sumcv Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Βλέπω διάφορες εκδόσεις student/business... Και σε διάφορες τιμές. Με τα φθηνά κλειδιά που κυκλοφορούν δεν έχω βγάλει άκρη τι ισχύει νομικά. Θέλω 5 άδειες (ίσως +2) του microsoft office 2021 (ίσως και 2019 αν και δε νομίζω ότι αξίζει) οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστές φροντιστηρίου. Πράγμα που σημαίνει πρέπει να είμαστε οκ ως προς τη νομιμότητα. Δε με ενδιαφέρει το 365. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Πρέπει να είναι business? Αν πάρω 5 άδειες 2021 Pro Plus των 19€/άδεια που βρίσκω online είμαι οκ; Μην έχουμε εκπλήξεις σε ενδεχόμενο έλεγχο Γνωστή αλυσίδα έχει το 2021 GR Business (1 άδεια) στα 299€. Οι διαφορές στις τιμές είναι τεράστιες. Στην πράξη τι γίνεται; Γιατί κάποιος να αγοράσει αυτή την έκδοση με 10πλάσια τιμή;
Aris_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 βρίσκεις ετερια που σου κόβει τιμολόγιο και να αναγράφει άδεια για Microsoft office 2021
sumcv Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Aris_ είπε βρίσκεις ετερια που σου κόβει τιμολόγιο και να αναγράφει άδεια για Microsoft office 2021 Οπότε το όλο θέμα είναι να κοπεί τιμολόγιο; Όσον αφορά την έκδοση, επειδή θα χρησιμοποιείται για επαγγελματικό σκοπό πρέπει να είναι κάποια συγκεκριμένη ή μπορώ να πάρω όποια με καλύπτει; πχ με την Home είμαι οκ (αρκεί να έχω τιμολόγιο); Αυτή υποτίθεται είναι για οικιακή χρήση. Έχεις να προτείνεις κάποιο κατάστημα (έστω σε pm για να μη κάνουμε διαφήμιση); Για να καταλάβω λίγο τι παίζει, Αυτά τα φθηνά κλειδιά είναι μεν νόμιμα αλλά δε κάνουν για επαγγελματική χρήση διότι δε κόβουν τιμολόγια; Αν βρω κάποιον με τιμολόγιο είμαι οκ; Ή δε πρόκειται να βρω και θα αναγκαστώ να τα σκάσω; Μου κάνει εντύπωση οι μεγάλες αποκλίσεις τιμών οπότε ψάχνω να βρω που είναι η παγίδα ψάχνοντας παράλληλα στο ιντερνετ βλέπω αναφορές που λένε ότι για επαγγελματική χρήση ξεχνάμε τα διάφορα κλειδάδικα. εντωμεταξύ έχω βρει κάποιες ελληνικές σελίδες οι οποίες είναι μαϊμού, χωρίς διευθύνσεις -στοιχεία εταιρίας, χωρίς να σε αφήνει να επιλέξεις paypal ενώ υποτίθεται το υποστηρίζουν.
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, sumcv είπε Μου κάνει εντύπωση οι μεγάλες αποκλίσεις τιμών οπότε ψάχνω να βρω που είναι η παγίδα Μη σου κάνει εντύπωση. Το office είναι όντως ακριβό και αν θέλεις να είσαι και καλυμμένος ξεχνάς τα κλειδαράδικα όπως το κατάλαβες άλλωστε. Τώρα για τις εκδόσεις, δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσεις τι παίζει κάποιο άλλο φροντιστήριο αν μπορείς ή λογιστή. Χρειάζεσαι όλες τι εφαρμογές του office ή μόνο συγκεκριμένες π.χ. word, excel, powerpoint; Η access δεν περιλαμβάνεται στα μικρά πακέτα.
Aris_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 πως θα πάρεις την home όταν έχεις χρήση business συνήθως τα κλειδαδικα δίνουν κλειδιά που στον ελέγχο φαίνεται οτι δεν είναι το ιδιο με τα κλειδιά μόνιμης εγκατάστασης ενός μηχανήματος κατάστημα να είναι certified Microsoft reseller ένα από τα κριτήρια στο τιμολόγιο
sumcv Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Aris_ είπε πως θα πάρεις την home όταν έχεις χρήση business συνήθως τα κλειδαδικα δίνουν κλειδιά που στον ελέγχο φαίνεται οτι δεν είναι το ιδιο με τα κλειδιά μόνιμης εγκατάστασης ενός μηχανήματος Libre κατάστημα να είναι certified Microsoft reseller ένα από τα κριτήρια στο τιμολόγιο άρα δε γίνεται να αγοραστεί απ οπουδήποτε. Δε το ήξερα αυτό με το certified Microsoft reseller. Μπορεί να φαίνονται άκυρες οι ερωτήσεις μου αλλά μέχρι τώρα δε χρειάστηκε ποτέ να αγοράσω το office. Κάνω τη δουλειά μου με το WPS και λίγο από Libre
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα