kakofonixx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Υπάρχουν διάφορες σελίδες διαμοιρασμού συνδρομών (πχ Netflix, Spotify, Disney+ κλπ) Πρακτικά κοινοποιείς τα στοιχεία της συνδρομής σου, σου βρίσκουν άλλους που "δανείζονται" τη συνδρομή σου και κάθε μήνα σου πληρώνουν κάποιο ποσό Η σελίδα χρεώνει κάτι παραπάνω από αυτό που σου επιστρέφει και έτσι έχει κάποιο κέρδος ενδεικτικά αναφέρω τις spliiit και sharesub έχει κανείς εμπειρία? αν και γενικά ο διαμοιρασμός συνδρομών γίνεται άτυπα, απορώ πως υπάρχουν τέτοιες σελίδες δεν υπάρχει κίνδυνος να κλειδωθεί το account από την υπηρεσία που διαμοιράζεσαι? ή έχουν βρει κάποιο παραθυράκι που το καθιστά νόμιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δεν υπάρχει παραθυράκι. Αν έχεις δώσει τη συνδρομή και στον κολλητό σου, ίσως αδιαφορήσουν. Αν την έχεις πουλήσει και βγάζεις κέρδος, με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Νομίζω το αναφέρουν σαν νόμιμο γιατί έχουν βρει τρόπο νόμιμα να καλύπτουν τον δικό τους κ#λ%... Αναφέρουν σε κάποια σημεία ότι είναι νόμιμο αρκεί να ακολουθούνται τα terms and conditions του provider και το περιμένουν από τους subscribers να είναι σωστοί...ρίχνουν την ευθύνη δηλαδή στους πελάτες τους... "...that subscribers have to respect the platforms' terms and conditions...". ή "...subscribers divide the costs while respecting the simultaneity of the screens" κτλ κτλ. Αν τα terms and conditions του youtube premium family ειναι ότι τα μέλη της οικογένειας μένουν στην ίδια στέγη, τότε αυτόματα δεν ακολουθούνται οι όροι και κανονισμοί. Όσο και να θέλω να είναι σωστό και το ψάχνω, τόσο παραπάνω προβληματίζομαι. Δηλαδή στο webstie τους στην ερώτηση αν αυτό είναι νόμιμο, δεν διαβάζω κάτι κατατοπιστικά και καθησυχαστικά, ούτε κάποια εξήγηση γιατί είναι νόμιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μερικα ειναι Κλεμμένα κ οχι share ..θεωρητικα δεν θα κρατήσει γ πολύ το ίδιο account.. το martinite,getcheap,g2a σε ιδιο μοτίβο.. Με νετφλιξ πως θα ξεπεράσουν το πάντρεμα με household? Πληρώνεις μόνο με μιας χρήσης κάρτα ή paypal αν ανοίγει σε δικό τ παράθυρο Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ χρησιμοποίησα παλαιότερα το gamsgo κ γενικά ήμουν ευχαριστημένος. Από τότε όμως που το νετφλιξ έβαλε το household , ξαναγύρισα στην δική μου συνδρομή γτ ήταν πολύ κουραστικό πλέον. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από bill999r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, bill999r είπε Εγώ χρησιμοποίησα παλαιότερα το gamsgo κ γενικά ήμουν ευχαριστημένος. Από τότε όμως που το νετφλιξ έβαλε το household , ξαναγύρισα στην δική μου συνδρομή γτ ήταν πολύ κουράγιο πλέον. Τι εννοείς "ήταν πολύ κουράγιο"; Εννοείς ότι αγχωνόσουν αν σου κόψουν το account η κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Τιποτα δε σου κοβουν Μια χαρα δουλευει ΑΛΛΑ μπαινουν και αλλοι στο προφιλ σου και μπορει σε 1 -2 μηνες να κλεισει και σου δινουν αμεσως αλλο Για 3ε το χρονο ή το 4ε το τριμηνο μια χαρα ειναι κι ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, fanastas είπε Τι εννοείς "ήταν πολύ κουράγιο"; Εννοείς ότι αγχωνόσουν αν σου κόψουν το account η κάτι τέτοιο; Σόρρυ Κουραστικό ήθελα να πω γτ έπρεπε συνεχώς να κάνω επιβεβαίωση της διεύθυνσης κ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adi32 είπε Τιποτα δε σου κοβουν Μια χαρα δουλευει ΑΛΛΑ μπαινουν και αλλοι στο προφιλ σου και μπορει σε 1 -2 μηνες να κλεισει και σου δινουν αμεσως αλλο Για 3ε το χρονο ή το 4ε το τριμηνο μια χαρα ειναι κι ετσι Δε νομίζω να μπορούν να μπουν στο προφιλ σου. Ειδικά στο youtube ακόμα και μέσα στη ίδια οικογένεια, κάθε member εχει δικό του email και pass. Ουσιαστικά τα στοιχεία του account του καθενός στη google. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από fanastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, fanastas είπε Δε νομίζω να μπορούν να μπουν στο προφιλ σου. Ειδικά στο youtube ακόμα και μέσα στη ίδια οικογένεια, κάθε member εχει δικό του email και pass. Ουσιαστικά τα στοιχεία του account του καθενός στη google. για νετφλιξ disney λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1973 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, adi32 είπε Τιποτα δε σου κοβουν Μια χαρα δουλευει ΑΛΛΑ μπαινουν και αλλοι στο προφιλ σου και μπορει σε 1 -2 μηνες να κλεισει και σου δινουν αμεσως αλλο Για 3ε το χρονο ή το 4ε το τριμηνο μια χαρα ειναι κι ετσι Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές..... στο gamsgo για netflix είναι 4e x3 μήνες.... πριν λίγες μέρες το κοίταξα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, panatha1973 είπε Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές..... στο gamsgo για netflix είναι 4e x3 μήνες.... πριν λίγες μέρες το κοίταξα.... 3,5 ευρώ βγαίνει περίπου το 3μηνο, με κουπόνι και αυτόματη ανανέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1973 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου απο που???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, giorgos_76 είπε 3,5 ευρώ βγαίνει περίπου το 3μηνο, με κουπόνι και αυτόματη ανανέωση 3,5 τον μήνα αν αγοράσεις 3μηνο εννοείς μάλλον... δηλαδή 10,50 για 3 μήνες Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από fanastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Αν κάνω join σε family account YouTube premium μέσω spliiit ή gamsgo, θα μπορώ να βλέπω κανονικά στη Google tv μου ή δουλεύει μόνο μέσω browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα