Προς το περιεχόμενο

Σελίδες διαμοιρασμού συνδρομών

kakofonixx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα youtube premium 6μηνη στο gamsgo, με 3,70 μήνα.  Έχει και youtube music παρ'όλο που δεν το έλεγε κάπου αν θυμάμαι καλά. Όλα καλά σε όλες τις συσκευές και στην google TV. Ελπίζω να πάει χωρίς πρόβλημα όλο το εξάμηνο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
Στις 15/9/2024 στις 9:04 ΜΜ, fanastas είπε

Εκανα youtube premium 6μηνη στο gamsgo, με 3,70 μήνα.  Έχει και youtube music παρ'όλο που δεν το έλεγε κάπου αν θυμάμαι καλά. Όλα καλά σε όλες τις συσκευές και στην google TV. Ελπίζω να πάει χωρίς πρόβλημα όλο το εξάμηνο. 

Λειτουργεί κανονικά μέσω gamsgo, γιατί σκέφτομαι να κάνω την συνδρομή;

8 minutes ago, tasos_87 said:

Έχω yt και Spotify. Το yt κάθε τρεις και λίγο το έκλειναν και έπρεπε να τους ενημερώνεις , για να σου αλλάζουν προφίλ. Spotify δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω και 5 μήνες..

2 ώρες πριν, filip123go είπε

Έχω yt και Spotify. Το yt κάθε τρεις και λίγο το έκλειναν και έπρεπε να τους ενημερώνεις , για να σου αλλάζουν προφίλ. Spotify δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω και 5 μήνες..

Disney plus είχες ποτέ;

gamsgo λειτουργούσε ΟΚ για εμένα σε Netflix account μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να έγινε γενικό ban από το Netflix, γιατί πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις συνδρομή.
Μου έδωσαν πίσω ως credits το υπόλοιπο της συνδρομής που είχα για μελλοντική αγορά.

3 ώρες πριν, tasos_87 είπε

Disney plus είχες ποτέ;

Βλέπω μία υπηρεσία "DSNY+" που λέει ότι είναι το Disney+ αλλά ζητάει πληρωμή για 12 μήνες.

4 ώρες πριν, ioankav είπε

gamsgo λειτουργούσε ΟΚ για εμένα σε Netflix account μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να έγινε γενικό ban από το Netflix, γιατί πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις συνδρομή.
Μου έδωσαν πίσω ως credits το υπόλοιπο της συνδρομής που είχα για μελλοντική αγορά.

Βλέπω μία υπηρεσία "DSNY+" που λέει ότι είναι το Disney+ αλλά ζητάει πληρωμή για 12 μήνες.

Ναι αυτό είδα, αλλά με προβλημάτισε αυτό με το netflix 

22 ώρες πριν, tasos_87 είπε

Μια χαρα λειτουργει, 1 μιση μηνα που το έχω. Μαλιστα παρατηρησα ότι όλα τα μέλη του family που έβαλαν είναι από Ελλάδα. 

13 λεπτά πριν, fanastas είπε

Μια χαρα λειτουργει, 1 μιση μηνα που το έχω. Μαλιστα παρατηρησα ότι όλα τα μέλη του family που έβαλαν είναι από Ελλάδα. 

Disney plus έχεις βάλει;

Στις 28/10/2024 στις 7:48 ΜΜ, filip123go είπε

To Spotify το έχεις μέσω gamsgo γιατί δεν το βλέπω πουθενά. 

3 λεπτά πριν, filip123go είπε

Εγώ το βλέπω κανονικά...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20241030_140021_Edge.jpg.3970c3ecee5cb927c393c629d17b51bf.jpg

Δεν μου το δείχνει εμένα εικάζω γιατι είμαι guest. Μπορεί να μου πεις τιμή ανά μήνα και πως χρεώνεστε ( μηνιαίως 3 μηνο κλπ). Αν δεν σου κάνει κόπο ofcourse

37 λεπτά πριν, ison είπε

Δεν μου το δείχνει εμένα εικάζω γιατι είμαι guest. Μπορεί να μου πεις τιμή ανά μήνα και πως χρεώνεστε ( μηνιαίως 3 μηνο κλπ). Αν δεν σου κάνει κόπο ofcourse

Screenshot_20241030_144318_Samsung Internet.jpg

1 λεπτό πριν, tasos_87 είπε

Screenshot_20241030_144318_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20241030_144443_Samsung Internet.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...