Tlykog Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, dbrillis είπε Δεν "μετραει" καλα τον υπνο; Ρωταω γιατι δοκιμαζω κατι πραγματακια με την βαθμολογια του υπνου, μην δοκιμαζω αδικα. Μόνο το ρολόι της Apple μετράει καλά τον ύπνο. Κυριολεκτικά. Υπάρχει κανάλι που εξειδικεύεται στα smartwatch. https://m.youtube.com/@TheQuantifiedScientist 26 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Μην Προσπαθείς να ανάψεις φωτιές…. Το θέμα εδώ είναι τα wearables Τι έγραψα; Για wearables δεν έγραψα. 9 ώρες πριν, magicnumbers είπε Μια χαρα μετραει τον υπνο απλα φρόντισε να μην εχεις τατουαζ στο σημειο μετρησης γιατι δε λειτουργεί. Έχω ρολόι της Huawei. Αυτή τη στιγμή φοράω το fit 3. Καταπληκτικό ρολόι, αλλά η μέτρηση του ύπνου είναι στο πολύ περίπου… Η Huawei είναι κορυφαία στη μέτρηση παλμών και βημάτων. Όταν λέω κορυφαία το εννοώ. Καλύτερη από Samsung, Google κτλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katisjimmis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Λογική η κατάταξη για κάθε εταιρία. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου αναζητά οικονομικά (value for money) smartwatches με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αντοχή και ανθεκτικότητα και κυρίως sports activities... Γιατί να δώσει κάποιος 450 ευρώ για το απλό Apple Watch που απ ότι λένε και όσοι το αγοράζουν η οθόνη του χαράζεται εύκολα, η μπαταρία του κρατάει 1 μέρα με το ζόρι κλπ κλπ. Ή αντίστοιχα ένα Samsung Watch των 400-450 όταν με λιγότερα χρήματα παίρνεις αντάξιο ή και καλύτερο Huawei? Όπως και να πει πάντως στο τέλος της ημέρας γούστα είναι αυτά. Ότι ικανοποιεί τον καθένα. Εγώ ως χρήστης Huawei Watch το μόνο που έχω ως παράπονο είναι η απουσία NFC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Tlykog είπε Μόνο το ρολόι της Apple μετράει καλά τον ύπνο. Κυριολεκτικά. Υπάρχει κανάλι που εξειδικεύεται στα smartwatch. https://m.youtube.com/@TheQuantifiedScientist Τι έγραψα; Για wearables δεν έγραψα. Έχω ρολόι της Huawei. Αυτή τη στιγμή φοράω το fit 3. Καταπληκτικό ρολόι, αλλά η μέτρηση του ύπνου είναι στο πολύ περίπου… Η Huawei είναι κορυφαία στη μέτρηση παλμών και βημάτων. Όταν λέω κορυφαία το εννοώ. Καλύτερη από Samsung, Google κτλ 7 λεπτά πριν, katisjimmis είπε Λογική η κατάταξη για κάθε εταιρία. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου αναζητά οικονομικά (value for money) smartwatches με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αντοχή και ανθεκτικότητα και κυρίως sports activities... Γιατί να δώσει κάποιος 450 ευρώ για το απλό Apple Watch που απ ότι λένε και όσοι το αγοράζουν η οθόνη του χαράζεται εύκολα, η μπαταρία του κρατάει 1 μέρα με το ζόρι κλπ κλπ. Ή αντίστοιχα ένα Samsung Watch των 400-450 όταν με λιγότερα χρήματα παίρνεις αντάξιο ή και καλύτερο Huawei? Όπως και να πει πάντως στο τέλος της ημέρας γούστα είναι αυτά. Ότι ικανοποιεί τον καθένα. Εγώ ως χρήστης Huawei Watch το μόνο που έχω ως παράπονο είναι η απουσία NFC. Μη μπερδεύεις τα wearables με τα smartwatches Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και νομίζω ότι τα wearables της Huawei έχουν σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλή αυτονομία. (Έχει κανείς εντοπίσει κανένα ποιοτικό smart pocket watch; Δηλαδή ρολόι τσέπης με ίδιες δυνατότητες με αυτές ενός smartwatch ή wearable γενικότερα;) 4 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Μη μπερδεύεις τα wearables με τα smartwatches Δυστυχώς όλοι μας σχεδόν χρησιμοποιούμε λανθασμένα την έννοια smartwatch για όλα τα wearables που έχουν και απεικόνιση ώρας και όχι μόνο για τα έξυπνα ρολόγια. Πιστεύω όταν βγει smartphone που θα αναδιπλώνει στον καρπό του χρήστη και αυτό smartwatch θα το λέμε στην Ελλάδα μιας και το aod θα δείχνει συνέχεια την ώρα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από svartevarg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Και επειδή διαβάζω και για ύπνο εγώ δεν έχω δει καλύτερη ανάλυση ύπνου από το galaxy watch 7 που έχω τώρα... Βλέπω και το series 9 πού έχει ο αδερφός μου... Πάτε φιρί φιρί να το γυρίσουμε το θέμα σε smartwatches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, atypicalcoder said: Όσες φορές έχω δει να πληρώνουν με smartwatch το βρίσκω άβολο επειδή πρέπει να γυρίσεις το χέρι σου και να ελπίζεις να το διαβάσει χωρίς να χρειαστεί να το κουνίσεις. το "εχω δει" με το να το κανεις ο ιδιος εχει την ιδια διαφορα με το τηλεφωνικο sex και το πραγματικο.🙂 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, amigagr είπε το "εχω δει" με το να το κανεις ο ιδιος εχει την ιδια διαφορα με το τηλεφωνικο sex και το πραγματικο.🙂 Εντωμεταξύ και το smartphone έχει γίνει προέκταση του χεριού μας. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από atypicalcoder 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Όσες φορές έχω δει να πληρώνουν με smartwatch το βρίσκω άβολο επειδή πρέπει να γυρίσεις το χέρι σου και να ελπίζεις να το διαβάσει χωρίς να χρειαστεί να το κουνίσεις. Την παροιμία όσα δε φτάνει η αλεπού την ξέρεις? Μια χαρά διαβάζει και γρήγορα και κάνει έναν ήχο που σε ενημερώνει ότι όλα είναι OK Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Την παροιμία όσα δε φτάνει η αλεπού την ξέρεις? Μια χαρά διαβάζει και γρήγορα και κάνει έναν ήχο που σε ενημερώνει ότι όλα είναι OK Αν και δεν χρησιμοποιω αυτη την δυνατοτητα παρα μονο πολυ αραια. Ειναι πολυ καλη λειτουργια και πολυ χρησιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Αν και δεν χρησιμοποιω αυτη την δυνατοτητα παρα μονο πολυ αραια. Ειναι πολυ καλη λειτουργια και πολυ χρησιμη. Προσωπικά επειδή πλέον τα μετρητά σχεδόν τα έχω κόψει μου είναι πάρα πολύ χρήσιμο από το να βγάζω συνέχεια το κινητό μου για να πληρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Μόνο το ρολόι της Apple μετράει καλά τον ύπνο. Κυριολεκτικά. Υπάρχει κανάλι που εξειδικεύεται στα smartwatch. https://m.youtube.com/@TheQuantifiedScientist Τι έγραψα; Για wearables δεν έγραψα. Έχω ρολόι της Huawei. Αυτή τη στιγμή φοράω το fit 3. Καταπληκτικό ρολόι, αλλά η μέτρηση του ύπνου είναι στο πολύ περίπου… Η Huawei είναι κορυφαία στη μέτρηση παλμών και βημάτων. Όταν λέω κορυφαία το εννοώ. Καλύτερη από Samsung, Google κτλ Φαίνεται εξαιρετικό ρολόι το fit 3.Ακομα και για άθληση.Εχω γκαρμιν και θα το σκεφτόμουν να φύγω για αυτό.Βεβαια θα μου πεις αλλο σμαρτγουοτς και άλλο σπόρτγουότς.Αλλα είναι ωραίο το άτιμο.Στο γκαρμιν εμπιστεύομαι τις μετρήσεις του.Μου δείχνει μπαταρία σώματος,μου μετράει τα χιλιόμετρα που τρέχω με τα παπούτσια μου,μου μετράει το vo2max και την ηλικία της φυσικής μου κατάστασης.Δε ξέρω αν είναι τόσο προχωρημένο το fit 3 αλλά είναι πανέμορφο! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Γύρισα από samsung galaxy watch σε huawei gt3 pro. Η αλλαγή έγινε εξαιτίας της μπαταρίας. Κάθε 1.5 μέρα κατάντησε κουραστικό. Με αυτό όμως που έπαθα πλάκα είναι με την ακρίβεια της μέτρησης παλμών. Ο.τι παλμούς έβλεπα στο νοσοκομείο αυτό έβλεπα και στο ρολόι.. 114 στο νοσοκομείο, 114 και στο ρολόι. Τρομερό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Γύρισα από samsung galaxy watch σε huawei gt3 pro. Η αλλαγή έγινε εξαιτίας της μπαταρίας. Κάθε 1.5 μέρα κατάντησε κουραστικό. Με αυτό όμως που έπαθα πλάκα είναι με την ακρίβεια της μέτρησης παλμών. Ο.τι παλμούς έβλεπα στο νοσοκομείο αυτό έβλεπα και στο ρολόι.. 114 στο νοσοκομείο, 114 και στο ρολόι. Τρομερό.. Το ίδιο ακριβώς μπορώ να πω και εγώ για το galaxy watch 7... Το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές μην συγκρίνετε ρολόι το οποίο φοράει το λειτουργικό της google με οτιδήποτε άλλο... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Μη μπερδεύεις τα wearables με τα smartwatches Τα smartwatches είναι wearables. Το άρθρο μιλάει για όλα, αλλά παραθέτω τη γνώση μου για τα smartwatches, που έχω προσωπική άποψη. Κάνω λάθος; Είμαι εκτός θέματος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, Tlykog είπε Τα smartwatches είναι wearables. Το άρθρο μιλάει για όλα, αλλά παραθέτω τη γνώση μου για τα smartwatches, που έχω προσωπική άποψη. Κάνω λάθος; Είμαι εκτός θέματος; Όχι δεν είναι και κάνεις λάθος… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα