tasos_87 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά προχώρησα στην αγορά του Disney plus από το Gamsgo και μου βγήκε γύρω στα 28 ευρώ το χρόνο με ένα κουπόνι που μου έδωσαν!Συνδέθηκα κανονικά και ελπίζω να δουλέψει κανονικά! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2024 από tasos_87
music_lover Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Το Disney+ και το Apple TV δεν έχουν τον πρόσφατο περιορισμό του Netflix με το ίδιο household? 1
deukaleionas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Στις 31/10/2024 στις 7:21 ΜΜ, tasos_87 είπε Τελικά προχώρησα στην αγορά του Disney plus από το Gamsgo και μου βγήκε γύρω στα 28 ευρώ το χρόνο με ένα κουπόνι που μου έδωσαν!Συνδέθηκα κανονικά και ελπίζω να δουλέψει κανονικά! Θελω και γω να αγορασω απο κει το πακετο για youtybe για 2 χρονια.μου βγαινει κοντα στα 80ε. εχεις καποιο παραπονο?μπορω να παρω και γω κανα κουπονι για πιο φτηνα?
viman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Πάντως Ntflx ανά μήνα μου δίνουν ν καινούργια στοιχεία στην συνδρομή που έκανα μέσω z2u.com. Στο gamsco , DSNY εδώ και 1,5 χρόνο βλέπω κανονικά, απλά στο χρόνο έκανα νέα συνδρομή ετήσια.
tasos_87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, deukaleionas είπε Θελω και γω να αγορασω απο κει το πακετο για youtybe για 2 χρονια.μου βγαινει κοντα στα 80ε. εχεις καποιο παραπονο?μπορω να παρω και γω κανα κουπονι για πιο φτηνα? Μέχρι και σήμερα κανένα πρόβλημα (το μόνο που ίσως σε ενοχλήσει στην αρχή είναι ότι στο λογαριασμό σου θα βλέπεις και δύο με τρία ακόμα προφίλ). Όσον αφορά το κουπόνι κάνεις εγγραφή στην σελίδα και μετά από δυο με τρεις ημέρες στου στέλνουν στο email ένα κουπόνι αν θυμάμαι καλά 7% νομίζω ήταν. 20 ώρες πριν, deukaleionas είπε Θελω και γω να αγορασω απο κει το πακετο για youtybe για 2 χρονια.μου βγαινει κοντα στα 80ε. εχεις καποιο παραπονο?μπορω να παρω και γω κανα κουπονι για πιο φτηνα? Κάνε πρώτα εγγραφή στην σελίδα για να σου εμφανίσει κανονικά τις τιμές, γιατί εμένα που έχω account το youtube premium το έχει μόνο για 1 χρόνο στα 44.97 € και για 6 μήνες στα 27.99 €. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από tasos_87 1
deukaleionas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Μέχρι και σήμερα κανένα πρόβλημα (το μόνο που ίσως σε ενοχλήσει στην αρχή είναι ότι στο λογαριασμό σου θα βλέπεις και δύο με τρία ακόμα προφίλ). Όσον αφορά το κουπόνι κάνεις εγγραφή στην σελίδα και μετά από δυο με τρεις ημέρες στου στέλνουν στο email ένα κουπόνι αν θυμάμαι καλά 7% νομίζω ήταν. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ?
tasos_87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, deukaleionas είπε ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ? 31/10 έκανα την συνδρομή, δηλαδή 15 μέρες, αλλά φίλος το έχει πάνω από 3 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα! 6 λεπτά πριν, tasos_87 είπε 31/10 έκανα την συνδρομή, δηλαδή 15 μέρες, αλλά φίλος το έχει πάνω από 3 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα! Όπως βλέπεις και ο viman πιο πάνω λεει ότι έχει την συνδρομή 1.5 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από tasos_87 1
d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Με ενδιαφέρει το Disney plus στο gamsgo. Να το προχωρήσω;
tasos_87 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Στις 4/12/2024 στις 6:15 ΜΜ, d_gkal είπε Με ενδιαφέρει το Disney plus στο gamsgo. Να το προχωρήσω; Εδώ και ένα μήνα που έκανα την συνδρομή δεν έχω κανένα πρόβλημα! 1
mkdisgreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/10/2024 στις 9:58 ΜΜ, tasos_87 είπε Disney plus είχες ποτέ; εχω εγω. το εκανα για 1 χρονο με 25€ κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπισα μεχρι σημερα
StamTheMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Εχω αποριες. Τι προσφορα ειναι αυτη ακριβως; Με τοσα λεφτα και με περιορισμους,τι ακριβως αγοραζουμε; Τη δυνατοτητα απλα,εαν δεν εχεις φιλους να μοιραστεις το account? Γιατι δε βλεπω οφελος,ασε που πραγματικα δεν ξερεις που παιζει και που οχι.
ikaros2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Για να αγοράσω μια συνδρομή μέσω GamsGo, πρέπει στο GamsGo λογαριασμό να έχω το ίδιο email με αυτό που θα χρησιμοποιήσω στη συνδρομή (π.χ. Netflix)?
giorgos_76 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 19/1/2025 στις 8:06 ΜΜ, ikaros2 είπε Καλησπέρα. Για να αγοράσω μια συνδρομή μέσω GamsGo, πρέπει στο GamsGo λογαριασμό να έχω το ίδιο email με αυτό που θα χρησιμοποιήσω στη συνδρομή (π.χ. Netflix)? Όχι..σου δίνουν άλλο email και password
jpil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 14/11/2024 στις 5:55 ΜΜ, viman είπε Πάντως Ntflx ανά μήνα μου δίνουν ν καινούργια στοιχεία στην συνδρομή που έκανα μέσω z2u.com. Στο gamsco , DSNY εδώ και 1,5 χρόνο βλέπω κανονικά, απλά στο χρόνο έκανα νέα συνδρομή ετήσια. Ntflx μόνο για windows είδα στο site που έγραψες.
viman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, jpil είπε Ntflx μόνο για windows είδα στο site που έγραψες. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Εγώ πάντως βλέπω Nflx από Xiaomi mi tv box 1st gen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα