fanastas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Εκανα youtube premium 6μηνη στο gamsgo, με 3,70 μήνα. Έχει και youtube music παρ'όλο που δεν το έλεγε κάπου αν θυμάμαι καλά. Όλα καλά σε όλες τις συσκευές και στην google TV. Ελπίζω να πάει χωρίς πρόβλημα όλο το εξάμηνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Στις 15/9/2024 στις 9:04 ΜΜ, fanastas είπε Εκανα youtube premium 6μηνη στο gamsgo, με 3,70 μήνα. Έχει και youtube music παρ'όλο που δεν το έλεγε κάπου αν θυμάμαι καλά. Όλα καλά σε όλες τις συσκευές και στην google TV. Ελπίζω να πάει χωρίς πρόβλημα όλο το εξάμηνο. Λειτουργεί κανονικά μέσω gamsgo, γιατί σκέφτομαι να κάνω την συνδρομή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 8 minutes ago, tasos_87 said: Λειτουργεί κανονικά μέσω gamsgo, γιατί σκέφτομαι να κάνω την συνδρομή; Έχω yt και Spotify. Το yt κάθε τρεις και λίγο το έκλειναν και έπρεπε να τους ενημερώνεις , για να σου αλλάζουν προφίλ. Spotify δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω και 5 μήνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, filip123go είπε Έχω yt και Spotify. Το yt κάθε τρεις και λίγο το έκλειναν και έπρεπε να τους ενημερώνεις , για να σου αλλάζουν προφίλ. Spotify δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω και 5 μήνες.. Disney plus είχες ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 hours ago, tasos_87 said: Disney plus είχες ποτέ; Όχι ποτέ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου gamsgo λειτουργούσε ΟΚ για εμένα σε Netflix account μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να έγινε γενικό ban από το Netflix, γιατί πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις συνδρομή. Μου έδωσαν πίσω ως credits το υπόλοιπο της συνδρομής που είχα για μελλοντική αγορά. 3 ώρες πριν, tasos_87 είπε Disney plus είχες ποτέ; Βλέπω μία υπηρεσία "DSNY+" που λέει ότι είναι το Disney+ αλλά ζητάει πληρωμή για 12 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, ioankav είπε gamsgo λειτουργούσε ΟΚ για εμένα σε Netflix account μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να έγινε γενικό ban από το Netflix, γιατί πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις συνδρομή. Μου έδωσαν πίσω ως credits το υπόλοιπο της συνδρομής που είχα για μελλοντική αγορά. Βλέπω μία υπηρεσία "DSNY+" που λέει ότι είναι το Disney+ αλλά ζητάει πληρωμή για 12 μήνες. Ναι αυτό είδα, αλλά με προβλημάτισε αυτό με το netflix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, tasos_87 είπε Λειτουργεί κανονικά μέσω gamsgo, γιατί σκέφτομαι να κάνω την συνδρομή; Μια χαρα λειτουργει, 1 μιση μηνα που το έχω. Μαλιστα παρατηρησα ότι όλα τα μέλη του family που έβαλαν είναι από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, fanastas είπε Μια χαρα λειτουργει, 1 μιση μηνα που το έχω. Μαλιστα παρατηρησα ότι όλα τα μέλη του family που έβαλαν είναι από Ελλάδα. Disney plus έχεις βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, tasos_87 είπε Disney plus έχεις βάλει; Μονο youtube premium family Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, fanastas είπε Μονο youtube premium family Οκ!ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Στις 28/10/2024 στις 7:48 ΜΜ, filip123go είπε Έχω yt και Spotify. Το yt κάθε τρεις και λίγο το έκλειναν και έπρεπε να τους ενημερώνεις , για να σου αλλάζουν προφίλ. Spotify δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω και 5 μήνες.. To Spotify το έχεις μέσω gamsgo γιατί δεν το βλέπω πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 8 minutes ago, ison said: To Spotify το έχεις μέσω gamsgo γιατί δεν το βλέπω πουθενά. Εγώ το βλέπω κανονικά... Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, filip123go είπε Εγώ το βλέπω κανονικά... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν μου το δείχνει εμένα εικάζω γιατι είμαι guest. Μπορεί να μου πεις τιμή ανά μήνα και πως χρεώνεστε ( μηνιαίως 3 μηνο κλπ). Αν δεν σου κάνει κόπο ofcourse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, ison είπε Δεν μου το δείχνει εμένα εικάζω γιατι είμαι guest. Μπορεί να μου πεις τιμή ανά μήνα και πως χρεώνεστε ( μηνιαίως 3 μηνο κλπ). Αν δεν σου κάνει κόπο ofcourse 1 λεπτό πριν, tasos_87 είπε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα