Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, vNeverMore είπε

Μάλιστα, σχετικά με τη δωτοεπιταγή έχει περιθώριο χρήσης ημερολογιακό  ;  

Δεν γράφει κατι, μάλλον το λιγότερο 6 μήνες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, adi32 είπε

Πρεπει να σου στειλει προσκληση καποιος ηδη πελατης 

Η δωροκάρτα ακομα να ερθει 

Τραγικη βολτον 

Αν ερθει μπορω να κοψω τη συνδρομη σκρουτζ και να ισχυει το δωρο παγιου ?

Στειλτους ένα email κ γραπτούς ότι δεν έλαβες ακόμη το κουπόνι 50€ για Σκρουτζ. Θα σου απαντήσουν ότι θα το πιστώσουν σε 1-2 ημέρες κ όντως θα μπει. Ετσι έκανα κ εγώ.

• Thanks 1

6 hours ago, sdikr said:

Λογικό δεν είναι;

Σε αυτούς όταν σου βγάζουν λογαριασμό έχει μέσα την έκπτωση, δεν την βάζουν στον επόμενο, αν εσύ δεν τον πληρώσεις στην ώρα του, τότε θα σου βάλουν την διαφορά στον επόμενο,  δεν είναι φέσι αλλά η έκπτωση που βάλανε.

Το θέμα είναι ότι δεν αναγράφεται  έκπτωση συνέπειας σε κανένα λογαριασμό. Και δε θυμάμαι να είχα συμβόλαιο με έκπτωση συνέπειας. Είμαι βέβαιος ότι έχει γίνει λάθος. 

9 minutes ago, BEBELAC said:

Το θέμα είναι ότι δεν αναγράφεται  έκπτωση συνέπειας σε κανένα λογαριασμό. Και δε θυμάμαι να είχα συμβόλαιο με έκπτωση συνέπειας. Είμαι βέβαιος ότι έχει γίνει λάθος. 

η Volton όσο την θυμάμαι είχε έκπτωση συνέπειας και δεν το αναγράφει εξτρά στον λογαριασμο, απλά σε χρεώνει με την τιμή με την συνέπεια

Τι τιμή πλήρωσες την kwh,  τσέκαρε μετά το ιστορικό τιμών και θα δεις πως είναι με την συνέπεια

Μπήκε volton επίσημα 1-10-2024 μέσω Σκρουτζ με προστασία τιμής ως τέλη Νοεμβρίου. Είδα ότι πήρε παράταση το πρόγραμμα ως τέλη Ιανουαρίου 2025 και τους έστειλα email αν θα μπορεί να μπει κ το δικό μου συμβόλαιο ως τα τέλη Ιανουαρίου με την τιμή προσφοράς κ το αρνήθηκαν. 
Εαν θα ισχύει αυτή την εβδομάδα το ζενίθ smart night με δωρεάν πάγια κ με την έκπτωση 40 + 5% λέω να την κάνω, τον Δεκέμβριο δεν ξέρω πόσο θα μου πάει την τιμή η volton…. 

1 λεπτό πριν, juanjk είπε

Ξανάμανά τα ίδια.

Το smart night-40% με δωρεάν πάγια συνεχίζει να ισχύει για αιτήσεις έως και την Παρασκευή 08/11

Κατάντησε αηδία...προλάβαινα να είχα πάρει αρκετά δωράκια από τελευταία ημέρα του Αυγούστου που μπήκα στο smart.

Άντε να βγει κανά κάλο promo από κανέναν άλλο πάροχο να τους χαιρετήσω στη ζενίθ.

1 ώρα πριν, teo_3 είπε

Στείλε ρε Volton το σκρουτζοκούπονο να φύγω για Ζενίθ, πολλά ζητάω ?

Σωθηκες τωρα

Στη βολτον για να πας πρεπει να κανεις αιτηση 1 μηνα νωριτερα 

• Like 1

4 ώρες πριν, juanjk είπε

Ξανάμανά τα ίδια.

Το smart night-40% με δωρεάν πάγια συνεχίζει να ισχύει για αιτήσεις έως και την Παρασκευή 08/11

λογικο και αναμενομενο. Οσο η ΤΕΑ ειναι χαμηλα, τοσο θα παραμεινει το προγραμμα.

Οπως ειχε γινει με το home choice. Αν δουν οτι δεν εχουν τα αναμενομενα εσοδα, θα κανουν αναπροσαρμογη. Αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες.. μεχρι και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια ΔΕΗ μοιραζει 30ευρα

43 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

λογικο και αναμενομενο. Οσο η ΤΕΑ ειναι χαμηλα, τοσο θα παραμεινει το προγραμμα.

Οπως ειχε γινει με το home choice. Αν δουν οτι δεν εχουν τα αναμενομενα εσοδα, θα κανουν αναπροσαρμογη. Αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες.. μεχρι και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια ΔΕΗ μοιραζει 30ευρα

Νωρίς ακόμα αλλά η ΤΕΑ Οκτωβρίου δεν είναι και τόσο χαμηλά για τα δεδομένα της εποχής. 

Επίσης τα 30ευρα της ΔΕΗ προϋποθέτουν 12μηνη παραμονή σε ακριβό σταθερό πρόγραμμα (άρα μεγάλο περιθώριο κέρδους για τον πάροχο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, adi32 said:

Σωθηκες τωρα

Στη βολτον για να πας πρεπει να κανεις αιτηση 1 μηνα νωριτερα 

Είμαι απο τις 24/10 ενεργοποιημένος στη Βόλτον και κουπόνι γιόκ ακόμα. Άει να δούμε. Η Ζενίθ για μένα το κρατάει παράταση να ξέρεις.

Επεξ/σία από teo_3
  • Haha 2

Τελικά volton ή ζενίθ για εμάς που έχουμε και φοιτητικό πάσο και skroutz plus? Μου διαφεύγει κάποια καλή περίπτωση πέρα των δύο αυτών που συζητάμε στα τελευταία μηνύματα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...