Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση και Εγγύησηε build από e-shop

MIJOKTU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα συναρμολογησα μέσω PC build από eshopgr ένα αρκετα καλο gaming pc. Βρήκα όμως μια καλή προσφορά για 2ο nvme από άλλο κατάστημα. Γνωρίζετε αν τον τοποθετήσω μόνος αφότου μου παραδώσουν το build εάν χάνεται η εγγύηση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν κάνεις στο support του eshop την ερώτηση;

Θεωρητικά δε χάνεις τίποτα, από την άλλη σε πιθανό πρόβλημα θα μπορούσαν να επικαλεστούν λάθος χειρισμό...

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 08/09/2024 at 14:04, MIJOKTU said:

Πρόσφατα συναρμολογησα μέσω PC build από eshopgr ένα αρκετα καλο gaming pc. Βρήκα όμως μια καλή προσφορά για 2ο nvme από άλλο κατάστημα. Γνωρίζετε αν τον τοποθετήσω μόνος αφότου μου παραδώσουν το build εάν χάνεται η εγγύηση; 

Θα έλεγα πως δεν θα επηρεάσει πουθενά την εγγύηση.Στην χειρότερη εάν τον βάλεις 2ο για αποθήκη, απλά τον αφαιρεις εάν χρειαστείς το service.

Spoiler

Από την άλλη πόσο φθηνότερο(ποιος ειναι?) τον βρίσκεις σε σχέση με το e-shop(συνήθως έχει αρκετά καλές τιμές σε nvme).

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1

Στις 8/9/2024 στις 2:04 ΜΜ, MIJOKTU είπε

Δεν χάνεται καμία εγγύηση αρκεί να μην διαλύσεις όλα προφανώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...