Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Εγω με τον αδερφό μου μετακομίσαμε σε ένα καινούργιο σπίτι και τώρα κάνουμε έρευνα για ρεύμα. Μας άρεσε το value easy της protergia καθώς καίμε γύρω στις 200 κιλοβατόρες το μήνα στη χειρότερη περίπτωση. Εχετε κάποια καλύτερη ιδέα?

Επεξ/σία από Nick Nickolas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει κανένας εμπειρία από την εφαρμογή της ζενίθ; Δεν καταχωρούνται οι μετρήσεις που βάζω αναφέροντας το μήνυμα ότι εχει γίνει άλλη μέτρηση την ίδια μέρα...

έχω προσφορά από την εταιρία που δουλεύω για την elpedison με 80 € bonus και 7% επιστροφή. να κάνω το bright 6m ή να κοιτάξω τίποτα άλλο; δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια, αλλά μαυτό θα τον βγάλω τον χειμώνα 

1 ώρα πριν, Nick Nickolas είπε

Καλησπέρα! Εγω με τον αδερφό μου μετακομίσαμε σε ένα καινούργιο σπίτι και τώρα κάνουμε έρευνα για ρεύμα. Μας άρεσε το value easy της protergia καθώς καίμε γύρω στις 200 κιλοβατόρες το μήνα στη χειρότερη περίπτωση. Εχετε κάποια καλύτερη ιδέα?

Αυτό έχει σταθερή τιμή μόνο για το Νοέμβρη, δεν γνωρίζουμε αν τη διατηρήσει και τον επόμενο μήνα αν και το κάνει τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν κι άλλα κίτρινα με δέσμευση τιμής έως Δεκέμβρη ή Γενάρη.

17 λεπτά πριν, marksk είπε

έχω προσφορά από την εταιρία που δουλεύω για την elpedison με 80 € bonus και 7% επιστροφή. να κάνω το bright 6m ή να κοιτάξω τίποτα άλλο; δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια, αλλά μαυτό θα τον βγάλω τον χειμώνα 

Εφόσον ισχύει κανονικά η προσφορά που σου δίνουν από την εταιρεία το πρόγραμμα είναι μια χαρά, καθώς εξασφαλίζεις χαμηλή τιμή και το bonus υπερκαλύπτει τα μηνιαία πάγια. 

• Like 1

Ήμουν στον Ηρών Μάιο μήνα και έφυγα αφήνοντας πιστωτικό 44€! Τώρα μετά το πέρας του 6μήνου σκέφτομαι να επιστρέψω για το 50ρικο μέσω econtact, μπαίνω στην εφαρμογή του Ηρωνα με τους κωδικούς μου και πλέον δεν εμφανίζεται ούτε το πιστωτικό ούτε οι λογαριασμοί παρά μόνο τα στοιχεία μου!! Τι έγινε; Τα έχασα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, marksk είπε

Χρειάζεται να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Το δώρο των 80€ είναι για όλα τα προγράμματα; Τα 80€ θα καταβληθούν στον πρώτο λογαριασμό ή τμηματικά;

Επεξ/σία από alexander098

18 λεπτά πριν, marksk είπε

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε κάποιο κίτρινο για να πάρω τα 80€ σε go4more πόντους και μετά γεια σας. Η elpedison είναι πολύ ακριβή, και στη τιμή της κιλοβατώρας και του παγίου. Κάνε ένα γρήγορο πέρασμα μήπως και προλάβεις το κίτρινο της ζενίθ με το 40%+5% εκπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, marksk είπε

Κομπλέ είναι,απευθύνεται σε εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, οπότε ουσιαστικά η επιβράβευση είναι σε go4more πόντους. 

Λογικά ισχύει για όλα τα προγράμματα,οπότε εξαρτάται αν ο φίλος θέλει τουρισμό η προτιμά να κλειδώσει τιμή σε σταθερό υπερκαλυπτοντας το ακριβό πάγιο. 

21 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε κάποιο κίτρινο για να πάρω τα 80€ σε go4more πόντους και μετά γεια σας. Η elpedison είναι πολύ ακριβή, και στη τιμή της κιλοβατώρας και του παγίου. Κάνε ένα γρήγορο πέρασμα μήπως και προλάβεις το κίτρινο της ζενίθ με το 40%+5% εκπτωση

Πόσο γρήγορο πέρασμα να κάνει?τιε δύο προηγούμενες φορές οι go4more πόντοι αποδοθηκαν σε 1,5-2 μήνες. Λες να πάνε μέχρι τότε με παρατάσεις στο smart night στη ζενίθ?

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 1

Εχει εκδοθεί από 1/11 ο λογαριασμός από volton αλλά δεν με αφήνει να τον κατεβάσω και θέλω να πάω ζενίθ. Υπάρχει περίπτωση να κάνω αίτηση χωρίς λογαριασμό;

27 λεπτά πριν, greekparot είπε

Εχει εκδοθεί από 1/11 ο λογαριασμός από volton αλλά δεν με αφήνει να τον κατεβάσω και θέλω να πάω ζενίθ. Υπάρχει περίπτωση να κάνω αίτηση χωρίς λογαριασμό;

Ναι από τον προηγούμενο πάροχο.

• Like 1

6 ώρες πριν, marksk είπε

Αν έχετε και νυχτερινό σας συμφέρει το bright 6μηνο night με τιμη 10,9 λεπτά ημερήσια κατανάλωση και στα 7,4 η νυχτερινή. Της elpedison

13 ώρες πριν, kegokego είπε

Ήμουν στον Ηρών Μάιο μήνα και έφυγα αφήνοντας πιστωτικό 44€! Τώρα μετά το πέρας του 6μήνου σκέφτομαι να επιστρέψω για το 50ρικο μέσω econtact, μπαίνω στην εφαρμογή του Ηρωνα με τους κωδικούς μου και πλέον δεν εμφανίζεται ούτε το πιστωτικό ούτε οι λογαριασμοί παρά μόνο τα στοιχεία μου!! Τι έγινε; Τα έχασα; 

Δεν τα χάνεις, μπορεί να είναι κάποιο συστημικό πρόβλημα της εφαρμογής ή δεν τα δείχνει γιατί είναι ανενεργή τώρα. Μόλις επιστρέψει θα μιλήσεις με την εξυπηρέτηση και θα ζητήσεις μεταφορά του πιστωτικού από τον παλαιό λογαριασμό στο νέο.

Καλημέρα αγόρια. 

Πριν τρεις μήνες έφυγα από ΔΕΗ και πήγα elpedison. 

Τελείωσε το τρίμηνο συμβόλαιο που είχα. 

Δεν είμαι φαν του τουρισμού οπότε τι προτείνετε για κάτι που να έχει διάρκεια; 

Κατανάλωση 300-350 kwh το μήνα. 

Στις 17/9/2024 στις 4:28 ΜΜ, Geoponer είπε

(και μετά λένε ότι δεν ακούν τις συνομιλίες μας με το μικρόφωνο του κινητού :-) )

Σήμερα εμφανίστηκαν στο Go4More app οι πόντοι από την τελευταία πληρωμή που έκανα στην Elpedison στις 31/8, την οποία είχα κάνει με πιστωτική της Εθνικής στο website της Elpedison.

Εκκρεμούν οι πόντοι από μια πληρωμή στις 17/7 με την ίδια πιστωτική στο website της Elpedison και άλλοι από πληρωμή με πάγια εντολή με την ίδια πιστωτική στις 20/8.

Δε μου αρέσει που ξεκίνησε ανάποδα η απόδοση των πόντων, αλλά είναι μια αρχή και ελπίζω να πιστωθούν και για τις προηγούμενες πληρωμές.

Επιτέλους πιστώθηκαν οι πόντοι πόντοι Go4More (5%) από την πληρωμή των 2 λογαριασμών της Elpedison με πιστωτική Εθνικής από το καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο)! 

Επειδή η φόρμα επικοινωνίας της Εθνικής δεν λειτουργούσε εδώ και μήνες, έστειλα email στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας με το ιστορικό και τα ακριβή ποσά και μετά από 1-2 παρατάσεις (απαντήσεις ότι το κοιτάνε) είδα σήμερα τους πόντους στο λογαριασμό μου. :-)

Ελπίζω να έχει στρώσει πλέον η κατάσταση και να πιστώνονται άμεσα οι πόντοι. Δεν το γνωρίζω και δεν θα το μάθω γιατί το βλέπω απίθανο να ξαναπεράσω από την Elpedison.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...