syma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αρα φανταζομαι θα πρεπει να εχω backup ρολο για να κολλησω φρεσκο? Ειναι η βαση η οποια μπορεις να την κολλησεις με ταινια η να την βιδωσεις καπου(πχ τοιχο) και πανω στην βαση αυτη βαζεις το κουδουνι.την βαση δεν την ξεκολλας - ξεβιδωνεις. Την εχεις μονινα .Το κουδουνι μπορεις να βγαλεις απο την βαση για φορτιση αν το χρησιμοποιεις με μπαταρια. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από syma 2
Rattlehead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Αρα φανταζομαι θα πρεπει να εχω backup ρολο για να κολλησω φρεσκο? Απάντησε ο φίλος πανω Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από Rattlehead
li@m Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πληρωμή σε usd ή σε ευρώ; Edit :είναι το ίδιο βλέπω Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από li@m
Sotosgl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Από τα χειρότερα προιοντα της Xiaomi και το λέει άτομο που έχει μέχρι και τον έξυπνο μπιντε της Έφερα το πρώτο το λευκό 720p τότε κομπλέ μετά έφερα και τα αλλά 3 που έβγαλε και όπως έκανα τις δοκιμές έτσι τα έβαζα στα κουτιά και έμπαιναν στην άκρη αναξιόπιστα,ειδοποιήσεις που αργούσαν live preview όταν ήθελε δούλευε κλπ και ούτε οι αλλαγές server ή Mi Home VEVS το έσωζε Αν θες να παίξεις υπάρχουν με Tuya παντού και με 20€ αν θες να τπ βάλεις σπίτι σου πήγαινε σε σοβαρή λύση όπως eufy Reolink 14 2
dukas77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, d_gkal είπε Υπάρχει κάποια πρόταση που να μπαίνει στο ματάκι; https://www.kafkas.gr/ktiriakos-exoplismos/thyrotilefona-thyrotileoraseis-koudoun/thirotileorasi/enchromi/kit-enchromo/ezviz-kit-eisodou-portas-kamera-1080p-othoni-4-3-wifi-mavro_313511/ 2
Snip Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Sotosgl είπε Από τα χειρότερα προιοντα της Xiaomi και το λέει άτομο που έχει μέχρι και τον έξυπνο μπιντε της Έφερα το πρώτο το λευκό 720p τότε κομπλέ μετά έφερα και τα αλλά 3 που έβγαλε και όπως έκανα τις δοκιμές έτσι τα έβαζα στα κουτιά και έμπαιναν στην άκρη αναξιόπιστα,ειδοποιήσεις που αργούσαν live preview όταν ήθελε δούλευε κλπ και ούτε οι αλλαγές server ή Mi Home VEVS το έσωζε Αν θες να παίξεις υπάρχουν με Tuya παντού και με 20€ αν θες να τπ βάλεις σπίτι σου πήγαινε σε σοβαρή λύση όπως eufy Reolink Το Σάββατο είχα μπεί για να τον πάρω, λέω 65 ευρώ είναι, ευκαιρία. Σταμάτησα μέσα στο paypal, τη στιγμή της πληρωμής!! Ρε συ Σωτήρη, ψαχνόμουν τελευταία κ ήμουν στο τσακ για το eufy, αλλά διάβασα διάφορα αρνητικά σχόλια (κάμποσα ήταν), κυρίως από ξένους και γλυκοκοιτάζω τον reolink τώρα. Τί προτείνεις, ανάμεσα στους 2? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από Snip
Sotosgl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snip είπε Το Σάββατο είχα μπεί για να τον πάρω, λέω 65 ευρώ είναι, ευκαιρία. Σταμάτησα μέσα στο paypal, τη στιγμή της πληρωμής!! Ρε συ Σωτήρη, ψαχνόμουν τελευταία κ ήμουν στο τσακ για το eufy, αλλά διάβασα διάφορα αρνητικά σχόλια (κάμποσα ήταν), κυρίως από ξένους και γλυκοκοιτάζω τον reolink τώρα. Τί προτείνεις, ανάμεσα στους 2? 2 ακριβά έχω πάρει από την τσέπη και άνετα αγοράζω τρίτο η Reolink μην ξεχνάς δίνει πολύ εύκολα προϊόντα δωρεάν για reviews η eufy όχι Αρκετά με το off topic κακό προϊόν προσοχη αναλυση εναλλακτικών σε άλλο θέμα Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από Sotosgl
Snip Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, Sotosgl είπε 2 ακριβά έχω πάρει από την τσέπη και άνετα αγοράζω τρίτο η Reolink μην ξεχνάς δίνει πολύ εύκολα προϊόντα δωρεάν για reviews η eufy όχι Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά το νόημα της απάντησής σου, μου προτείνεις της eufy, σωστά; Θα ήθελα, αν μπορούσες να μου εξηγούσες, έστω εν τάχει, τις διαφορές μεταξύ τους, για ποιό λόγο να επιλέξω το ένα σε σύγκριση με το άλλο δηλαδή. Σε ευχαριστώ, όπως και να έχει και συγνώμη από τους υπόλοιπους που ξέφυγα από τη συσκευή του θέματος
Vasilisxd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, Rattlehead said: Smart doorbell 3S της Xiaomi ,καινούργιο μοντέλο απο το Gshopper.Η τιμή προκύπτει με την χρήση του κωδικό gshopperxiaomi https://www.gshopper.com/global-version-xiaomi-smart-doorbell-3s.html Μεταφορικα και τελωνειο ειναι στην τιμη κανενα θεμα Από το επίσημο site στα 100€ https://www.mistore-greece.gr/Products/SmartDevices/Smart-Lighting/xiaomi-smart-doorbell-3s.aspx Τιμές για Ελλάδα, μονο για το παλιό μοντέλο Specs Μοντέλο με μπαταρία ή με τροφοδοσία, ανάλογα πως θα το επιλέξετε. Xiaomi Smart Doorbell 3S | Xiaomi Store Greece (mistore-greece.gr)
default Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Sotosgl είπε Από τα χειρότερα προιοντα της Xiaomi και το λέει άτομο που έχει μέχρι και τον έξυπνο μπιντε της Έφερα το πρώτο το λευκό 720p τότε κομπλέ μετά έφερα και τα αλλά 3 που έβγαλε και όπως έκανα τις δοκιμές έτσι τα έβαζα στα κουτιά και έμπαιναν στην άκρη αναξιόπιστα,ειδοποιήσεις που αργούσαν live preview όταν ήθελε δούλευε κλπ και ούτε οι αλλαγές server ή Mi Home VEVS το έσωζε Αν θες να παίξεις υπάρχουν με Tuya παντού και με 20€ αν θες να τπ βάλεις σπίτι σου πήγαινε σε σοβαρή λύση όπως eufy Reolink Αυτο ειναι το καινουριο μοντελο το 3s, μηπως εχουν επιλυσει αυτα τα θεματα?
Sotosgl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, default είπε Αυτο ειναι το καινουριο μοντελο το 3s, μηπως εχουν επιλυσει αυτα τα θεματα? Και αυτο το εστειλε το Gshopper Μια απο τα ιδια 2
default Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Σε ευχαριστω για την απαντηση γιατι ειχα διαβασει τα σχολια για το προηγουμενο μοντελο και δεν ημουν σιγουρος αν το καινουριο θα ηταν καλυτερο.
Snip Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε κάποιο review (νομίζω για το 3) είχα διαβάσει ότι με ενημέρωση firmware είχαν διορθωθεί οι καθυστερήσεις στο χρόνο απόκρισης και ειδοποιήσεων αλλά και στο live feed. Δεν ισχύει αυτό; (Γιατι, εφόσον έχει γίνει κάτι τέτοιο, λογικά και το 3s θα πρέπει να παίζει σωστά εξ'αρχής). 2 ώρες πριν, Sotosgl είπε 2 ακριβά έχω πάρει από την τσέπη και άνετα αγοράζω τρίτο η Reolink μην ξεχνάς δίνει πολύ εύκολα προϊόντα δωρεάν για reviews η eufy όχι Με συγχωρείς για την offtopic ερώτηση πριν. Έστω, απλά εξήγησέ μου, γιατι δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ήθελες να πεις, τα 2 που αγόρασες και θα ξανάπαιρνες ήταν τα eufy? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από Snip
Sotosgl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Ελα τελευταιο γιατι δεν ειναι το θεμα ποιο κουδουνι να παρω αλλα μιλαμε για συγκεκριμενο προιον που ειχα στα χερια μου για δοκιμες Μπειτε σε ψαχτηρια τιμων που εχουν κριτικες και δειτε τις τελευταιες αξιολογησεις μετα απο τα updates Αντε πες οτι θα υπαρχει και user error σε μερικους αλλα οταν διαβαζω τα ιδια θεματα που ειχα εγω με 100% σωστο σεταρισμα κλπ λεει πολλα Τα updates μπορει να φτιαξουν αλλα και να χαλασουν ενα προιον,οταν ομως παιρνεις κατι και σου ερχεται οριακα μη λειτουργικο και εχεις μετρο συγκρισης με φτηνοτερα και ακριβοτερα που δουλευουν καλυτερα με πιο εγκαιρες ειδοποιησεις κλπ ε δεν θα το προτεινω Και ναι τα eufy 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα