Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι ότι έχεις βάλει την native ανάλυση (2560Χ1440).

Ποια κάρτα γραφικών έχεις και με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει; Από το control panel δεν μπορείς να το διορθώσεις;

Κανένα firmware update, install device, easy settings box είδες; -> https://www.samsung.com/au/support/model/LS27CG510EEXXY/#downloads

Μήπως έχει κάπου στο μενού της οθόνης κάποια επιλογή για auto;

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Δεξιά και κάτω τα κενά δεν ειναι σωστά. 

Δηλαδη σε κάποια παιχνίδια δεν φαίνονται σωστά όλα. 

Θα ανεβάσω σχετικη φωτο ή βίντεο 

11 ώρες πριν, micos000 είπε

Φαντάζομαι ότι έχεις βάλει την native ανάλυση (2560Χ1440).

Ποια κάρτα γραφικών έχεις και με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει; Από το control panel δεν μπορείς να το διορθώσεις;

Κανένα firmware update, install device, easy settings box είδες; -> https://www.samsung.com/au/support/model/LS27CG510EEXXY/#downloads

Μήπως έχει κάπου στο μενού της οθόνης κάποια επιλογή για auto;

Το έχω auto αλλά τίποτα. 

12 ώρες πριν, tasvar είπε

Λίγο πιο σαφής; 

Τι εννοείς με τη λέξη "κενά";

Κενά... Κάτι πάει λάθος, το ποντίκι μπαίνει μέσα δεξιά και κάτω, ενώ αριστερά και πάνω όλα νορμάλ φαίνονται. 

Έχω display port αυτό που είχε μέσα συγκεκριμένα. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, micos000 είπε

Ποια κάρτα γραφικών έχεις

52 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

το ποντίκι μπαίνει μέσα δεξιά και κάτω, ενώ αριστερά και πάνω όλα νορμάλ φαίνονται

Μήπως έχει ενεργοποιηθεί για κάποιον λόγο η επέκταση οθόνης; Πάντως είναι λογικό να εξαφανίζεται ο κέρσορας δεξιά και κάτω. Πήγαινε τον τέρμα δεξιά όσο πάει και μετακίνησε το ποντίκι ένα μικρό κλικ αριστερά. Αν εμφανιστεί η κάθετη γραμμή από το βελάκι είσαι μια χαρά. Αν θέλει να το μετακινήσεις αρκετά για να εμφανιστεί τότε θέλει να το ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Μήπως έχει ενεργοποιηθεί για κάποιον λόγο η επέκταση οθόνης; Πάντως είναι λογικό να εξαφανίζεται ο κέρσορας δεξιά και κάτω. Πήγαινε τον τέρμα δεξιά όσο πάει και μετακίνησε το ποντίκι ένα μικρό κλικ αριστερά. Αν εμφανιστεί η κάθετη γραμμή από το βελάκι είσαι μια χαρά. Αν θέλει να το μετακινήσεις αρκετά για να εμφανιστεί τότε θέλει να το ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών.

Κάτσε επέκταση μόνο δεξιά και κάτω πως γίνεται;;;; δεν το κσνει αυτό που λες δοκιμασα τα πάντα. Πήγα και στον πίνακα της κάρτας, πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε οθόνη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Γράψε βρε συ ποια κάρτα γραφικών έχεις. Τρεις φορές σε ρώτησα! :)

4060 εχω....πηρα τηλεφωνο στη samsung και μου ειπε δεν υπαρχει βλαβη σιγουρα.

στην προηγουμενη οθονη ιδια αναλυση ηταν ολα καλα !!

Δημοσ.

Ωραία.

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου της nvidia και μετά "Ρύθμιση μεγέθους" και καρτέλα "Μέγεθος".

Τσεκάρισε την "Ενεργοποίηση αλλαγής μεγέθους" και μετά "Αλλαγή μεγέθους". Θα σου βγάλει μια εικόνα όπως το παρακάτω....

2024-09-09141928.png.6c2bf24d8dfa52857ec1df49825688bb.png

Προσπάθησε να μαζέψεις λίγο τα όρια μέχρι να δεις τις άσπρες γραμμές να είναι μέσα οθόνη και πες μας σε ποια νούμερα είναι πλέον σωστό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ωραία.

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου της nvidia και μετά "Ρύθμιση μεγέθους" και καρτέλα "Μέγεθος".

Τσεκάρισε την "Ενεργοποίηση αλλαγής μεγέθους" και μετά "Αλλαγή μεγέθους". Θα σου βγάλει μια εικόνα όπως το παρακάτω....

2024-09-09141928.png.6c2bf24d8dfa52857ec1df49825688bb.png

Προσπάθησε να μαζέψεις λίγο τα όρια μέχρι να δεις τις άσπρες γραμμές να είναι μέσα οθόνη και πες μας σε ποια νούμερα είναι πλέον σωστό.

Τα έκανα αυτά χτες, δεν φτιάχνει φίλε. 

Αυτά έκανα πρώτα πρώτα. 

Υπάρχει δεξιά και κάτω παραπάνω κενό στο μαύρο. 

Η οθόνη ρύθμιση δεν έχει έψαξα ήδη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Βγάλε φωτογραφίες και στείλτες στην samsung.

Δεν το δέχονται, βασικά κατάλαβες τι εννοώ;  τα κενά δεξιά και κάτω είναι παραπάνω από όσο πρέπει οπότε το Mouse χάνεται και στις 2 περιπτώσεις. 

Κάτι με την ανάλυση της παίζει η με τους drivers. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

τα κενά δεξιά και κάτω είναι παραπάνω από όσο πρέπει οπότε το Mouse χάνεται και στις 2 περιπτώσεις. 

Και στη δική μου οθόνη ο κέρσορας δεξιά και στο κάτω μέρος της οθόνης χάνεται. Οπως χάνεται από τότε που θυμάμαι να έχω υπολογιστή. 

Μπορείς να μας ανεβάσεις φωτογραφία-ες να το δούμε;

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, tasvar είπε

Και στη δική μου οθόνη ο κέρσορας δεξιά και στο κάτω μέρος της οθόνης χάνεται. Οπως χάνεται από τότε που θυμάμαι να έχω υπολογιστή. 

Μπορείς να μας ανεβάσεις φωτογραφία-ες να το δούμε;

Και δεν έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια;;;; 

Θα ανεβάσω ναι απλά τρέχω τελευταία 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Και δεν έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια;;;; 

Μα σε όλες τις οθόνες, αν μετακινήσεις τον κέρσορα, δεξια τέρμα, ή κάτω τέρμα, χάνεται και φαίνεται μόνο η άκρη του. 

Εκτός αν εσύ εννοείς κάτι άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...