manana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αρχικά ελπίζω να έχω βάλει το θέμα στην σωστή ενότητα! Στο laptop μου γράφει ότι δεν υπάρχει σύνδεση και γενικά δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις και δεν μπορώ να βρω καθόλου το wi-fi στο σύστημα για να μπω . Σας παραθέτω εικόνα . Τι μπορώ να κάνω; Δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί! Μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιο θέμα! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2024 από manana
uniquegr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Πρέπει να βρεις με ποιο συνδυασμό πλήκτρων ενεργοποιείται το wifi στον υπολογιστή σου. 1
manolis940 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποιο παλιό laptop και απ' το router να έχεις απενεργοποιήσει το 2.4G; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2024 από manolis940 1
manana Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Κατάφερα να το βρωρτα από πολύ ψάξιμο! Ωστόσο το wifi δεν μου το βγάζει εκεί! Τουλάχιστον έχω ίντερνετ! Στις 9/9/2024 στις 9:34 ΜΜ, uniquegr είπε Πρέπει να βρεις με ποιο συνδυασμό πλήκτρων ενεργοποιείται το wifi στον υπολογιστή σου. Αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου! Αλλά από περιέργεια θα το ψάξω! Στις 10/9/2024 στις 5:24 ΜΜ, manolis940 είπε Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποιο παλιό laptop και απ' το router να έχεις απενεργοποιήσει το 2.4G; Όχι αυτό σίγουρα δεν ισχύει! Ίσα ίσα που πριν δύο μήνες άλλαξα και ρούτερ και μάλιστα μπήκε αμέσως στο καινούριο!
manolis940 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, manana είπε Κατάφερα να το βρωρτα από πολύ ψάξιμο! Ωστόσο το wifi δεν μου το βγάζει εκεί! Τουλάχιστον έχω ίντερνετ! Αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου! Αλλά από περιέργεια θα το ψάξω! Όχι αυτό σίγουρα δεν ισχύει! Ίσα ίσα που πριν δύο μήνες άλλαξα και ρούτερ και μάλιστα μπήκε αμέσως στο καινούριο! Θες να μας πεις το μοντέλο του laptop ? Αν δεν το θυμάσαι γύρνα το ανάποδα και λογικά θα έχει ένα ταμπελάκι από κάτω που θα το αναφέρει. Το κινητό σου επίσης τι βρίσκει; Μπορείς να συνδεθείς και να μας κάνεις ένα screenshot τα στοιχεία του δικτύου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα