Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλσηπερα ενας φιλος θα παρει smartphone σε παιδι και θα ηθελε location αλλα και παρακολουθηση. Τι ακριβως θελει να παρακολουθει δεν ξερω, γενικα: ενα software για καινούργιο τηλεφωνο αξιοπιστο και και να ενδεικνυται για παιδια και την διακρητικη παρακολουθηση του γονεα.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Καλσηπερα ενας φιλος θα παρει smartphone σε παιδι και θα ηθελε location αλλα και παρακολουθηση. Τι ακριβως θελει να παρακολουθει δεν ξερω, γενικα: ενα software για καινούργιο τηλεφωνο αξιοπιστο και και να ενδεικνυται για παιδια και την διακρητικη παρακολουθηση του γονεα.

Μπορεί με το family link της Google να παρακολουθεί που βρίσκεται το παιδί και έχει και τους απαραίτητους γονικους ελέγχους για πρόσβαση σε applications κτλ

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μπορεί με το family link της Google να παρακολουθεί που βρίσκεται το παιδί και έχει και τους απαραίτητους γονικους ελέγχους για πρόσβαση σε applications κτλ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.kids.familylink&hl=en
το βαζεις και απο τις 2 πλευρες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

Μόνο ο γονέας

Φτιάχνεις λογαριασμό gmail για το παιδί σου και το ορίζει σαν μέλος στο family link

Μετά αν στο κινητό του παιδιού βάλεις ως λογαριασμό το νέο του email στήνει μόνο του ότι χρειάζεται

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εάν το παιδί αλλάξει τις Ρυθμίσεις της μπαταρίας σε εξαιρετική εξοικονόμηση λειτουργεί ακόμη το πρόγραμμα?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, jeanthira7 είπε

Εάν το παιδί αλλάξει τις Ρυθμίσεις της μπαταρίας σε εξαιρετική εξοικονόμηση λειτουργεί ακόμη το πρόγραμμα?

Δεν γνωριζω δεν το εβαλα εγω. Κουφο μου ακουγεται.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας γνωστός μου έχει βάλει μοτίβο στην συσκευή του παιδιού σε καινούργια συσκευή και τώρα το ζητάει κάθε τρείς και λίγο στα πάντα....
Δεν μπορεί να το ξαναβγάλει για κάποιο λόγο γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει? 

Επίσης αν γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην συσκευή του παιδιού γίνεται κάτι? Σε ένα πλαίσιο που είχανε επισκεφθεί τους είπανε οτι μπορεί να χαθούν οι υπηρεσίες της Google κάτι που μου φάνηκε κουλό... η συσκευή του παιδιού είναι μια καινούργια redmi 14c 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...