poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, geopro said: Όντως η διαδικασία ωρίμανσης του βουλκανισμού είναι της τάξης των τριών μηνών για να σταθεροποιηθεί η γόμμα. useful info. 8 hours ago, Liverpool89 said: Μετα το τριμηνο,τετραμηνο μπορεις να τοποθετησεις ενα καινουργιο λαστιχο πανω στην ζαντα απο την εβδομαδα παραγωγης. Πιο νωρις δεν επιτρεπετε, λογω των χημικων ενωσεων που εξακολουθουν να δουλευουν στο λαστιχο. Οποτε ενος χρονου λαστιχο καινουργιο ειναι κομπλε. οσο ζω μαθαινω. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από poulinos
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 On 21/09/2024 at 15:09, megapaixtaras said: γιαυτο βαζω σε καποιον που ειναι μισελιν εξειδικευμενο που προσεχουν τα ελαστικα.ασε που σαυτον που παω δεν εχει μεγαλο στοκ,λογω κινησης,ειναι καλος επαγγελματιας.ισως οτι διαλεγω και καποιο πολυ δημοφιλες ελαστικο της μισελιν και σε τυπο και σε διασταση. καλα ναικαι εγω οταν παω για λαστιχα στην μηχανη παω σε συγκεκριμενο ατομο που τον εμπιστευομαι και ξερω οτι δεν θα φερει οτι βρει ξεχασμενο και επισης δεν συνεργαζεται μονο με μια εταιρεια οποτε δεν θα με πριξει οτι πχ βαλε pirelli.μου λεει τις επιλογες και αποφασιζω εγω.γιατι πολλοι φερνουν πχ μονο pirelli και σε πρηζουν οτι ειναι τα καλυτερα.ειτε βγαζουν κερδος απο τον χ κατασκευαστη περισσοτερο απο οτι απο καποιον αλλον οποτε και σε πρηζουν για τον συγκεκριμενο
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 On 09/09/2024 at 14:34, papoys1 said: τσιγάρο ξέχασε να αναψει.😁 τσιγαρο και σουβλακι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα