xorotaktis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, sleepychris είπε δηλαδη τα τελευταια 2 χρονια δουλευες 7 μερες τη βδομαδα?!? τι ναρκωτικα επαιρνες για να τη βγαλεις? οχι ισως δεν το εξηγησα καλα ειμαστε βαρδιες πρωι απογευμα βραδυ αν εισαι απογευμα και βραδυ δουλευεις δευτερα με παρασκευη αν εισαι πρωι δουλευεις δευτερα με σαββατο κυριακες ειναι κλειστα απλα τωρα αρχισαν τα ρεπο οταν εισαι πρωι και εγω τους ειπα να μην με βαζουν ρεπο οταν ειμαι πρωι για να παιρνω ενα ημερομισθιο παραπανω.
filipprin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, xorotaktis είπε η συμβαση λεει 40 ωρες την βδομαδα και οταν χρειαστει ο εργοδοτης για 6η μερα δεν λεει κατι για ρεπο. ΠΟΥΣΤΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ για να μη πληρωνει εξτρα το σαββατο...
Sorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 5ήμερο 40ωρο, σημαίνει 5 μέρες την βδομάδα απο 8 ώρες την καθεμία. Τις υπόλοιπες δυο μέρες, δεν τις δουλεύεις. Η στάνταρ αμοιβή σου είναι για το παραπάνω. Τώρα αν κάτσεις να δουλέψεις και την 6η ημέρα, θα πληρωθείς παραπάνω. 7η ημέρα εργασίας, απαγορεύεται! 2
filipprin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, xorotaktis είπε απλα τωρα αρχισαν τα ρεπο οταν εισαι πρωι και εγω τους ειπα να μην με βαζουν ρεπο οταν ειμαι πρωι για να παιρνω ενα ημερομισθιο παραπανω. ΠΟΥΣΤΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ για να μη πληρωνει εξτρα το σαββατο το οποιο τωρα με την καρτα φαίνεται. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από filipprin
sleepychris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου ωραια,αν δουλευεις την εκτη μερα, την πληρωνεσαι. αν δεν δουλευεις, δεν πληρωνεσαι. νομιζω ειναι αρκετα απλο και λογικο. 1
xorotaktis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) και η πιο μεγαλη λαμογια ξερεται πιο ειναι ; πριν αρχησουν οι ηλεκτρονικες καρτες οταν ημασταν πρωι που δουλευαμε δευτερα με σαββατο μας δηλωναν καθε μερα 6 το πρωι μεχρι τις 12:40 ενω σχολουσαμε και βαρουσεμε κανονικα καρτα την παλια στις 2 το μεσημερι Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από xorotaktis
filipprin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, xorotaktis είπε απλα τωρα αρχισαν τα ρεπο οταν εισαι πρωι και εγω τους ειπα να μην με βαζουν ρεπο οταν ειμαι πρωι για να παιρνω ενα ημερομισθιο παραπανω ζητάς να το δουλεύεις και βλεπεις
sleepychris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου και τι εκανες εσυ για αυτη τη "πιο μεγαλη λαμογια" αγαπητε? μοκο? οποτε τωρα κατοπιν εορτης, ασε τη γκρινια.
Sorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Και εννοείται την 6η ημερα, δεν την πληρώνεσαι όσο τις προηγούμενες, αλλά προσαυξημένη κατά κάποιο ποσοστό. 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, xorotaktis είπε και η πιο μεγαλη λαμογια ξερεται πιο ειναι ; πριν αρχησουν οι ηλεκτρονικες καρτες οταν ημασταν πρωι που δουλευαμε δευτερα με σαββατο μας δηλωναν καθε μερα 6 το πρωι μεχρι τις 12:40 ενω σχολουσαμε και βαρουσεμε κανονικα καρτα την παλια στις 2 το μεσημερι Οποτε, για να καταλαβεις, μεχρι το νεο συστημα εσυ δουλευες 6 μερες και πληρωνοσουν για 5. Τωρα θα δουλευεις για 5 μερες και θα πληρωνεσαι για 5 μερες. Οποτε, τωρα, και χωρις να δουλεψεις το ρεπο σου, τα ιδια θα βγαζεις. Αν υπαρχει οικονομικη αναγκη, δουλευεις και την 6η, και αρα θα πρεπει να βγαζεις περισσοτερα απο πριν (παλιο συστημα). Αυτο μονο αν θελει ο εργοδοτης σου. 1
xorotaktis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Η συμβαση ειναι μισθωτός η ημερομίσθιος??? ημερομισθιος
filipprin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οποτε αρχικα πρεπει να δεις αν πληρωνωσουν την 6 μερα η δουλευες τζαμπα.Βρες μια αποδειξη μισθοδοσιας και μετρα ποσες εργασιμες ειχε ο μηνας επι καθαρο ημερομισθιο να δεισ αν συμφωνει το ποσο.Το σαββατο σιγουρα δεν θα έχεις προσαυξηση ημερομισθιου εφοσον σου δινει ρεπο. Και το μεγαλο ερωτημα ειναι οτι θεωρητικα και με το ρεπο δεν πρεπει να αλλαξει η μισθοδοσια σου κατι όμως που σαν ημερομίσθιος οποτε μη σταθερη μισθοδοσια πρεπει να το ψάξεις με τις εργασημες του μηνα επι το ημερομισθιο σου καθαρο Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από filipprin 1
greekfragma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από greekfragma
filipprin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Το περιεργο θα ηταν να εκανες.......... Και η απαντηση στο προγουμενο ερωτημα σου εινα οχι.Τι να ψηφίσω αλλωστε απο αυτους που για να μη πληρωνουν το σαβατοκυριακο δινουν ρεπο.... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα