Προς το περιεχόμενο

Απο Cosmote σε NOVA. Παω ή οχι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Cosmote τα τελευταια χρονια ημουν ευχαριστημενος, αλλα η τιμη τωρα που ληγει το συμβολαιο με την επιδοτηση απο 40 θα παει στα 51. Στη NOVA, ακριβως το ιδιο πακετο θα μου βγαινει στα 36 ευρω. Οποτε η διαφορα στη τιμη ειναι τεραστια.

Το θεμα ειναι, πως τα παει με τις αποσυνδεσεις; Θυμαμαι πριν χρονια που ειχα Forthnet, η εμπειρια δεν ηταν και ο,τι το καλυτερο. Αρκετες αποσυνδεσεις. Επισης κατι που δεν μου ειχε αρεσει, ηταν οταν εφυγα και πηγα στην Cosmote με πηραν τηλεφωνο οτι ειχα εναν απληρωτο λογαριασμο καποιου μηνα.. Πραγμα που δεν ισχυει. Εξαλλου θα φαινοταν εαν ειχα απληρωτο λογαριασμο ( μπορει οντως καταλαθος να ειχα ξεχαστει ), στο εντυπο του επομενου λογαριασμου..

Φανταζομαι η ταχυτητα θα ειναι σταθερη 200/20, απο τη στιγμη που θα ειναι οπτικη στο σπιτι, σωστα;

Αποψεις;;

** Υπαρχει καποια καλη "μυστικη" προσφορα που παιζει αυτες τις ημερες, ωστε να μπορεσω να πιεσω; Ισως τπτ σε φαση επιπλεον λεπτα ομιλιας ή GB στα κινητα, οπως παιζει και στη Cosmote, για τους νεους πελατες. **

Επεξ/σία από Witcher1st
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα 

όλες έχουν τα συν και μείον τους

Σίγουρα αφού μιλάμε για τον οτε είναι πιο λίγα τα προβλήματα όχι ότι δεν έχει 

Αλλά τη γνώμη μας να σου πούμε μπορούμε λόγω ότι μπορεί εγώ σαν Βασίλης ή όποιος άλλος να σου πει τα σπάει η νάβα τέλεια αλλά μην είναι έτσι παίζουν πολλά ρόλο σε μια γραμμή.

Ρώτα για καλύτερη προσφορά , καταχώρησε αίτημα διακοπής θα σε καλέσουν και εκεί μιλά και πές μήπως κάνουν κάτι.

Το κακό του οτε είναι ότι σε χρεώνει για ψηφιακές ευκολίες και θέλουν ενεργοποίηση μέσα απο my cosmote η στο τηλεφωνικό κέντρο 13888 πράγμα που στης άλλες 2 είναι δωρεάν 

Εγώ στο γραφείο που είχαν βάλει νόβα 50 οκ κόλλαγε το ρουτερ και ήθελε επανεκκίνηση αυτό ήταν το πρόβλημα μας μόνο  

αποσυνδέσεις 2 χρονια που είμαι νόβα δεν είχα και ξαφνικά είχα 2 το προηγούμενο 20 ήμερο για λίγες ώρες αλλά επειδή έχω και κινητά στη νόβα σου δίνουν 250 γίγα να κάνεις την δουλειά σου όσο διαρκεί η διακοπή. Τα αρνητικά της νόβα είναι ότι η υποστήριξη είναι σχεδόν ανύπαρκτη, για να συνεννοηθούν τα τμήματα... είναι αστα να πάνε, σου λένε θα σε πάρουμε τηλέφωνο και δεν παίρνει κανεις. Επίσης αν θέλεις να βάλεις δικό σου εξοπλισμό για το  τηλέφωνο ειδικά δεν μπορείς. Φυσικά η ταχύτητα είναι σταθερή. Άμα οι τιμές ήταν κοντα εγώ θα πήγαινα στην κοσμοτε αλλά επειδή και σε μένα υπάρχει μεγάλη διαφορά, άνω των 10€, προτιμώ να τα φάω παρα να τα δώσω στην κοσμοτε. 

7 hours ago, ksessalonikios said:

αποσυνδέσεις 2 χρονια που είμαι νόβα δεν είχα και ξαφνικά είχα 2 το προηγούμενο 20 ήμερο για λίγες ώρες αλλά επειδή έχω και κινητά στη νόβα σου δίνουν 250 γίγα να κάνεις την δουλειά σου όσο διαρκεί η διακοπή. Τα αρνητικά της νόβα είναι ότι η υποστήριξη είναι σχεδόν ανύπαρκτη, για να συνεννοηθούν τα τμήματα... είναι αστα να πάνε, σου λένε θα σε πάρουμε τηλέφωνο και δεν παίρνει κανεις. Επίσης αν θέλεις να βάλεις δικό σου εξοπλισμό για το  τηλέφωνο ειδικά δεν μπορείς. Φυσικά η ταχύτητα είναι σταθερή. Άμα οι τιμές ήταν κοντα εγώ θα πήγαινα στην κοσμοτε αλλά επειδή και σε μένα υπάρχει μεγάλη διαφορά, άνω των 10€, προτιμώ να τα φάω παρα να τα δώσω στην κοσμοτε. 

Cosmote θα ειναι 51 ευρω, Nova κοντα στα 36. Οποτε η διαφορα ειναι τεραστια.. Με τις ιδιες παροχες.

7 hours ago, bill2015 said:

Ρώτα για καλύτερη προσφορά , καταχώρησε αίτημα διακοπής θα σε καλέσουν και εκεί μιλά και πές μήπως κάνουν κάτι.

Αμα καταχωρησω αιτημα διακοπης, θα μεινω χωρις ιντερνετ για 1 μηνα. Τοσο μου ειπαν στη NOVA οτι θελει η φορητοτητα.

On 08/09/2024 at 17:08, Witcher1st said:

Αμα καταχωρησω αιτημα διακοπης, θα μεινω χωρις ιντερνετ για 1 μηνα. Τοσο μου ειπαν στη NOVA οτι θελει η φορητοτητα.

Ισχυει αυτο με το αιτημα διακοπης; Αυριο θελω να προχωρησω την διαδικασια. Θα με παρουν οντως τηλεφωνο ή θα μεινω χωρις ιντερνετ;;

Αλλιως να κανω απευθειας αιτηση φορητοτητας σε NOVA.

Το έχω ξανά πει ανάλογα την χρήση που κανείς και τις απαιτήσεις που έχεις....όπως και στον χαλκό vdsl 100 που έχω έτσι φαντάζομαι θα είναι και στο ftth στα + της κόσμοτε...δίνει κωδικούς voip έχεις την δυνατότητα για δεύτερο κανάλι φωνής....και έχεις public ip(βοηθάει στις κάμερες twitch tv γενικά σε διάφορες υπηρεσίες stream)......τώρα η Νόβα έχει πολύ ανταγωνιστικές πλέον τιμές για το ftth....κάποιον λακο δεν θα έχει η φάβα?.....θέλω γνώμες για όσους έχουν η είχαν ftth nova...

προσωπική εμεπειρία: μου πουλήσανε 50αρα γραμμή σε διεύθυνση που δεν μπορούσαν να την παρέχουν εάν και με είχαν διαβεβαιώσει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Δεν είχα ιντερνετ και σταθερό από την πρώτη στιγμή, αλλά οι λογαριασμοί ερχόταν κάθε μήνα. Έκανα 2,5 χρόνια να ξεμπερδέψω με αυτούς, έχασα και τον αριθμό του σταθερού. Αναφέρομαι στη νόβα. Μ Α Κ Ρ Υ Α ! ! !

On 07/09/2024 at 23:20, Witcher1st said:

** Υπαρχει καποια καλη "μυστικη" προσφορα που παιζει αυτες τις ημερες, ωστε να μπορεσω να πιεσω; Ισως τπτ σε φαση επιπλεον λεπτα ομιλιας ή GB στα κινητα, οπως παιζει και στη Cosmote, για τους νεους πελατες. **

Πάρε στο κέντρο της cosmote και πες "ακύρωση σταθερού", θα σου ζητήσει τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σου πει ότι θα σε καλέσει άνθρωπος. Θα σε πάρουν από το τμήμα που κάνουν τις καλυτερες προσφορές (εμένα μου έδωσαν καλύτερη τιμή στο πακέτο και μειον ένα σεβαστό ποσό στο κινητό)

Βασικά απορώ πώς υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε Nova και Cosmote.

Πρώτον με cosmote δεν έχεις ποτέ προβλήματα στη σύνδεση, ενώ η εξυπηρέτηση είναι (σχετικά έστω) καλή.

Δεύτερον οι ταινίες, οι σειρές και γενικά όλα τα προγράμματα του CosmoteTV είναι δύο κατηγορίες επάνω από Nova.

Δεν ξέρω ακριβώς τη διαφορά στην τιμή, αλλά εάν μιλάμε για δέκα ευρώ δεν παίζει συζήτηση.

On 18/09/2024 at 23:58, Fan said:

Βασικά απορώ πώς υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε Nova και Cosmote.

Πρώτον με cosmote δεν έχεις ποτέ προβλήματα στη σύνδεση, ενώ η εξυπηρέτηση είναι (σχετικά έστω) καλή.

Δεύτερον οι ταινίες, οι σειρές και γενικά όλα τα προγράμματα του CosmoteTV είναι δύο κατηγορίες επάνω από Nova.

Δεν ξέρω ακριβώς τη διαφορά στην τιμή, αλλά εάν μιλάμε για δέκα ευρώ δεν παίζει συζήτηση.

Συνηθως ειναι 12-15 ευρω η διαφορα, αν μιλαμε για ιδιες παροχες και ταχυτητα.. Σε 24μηνο συμβολαιο ειναι σεβαστο ποσοστο. Εκτος αν η cosmote κανει καποια καλη προσφορα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...