doubt είπε

Μήπως περιμένουν τον καινούργιο παίχτη;

Απόκρυψη περιεχομένων

ΔΕΗ

Ισχύει αυτό που λένε οτι η ΔΕΗ δε σκοπεύει να έρθει Αθήνα-κέντρο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/09/2024 at 19:25, Thresh said:

Πριν πόσο καιρό έδωσαν διαθεσιμότητα? Αν ήταν πρόσφατα ίσως να χρειάζεται περισσότερο χρόνο η Voda/Nova. 

Κατα τα άλλα προφανώς μπορεί να νοικιάσει από ΟΤΕ, το θέμα είναι να το θέλει κιόλας.

O OTE δινει στην περιοχη και την πολυκατοικια απο τις αρχες Γεναρη 2024 γιατι τοτε συνδεθηκε ο γειτονας. Δεν νοειται να μην μπορει ακομα να παρει η Βοντα.

Το μονο ειναι να μην θελει να τα σκασει. Στην οποια περιπτωση αντιλαμβανομαι η μονη εναλλακτικη μου για fiber ειναι η Cosmote που ομως ειναι αρκετα ακριβοτερη ετσι και αλλιως εστω και κατα 6 περιπου ευρω το μηνα στις τρεχουσες τιμες καταλογου για το 300αρι.

Επεξ/σία από Sebu

• Super Moderators
12 minutes ago, Sebu said:

O OTE δινει στην περιοχη και την πολυκατοικια απο τις αρχες Γεναρη 2024 γιατι τοτε συνδεθηκε ο γειτονας. Δεν νοειται να μην μπορει ακομα να παρει η Βοντα.

Το μονο ειναι να μην θελει να τα σκασει. Στην οποια περιπτωση αντιλαμβανομαι η μονη εναλλακτικη μου για fiber ειναι η Cosmote που ομως ειναι αρκετα ακριβοτερη ετσι και αλλιως εστω και κατα 6 περιπου ευρω το μηνα στις τρεχουσες τιμες καταλογου για το 300αρι.

Δυστυχώς υπάρχει κι αυτή η περίπτωση, να θέλει, όπως έγραψα.

Υποθέτω όμως ότι θα θέλει κι αυτή μερίδιο από την πίτα του voucher οπότε ίσως να κόψει ή έστω μειώσει αυτά τα κουσούρια...

• Like 1

• Super Moderators

Ναι δεν θα βγει ΚΥΑ μέσα στο Σεπτέμβριο, εκτός αν το πάνε τελευταία μέρα τη Δευτέρα.

Δεν το δικαιούμαι βέβαια έτσι κι αλλιώς γιατί έχω ήδη 300αρα, αλλά πριν λίγο μου έβγαλε το Cosmote app προσφορά αναβάθμισης σε 500αρα με τα ίδια λεφτά στην οποία πάτησα accept.

500Mbps.jpg.37f16aad0aebc480a9eadb3727ce1524.jpg

26 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι δεν θα βγει ΚΥΑ μέσα στο Σεπτέμβριο, εκτός αν το πάνε τελευταία μέρα τη Δευτέρα.

Δεν το δικαιούμαι βέβαια έτσι κι αλλιώς γιατί έχω ήδη 300αρα, αλλά πριν λίγο μου έβγαλε το Cosmote app προσφορά αναβάθμισης σε 500αρα με τα ίδια λεφτά στην οποία πάτησα accept.

Στην 500 δινει και το fritzbox ε? Σαν να πηρες voucher ειναι.

• Super Moderators
2 minutes ago, vaggos88 said:

Στην 500 δινει και το fritzbox ε? Σαν να πηρες voucher ειναι.

Όχι μόνο στην 1000αρα, αλλά δεν το θέλω έτσι κι αλλιώς γιατί έχω Ubiquiti εξοπλισμό στο σπίτι.

Yeap, σε σύγκριση με τη νέα τιμών των 45.90.

Επίσης σε μέλος του adslgr που έχει 500αρα, έβγαλε την 1000αρα με 39.90 ευρώ

1000Mbps.jpg.9c9e24498a1fc58fc60e8c45855059c5.jpg

• Like 1

6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όχι μόνο στην 1000αρα, αλλά δεν το θέλω έτσι κι αλλιώς γιατί έχω Ubiquiti εξοπλισμό στο σπίτι.

Yeap, σε σύγκριση με τη νέα τιμών των 45.90.

Επίσης σε μέλος του adslgr που έχει 500αρα, έβγαλε την 1000αρα με 39.90 ευρώ

1000Mbps.jpg.9c9e24498a1fc58fc60e8c45855059c5.jpg

Ανοιξα το App απο περιεργεια. 

37,90€  300mbps

42,90€  500mbps

50,90€  1000mbps.

Τοσο ηταν και την τελευταια φορα πριν κανα μηνα. Ισως επειδη εχω 100αρα.

• Super Moderators
2 minutes ago, vaggos88 said:

Ανοιξα το App απο περιεργεια. 

37,90€  300mbps

42,90€  500mbps

50,90€  1000mbps.

Τοσο ηταν και την τελευταια φορα πριν κανα μηνα. Ισως επειδη εχω 100αρα.

Πριν λίγο άλλος στο adslgr, 500 με 35.90

Screenshot_2024-09-28-01-25-30-45_f366175fd211a9b31eaf788c453d42dc.jpg.b94fa5799505777690ac464358949636.jpg

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Είμαι προς το παρόν cosmote με 24αρα και speedbooster  , ειμαι σε ιδιοκτητο δικτυο νοβα και ηρθαν σημερα με ειπαν για 29 ευρω 300αρα, σκέφτομαι για αλλαγή , αλλά κοσμοτε δίνει στους δικούς μου , 10 ευρώ στην κάρτα what's up και για τους δυο καθε μηνα + data , ποιές οι πιθανότητες αμα πω κοσμοτε να με κρατήσουν αυτο με τα 10 ευρω σε 2 καρτες και οπτικη ινα με τιμή μαξ 40 , πρόκειται να πανε για τέτοιο deal?

• Super Moderators
7 hours ago, U got bugged said:

Είμαι προς το παρόν cosmote με 24αρα και speedbooster  , ειμαι σε ιδιοκτητο δικτυο νοβα και ηρθαν σημερα με ειπαν για 29 ευρω 300αρα, σκέφτομαι για αλλαγή , αλλά κοσμοτε δίνει στους δικούς μου , 10 ευρώ στην κάρτα what's up και για τους δυο καθε μηνα + data , ποιές οι πιθανότητες αμα πω κοσμοτε να με κρατήσουν αυτο με τα 10 ευρω σε 2 καρτες και οπτικη ινα με τιμή μαξ 40 , πρόκειται να πανε για τέτοιο deal?

Δεν γνωρίζω, αλλά δεν θα έδινα και πολλές πιθανότητες από τη στιγμή που είσαι σε περιοχή άλλου.

• Like 1

9 ώρες πριν, Thresh είπε

αλλά πριν λίγο μου έβγαλε το Cosmote app προσφορά αναβάθμισης σε 500αρα με τα ίδια λεφτά στην οποία πάτησα accept.

8 ώρες πριν, Thresh είπε

Πριν λίγο άλλος στο adslgr, 500 με 35.90

Σε εμένα με σύνδεση 100 mbps και tv entry pack έχει βγάλει μόνο "κακές " προσφορές: ίδιο ιντερνετ + cinema ή full pack...  Δεν ξέρω αν γίνεται λόγω του ότι υπάρχει και η τηλεόραση στη σύνδεση, ή λόγω του ότι έχω 100άρα και έρχεται το voucher.

• Super Moderators
2 minutes ago, Engimek said:

Σε εμένα με σύνδεση 100 mbps και tv entry pack έχει βγάλει μόνο "κακές " προσφορές: ίδιο ιντερνετ + cinema ή full pack...  Δεν ξέρω αν γίνεται λόγω του ότι υπάρχει και η τηλεόραση στη σύνδεση, ή λόγω του ότι έχω 100άρα και έρχεται το voucher.

Δυστυχώς δεν εμφανίζεται σε όλους, ίσως να βγάζουν τις προσφορές σταδιακά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...