Προς το περιεχόμενο

Την κορυφή στην παγκόσμια αγορά των wearables κατέκτησε η Huawei κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2024

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, dbrillis είπε

Δεν "μετραει" καλα τον υπνο; Ρωταω γιατι δοκιμαζω κατι πραγματακια με την βαθμολογια του υπνου, μην δοκιμαζω αδικα.

Μόνο το ρολόι της Apple μετράει καλά τον ύπνο. Κυριολεκτικά. Υπάρχει κανάλι που εξειδικεύεται στα smartwatch. 
https://m.youtube.com/@TheQuantifiedScientist

26 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Μην Προσπαθείς να ανάψεις φωτιές…. Το θέμα εδώ είναι τα 

wearables 

Τι έγραψα; Για wearables δεν έγραψα.

9 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Μια χαρα μετραει τον υπνο απλα φρόντισε να μην εχεις τατουαζ στο σημειο μετρησης γιατι δε λειτουργεί.

Έχω ρολόι της Huawei. Αυτή τη στιγμή φοράω το fit 3. Καταπληκτικό ρολόι, αλλά η μέτρηση του ύπνου είναι στο πολύ περίπου…

Η Huawei είναι κορυφαία στη μέτρηση παλμών και βημάτων. Όταν λέω κορυφαία το εννοώ. Καλύτερη από Samsung, Google κτλ

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογική η κατάταξη για κάθε εταιρία.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου αναζητά οικονομικά (value for money) smartwatches με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αντοχή και ανθεκτικότητα και κυρίως sports activities...

Γιατί να δώσει κάποιος 450 ευρώ για το απλό Apple Watch που απ ότι λένε και όσοι το αγοράζουν η οθόνη του χαράζεται εύκολα, η μπαταρία του κρατάει 1 μέρα με το ζόρι κλπ κλπ. Ή αντίστοιχα ένα Samsung Watch των 400-450 όταν με λιγότερα χρήματα παίρνεις αντάξιο ή και καλύτερο Huawei? 

Όπως και να πει πάντως στο τέλος της ημέρας γούστα είναι αυτά. Ότι ικανοποιεί τον καθένα. Εγώ ως χρήστης Huawei Watch το μόνο που έχω ως παράπονο είναι η απουσία NFC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Μόνο το ρολόι της Apple μετράει καλά τον ύπνο. Κυριολεκτικά. Υπάρχει κανάλι που εξειδικεύεται στα smartwatch. 

Έχω ρολόι της Huawei. Αυτή τη στιγμή φοράω το fit 3. Καταπληκτικό ρολόι, αλλά η μέτρηση του ύπνου είναι στο πολύ περίπου…

Η Huawei είναι κορυφαία στη μέτρηση παλμών και βημάτων. Όταν λέω κορυφαία το εννοώ. Καλύτερη από Samsung, Google κτλ

Screenshot_20240908_120722_Samsung Internet.jpg

7 λεπτά πριν, katisjimmis είπε

Λογική η κατάταξη για κάθε εταιρία.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου αναζητά οικονομικά (value for money) smartwatches με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αντοχή και ανθεκτικότητα και κυρίως sports activities...

Γιατί να δώσει κάποιος 450 ευρώ για το απλό Apple Watch που απ ότι λένε και όσοι το αγοράζουν η οθόνη του χαράζεται εύκολα, η μπαταρία του κρατάει 1 μέρα με το ζόρι κλπ κλπ. Ή αντίστοιχα ένα Samsung Watch των 400-450 όταν με λιγότερα χρήματα παίρνεις αντάξιο ή και καλύτερο Huawei? 

Όπως και να πει πάντως στο τέλος της ημέρας γούστα είναι αυτά. Ότι ικανοποιεί τον καθένα. Εγώ ως χρήστης Huawei Watch το μόνο που έχω ως παράπονο είναι η απουσία NFC.

Μη μπερδεύεις τα wearables  με τα smartwatches

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και νομίζω ότι τα wearables της Huawei έχουν σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλή αυτονομία. 

(Έχει κανείς εντοπίσει κανένα ποιοτικό smart pocket watch; Δηλαδή  ρολόι τσέπης με ίδιες δυνατότητες με αυτές ενός smartwatch ή wearable γενικότερα;)

4 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Δυστυχώς όλοι μας σχεδόν χρησιμοποιούμε λανθασμένα την έννοια smartwatch για όλα τα wearables που έχουν και απεικόνιση ώρας και όχι μόνο για τα έξυπνα ρολόγια. 

Πιστεύω όταν βγει smartphone που θα αναδιπλώνει στον καρπό του χρήστη και αυτό smartwatch θα το λέμε στην Ελλάδα μιας και το aod θα δείχνει συνέχεια την ώρα.

Επεξ/σία από svartevarg

Και επειδή διαβάζω και για ύπνο εγώ δεν έχω δει καλύτερη ανάλυση ύπνου από το galaxy watch 7 που έχω τώρα... Βλέπω και το series 9 πού έχει ο αδερφός μου...

Πάτε φιρί φιρί να το γυρίσουμε το θέμα σε  smartwatches

2 hours ago, atypicalcoder said:

Όσες φορές έχω δει να πληρώνουν με smartwatch το βρίσκω άβολο επειδή πρέπει να γυρίσεις το χέρι σου και να ελπίζεις να το διαβάσει χωρίς να χρειαστεί να το κουνίσεις.

το "εχω δει" με το να το κανεις ο ιδιος εχει την ιδια διαφορα με το τηλεφωνικο sex και το πραγματικο.🙂

• Like 1
  • Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, amigagr είπε

το "εχω δει" με το να το κανεις ο ιδιος εχει την ιδια διαφορα με το τηλεφωνικο sex και το πραγματικο.🙂

Εντωμεταξύ και το smartphone έχει γίνει προέκταση του χεριού μας.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Όσες φορές έχω δει να πληρώνουν με smartwatch το βρίσκω άβολο επειδή πρέπει να γυρίσεις το χέρι σου και να ελπίζεις να το διαβάσει χωρίς να χρειαστεί να το κουνίσεις.

Την παροιμία όσα δε φτάνει η  αλεπού την ξέρεις?

Μια χαρά διαβάζει και γρήγορα και κάνει έναν ήχο που σε ενημερώνει ότι όλα είναι OK

10 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Την παροιμία όσα δε φτάνει η  αλεπού την ξέρεις?

Μια χαρά διαβάζει και γρήγορα και κάνει έναν ήχο που σε ενημερώνει ότι όλα είναι OK

Αν και δεν χρησιμοποιω αυτη την δυνατοτητα παρα μονο πολυ αραια. Ειναι πολυ καλη λειτουργια και πολυ χρησιμη.

25 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Αν και δεν χρησιμοποιω αυτη την δυνατοτητα παρα μονο πολυ αραια. Ειναι πολυ καλη λειτουργια και πολυ χρησιμη.

Προσωπικά επειδή πλέον τα μετρητά σχεδόν τα έχω κόψει μου είναι πάρα πολύ χρήσιμο από το να βγάζω συνέχεια το κινητό μου για να πληρώσω

2 ώρες πριν, Tlykog είπε

Φαίνεται εξαιρετικό ρολόι το fit 3.Ακομα και για άθληση.Εχω γκαρμιν και θα το σκεφτόμουν να φύγω για αυτό.Βεβαια θα μου πεις αλλο σμαρτγουοτς και άλλο σπόρτγουότς.Αλλα είναι ωραίο το άτιμο.Στο γκαρμιν εμπιστεύομαι τις μετρήσεις του.Μου δείχνει μπαταρία σώματος,μου μετράει τα χιλιόμετρα που τρέχω με τα παπούτσια μου,μου μετράει το vo2max και την ηλικία της φυσικής μου κατάστασης.Δε ξέρω αν είναι τόσο προχωρημένο το fit 3 αλλά είναι πανέμορφο!

• Like 1
  • Haha 1

Γύρισα από samsung galaxy watch σε huawei gt3 pro. Η αλλαγή έγινε εξαιτίας της μπαταρίας. Κάθε 1.5 μέρα κατάντησε κουραστικό. Με αυτό όμως που έπαθα πλάκα είναι με την ακρίβεια της μέτρησης παλμών. Ο.τι παλμούς έβλεπα στο νοσοκομείο αυτό έβλεπα και στο ρολόι.. 114 στο νοσοκομείο, 114 και στο ρολόι. Τρομερό.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Γύρισα από samsung galaxy watch σε huawei gt3 pro. Η αλλαγή έγινε εξαιτίας της μπαταρίας. Κάθε 1.5 μέρα κατάντησε κουραστικό. Με αυτό όμως που έπαθα πλάκα είναι με την ακρίβεια της μέτρησης παλμών. Ο.τι παλμούς έβλεπα στο νοσοκομείο αυτό έβλεπα και στο ρολόι.. 114 στο νοσοκομείο, 114 και στο ρολόι. Τρομερό.. 

Το ίδιο ακριβώς μπορώ να πω και εγώ για το galaxy watch 7...

Το έχω ξαναπεί πάρα πολλές φορές μην  συγκρίνετε ρολόι το οποίο φοράει το λειτουργικό της google με οτιδήποτε άλλο...

2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Τα smartwatches είναι wearables. Το άρθρο μιλάει για όλα, αλλά παραθέτω τη γνώση μου για τα smartwatches, που έχω προσωπική άποψη. Κάνω λάθος; Είμαι εκτός θέματος;

• Like 1

41 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Τα smartwatches είναι wearables. Το άρθρο μιλάει για όλα, αλλά παραθέτω τη γνώση μου για τα smartwatches, που έχω προσωπική άποψη. Κάνω λάθος; Είμαι εκτός θέματος;

Όχι δεν είναι και κάνεις λάθος…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...