gsisr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου στο κυριο account μου εχω αποθηκευμενες ολες τις φωτο μου αλλα ο χωρος τελειωνει. σε αλλο account εχω 200gb στο photos και ειναι κενο. υπαρχει τροπος μεταφορας ολου το google photos απο το ενα account στο αλλο; χωρις κοινη χρηση φωτογραφιων, καθως στο βασικο μου account θελω να σβησω τις φωτογραφιες αφου τις μεταφερω. να αρχισω το download ολων των φωτογραφιων και upload στο αλλο account, η παιζει και καμια αλλη εναλλακτικη; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση riznik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Λύση Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου νομίζω ότι παλιότερα και ευκολα το έιχα κάνει αυτό με το multcloud τελεία com, ρίξε μια ματιά . Επίσης μπορείς να δεις το google takeout, επιλέγεις το google photos και στην ουσία θα κάνει export τις photos σου σε κάποιο άλλο google account και μετά θα πρέπει να διαγράψεις ότι είχε εκει που τελειώνει ο χώρος σου. Τέλος απλά όμορφα και ωραία download και upload, επίμονη διαδικασία αλλά ισως με την χρήση του cyberduck σου γίνει που εύκολή. Τέλος αν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ https://fmhy.net/file-tools#cloud-managers για τυχόν εργαλεία που μπορεί να σου ευκολύνουνε την διαδικασία 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα