Boubis1411 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 https://www.samsung.com/au/monitors/gaming/odyssey-g5-g51c-27-inch-165hz-freesync-qhd-ls27cg510eexxy/?srsltid=AfmBOorNAPLFlVJMIvGw2sB69kXF2ePPKN2Hl-zXo8zuPajGUl6iWh8B Εχω αυτην την οθονη και μου βγαζει θεμα με τα κενα της κατω και δεξια καμια ιδεα ;;;
tasvar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Λίγο πιο σαφής; Τι εννοείς με τη λέξη "κενά"; 1 1
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι ότι έχεις βάλει την native ανάλυση (2560Χ1440). Ποια κάρτα γραφικών έχεις και με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει; Από το control panel δεν μπορείς να το διορθώσεις; Κανένα firmware update, install device, easy settings box είδες; -> https://www.samsung.com/au/support/model/LS27CG510EEXXY/#downloads Μήπως έχει κάπου στο μενού της οθόνης κάποια επιλογή για auto; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000 1
Boubis1411 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Παιδιά καλημέρα. Δεξιά και κάτω τα κενά δεν ειναι σωστά. Δηλαδη σε κάποια παιχνίδια δεν φαίνονται σωστά όλα. Θα ανεβάσω σχετικη φωτο ή βίντεο 11 ώρες πριν, micos000 είπε Φαντάζομαι ότι έχεις βάλει την native ανάλυση (2560Χ1440). Ποια κάρτα γραφικών έχεις και με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει; Από το control panel δεν μπορείς να το διορθώσεις; Κανένα firmware update, install device, easy settings box είδες; -> https://www.samsung.com/au/support/model/LS27CG510EEXXY/#downloads Μήπως έχει κάπου στο μενού της οθόνης κάποια επιλογή για auto; Το έχω auto αλλά τίποτα. 12 ώρες πριν, tasvar είπε Λίγο πιο σαφής; Τι εννοείς με τη λέξη "κενά"; Κενά... Κάτι πάει λάθος, το ποντίκι μπαίνει μέσα δεξιά και κάτω, ενώ αριστερά και πάνω όλα νορμάλ φαίνονται. Έχω display port αυτό που είχε μέσα συγκεκριμένα.
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, micos000 είπε Ποια κάρτα γραφικών έχεις 52 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε το ποντίκι μπαίνει μέσα δεξιά και κάτω, ενώ αριστερά και πάνω όλα νορμάλ φαίνονται Μήπως έχει ενεργοποιηθεί για κάποιον λόγο η επέκταση οθόνης; Πάντως είναι λογικό να εξαφανίζεται ο κέρσορας δεξιά και κάτω. Πήγαινε τον τέρμα δεξιά όσο πάει και μετακίνησε το ποντίκι ένα μικρό κλικ αριστερά. Αν εμφανιστεί η κάθετη γραμμή από το βελάκι είσαι μια χαρά. Αν θέλει να το μετακινήσεις αρκετά για να εμφανιστεί τότε θέλει να το ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών. 1
Boubis1411 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, micos000 είπε Μήπως έχει ενεργοποιηθεί για κάποιον λόγο η επέκταση οθόνης; Πάντως είναι λογικό να εξαφανίζεται ο κέρσορας δεξιά και κάτω. Πήγαινε τον τέρμα δεξιά όσο πάει και μετακίνησε το ποντίκι ένα μικρό κλικ αριστερά. Αν εμφανιστεί η κάθετη γραμμή από το βελάκι είσαι μια χαρά. Αν θέλει να το μετακινήσεις αρκετά για να εμφανιστεί τότε θέλει να το ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών. Κάτσε επέκταση μόνο δεξιά και κάτω πως γίνεται;;;; δεν το κσνει αυτό που λες δοκιμασα τα πάντα. Πήγα και στον πίνακα της κάρτας, πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε οθόνη.
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Γράψε βρε συ ποια κάρτα γραφικών έχεις. Τρεις φορές σε ρώτησα!
Boubis1411 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Γράψε βρε συ ποια κάρτα γραφικών έχεις. Τρεις φορές σε ρώτησα! 4060 εχω....πηρα τηλεφωνο στη samsung και μου ειπε δεν υπαρχει βλαβη σιγουρα. στην προηγουμενη οθονη ιδια αναλυση ηταν ολα καλα !!
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Ωραία. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου της nvidia και μετά "Ρύθμιση μεγέθους" και καρτέλα "Μέγεθος". Τσεκάρισε την "Ενεργοποίηση αλλαγής μεγέθους" και μετά "Αλλαγή μεγέθους". Θα σου βγάλει μια εικόνα όπως το παρακάτω.... Προσπάθησε να μαζέψεις λίγο τα όρια μέχρι να δεις τις άσπρες γραμμές να είναι μέσα οθόνη και πες μας σε ποια νούμερα είναι πλέον σωστό.
Boubis1411 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Ωραία. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου της nvidia και μετά "Ρύθμιση μεγέθους" και καρτέλα "Μέγεθος". Τσεκάρισε την "Ενεργοποίηση αλλαγής μεγέθους" και μετά "Αλλαγή μεγέθους". Θα σου βγάλει μια εικόνα όπως το παρακάτω.... Προσπάθησε να μαζέψεις λίγο τα όρια μέχρι να δεις τις άσπρες γραμμές να είναι μέσα οθόνη και πες μας σε ποια νούμερα είναι πλέον σωστό. Τα έκανα αυτά χτες, δεν φτιάχνει φίλε. Αυτά έκανα πρώτα πρώτα. Υπάρχει δεξιά και κάτω παραπάνω κενό στο μαύρο. Η οθόνη ρύθμιση δεν έχει έψαξα ήδη.
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Βγάλε φωτογραφίες και στείλτες στην samsung.
Boubis1411 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, micos000 είπε Βγάλε φωτογραφίες και στείλτες στην samsung. Δεν το δέχονται, βασικά κατάλαβες τι εννοώ; τα κενά δεξιά και κάτω είναι παραπάνω από όσο πρέπει οπότε το Mouse χάνεται και στις 2 περιπτώσεις. Κάτι με την ανάλυση της παίζει η με τους drivers.
tasvar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε τα κενά δεξιά και κάτω είναι παραπάνω από όσο πρέπει οπότε το Mouse χάνεται και στις 2 περιπτώσεις. Και στη δική μου οθόνη ο κέρσορας δεξιά και στο κάτω μέρος της οθόνης χάνεται. Οπως χάνεται από τότε που θυμάμαι να έχω υπολογιστή. Μπορείς να μας ανεβάσεις φωτογραφία-ες να το δούμε; 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, tasvar είπε Και στη δική μου οθόνη ο κέρσορας δεξιά και στο κάτω μέρος της οθόνης χάνεται. Οπως χάνεται από τότε που θυμάμαι να έχω υπολογιστή. Μπορείς να μας ανεβάσεις φωτογραφία-ες να το δούμε; Και δεν έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια;;;; Θα ανεβάσω ναι απλά τρέχω τελευταία
tasvar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Και δεν έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια;;;; Μα σε όλες τις οθόνες, αν μετακινήσεις τον κέρσορα, δεξια τέρμα, ή κάτω τέρμα, χάνεται και φαίνεται μόνο η άκρη του. Εκτός αν εσύ εννοείς κάτι άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα