Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, bilham said:

Όπως σου είπα και παραπάνω, στους όρους της αίτησής σου για το μπλε ανέφερε ότι μετά τη λήξη του θα μεταβείς σε κάποιο κίτρινο της εταιρείας (κατά 99%)

Δεν ασχολούνται με τους πελάτες τους, τους θεωρούν πρόβατα, ότι δεν θα πάρουν χαμπάρι τι γίνεται και θα τους αρμέγουν κανονικά. Όταν και άμα ξυπνήσουν και πάνε να φύγουν θα τους κάνουν μία αντιπροσφορά με την οποία θα υπάρχει κάποιο κέρδος για τον πελάτη για κάποιο διάστημα και σύντομα θα τον αρμέγουν και πάλι!

Αυτό συμβαίνει με όλους τους παρόχους ή τουλάχιστον με τους περισσότερους

Όσον αφορά το πέναλτι αν φύγεις, δεν σε αφορά γιατί έχει τελειώσει η διάρκεια του μπλε που είχες και είσαι ελεύθερος να πας όπου θέλεις. Εκτός κι αν έχεις υπογράψει για νέο μπλε...

Όχι δεν υπέγραψα για νέο μπλέ αλλά λέει, με βάση την σύναψη της αρχικης συμφωνίας, μπορεί να γίνει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου, και με έτσι ενεργοποίησαν καινούρια 6μηνη στο νεό σταθερό που αντικατέστησε το παλιό.

Η ένσταση μου είναι ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει το πρόγραμμα στο οποιο βρισκόμουν δεν μπορεί να ισχύσει η παράγραφος του συμβολαίου το οποίο μου παρέθεσαν και με βάση την οποία με πέταξαν στο καινούριο μπλε που είναι ο αντικαταστάτης του παλιού.

Θα τους ρωτήσω αύριο αν θα πληρώσω ρήτρα λόγω αποχώρησης αλλά νομίζω ότι ξέρω ποια θα είναι η απάντηση τους και για αυτό ρωτάω μπας και με ξεστραβώσετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, lnoldori είπε

Όχι δεν υπέγραψα για νέο μπλέ αλλά λέει, με βάση την σύναψη της αρχικης συμφωνίας, μπορεί να γίνει αυτόματη ανανέωση συμβολαίου, και με έτσι ενεργοποίησαν καινούρια 6μηνη στο νεό σταθερό που αντικατέστησε το παλιό.

Η ένσταση μου είναι ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει το πρόγραμμα στο οποιο βρισκόμουν δεν μπορεί να ισχύσει η παράγραφος του συμβολαίου το οποίο μου παρέθεσαν και με βάση την οποία με πέταξαν στο καινούριο μπλε που είναι ο αντικαταστάτης του παλιού.

Θα τους ρωτήσω αύριο αν θα πληρώσω ρήτρα λόγω αποχώρησης αλλά νομίζω ότι ξέρω ποια θα είναι η απάντηση τους και για αυτό ρωτάω μπας και με ξεστραβώσετε.

Εφόσον είσαι πάλι σε μπλε θα έχει πέναλτι αν φύγεις

Εγώ θα έκανα μια καταγγελία στο myrae για καταχρηστικό όρο. Τραγικό να σε δεσμεύουν έτσι...

• Like 2

Just now, bilham said:

Εφόσον είσαι πάλι σε μπλε θα έχει πέναλτι αν φύγεις

Εγώ θα έκανα μια καταγγελία στο myrae για καταχρηστικό όρο. Τραγικό να σε δεσμεύουν έτσι...

Οπότε καταγγελία και καλά ξεμπερδέματα. Θα τους πω αύριο ότι αν δεν με αποδεσμεύσουν χωρίς ρήτρα θα προβώ σε καταγγελία και ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους και να μην έχουμε συνέχεια. Αλλιώς καλά να πάθω και να μου γίνει μάθημα να μην ξαναμπλέξω με αυτήν την εταιρία.

Όπως και να έχει θα αποχωρήσω από δαύτους γιατί είναι κουτοπόνηροι και θα φροντίσω να ασκήσω κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να μην μείνει έτσι αυτό.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

• Like 2

Στις 2/11/2024 στις 11:06 ΠΜ, takoulou είπε

Τι βλέπετε που να αξίζει/συμφέρει?

καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Είδα χθες πως στο app της Protergia ενεργοποιήθηκε το bring a friend. Καλεις κάποιον κ αν γίνει πελάτης λέει 50€ ο καθένας αρκεί να γίνει μέσα απο το link που θα σταλεί. Το λες και προσφορουλα..

Είμαι σε protergia οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται καλως

• Like 2

13 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Είδα χθες πως στο app της Protergia ενεργοποιήθηκε το bring a friend. Καλεις κάποιον κ αν γίνει πελάτης λέει 50€ ο καθένας αρκεί να γίνει μέσα απο το link που θα σταλεί. Το λες και προσφορουλα..

Είμαι σε protergia οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται καλως

Καλο ακουγεται .

Στον πρωτο λογαριασμο ειναι τα 50?

Πρεπει να γινεις πρωτα πελατης εσυ και μετα να μπει ο αλλος ?

Ενδιαφερομαι να βαλω 2 σπιτια

• Haha 1

Καλημέρα. Δευτέρα σήμερα και με πήραν τηλέφωνο από Elpedison με 10 λεπτά την κιλοβατώρα σε μπλε για ένα χρόνο και λένε χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής. Τι λέτε αξίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, Papanikolis9 said:

Καλημέρα. Δευτέρα σήμερα και με πήραν τηλέφωνο από Elpedison με 10 λεπτά την κιλοβατώρα σε μπλε για ένα χρόνο και λένε χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής. Τι λέτε αξίζει;

Αν θέλεις να βάλεις μπλε για ένα χρόνο, βάλε της Ζενίθ, με 9,5 λεπτά & δώρο τα πάγια για 6 μήνες (ουσιαστικά το πάγιο σου βγαίνει 5€ στους 12 μήνες).

2 hours ago, adi32 said:

Τι αισχος τιμες ειναι αυτες ?

Καμια καλη προσφορα για κιτρινο / μπλε παιζει ?

Αν δεν πήρες το skroutz+, συνεχίζει ακόμα αυτό και με ακόμα καλύτερη τιμή: https://volton.gr/skroutz/

Επεξ/σία από darkmatinee

14 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Αν θέλεις να βάλεις μπλε για ένα χρόνο, βάλε της Ζενίθ, με 9,5 λεπτά & δώρο τα πάγια για 6 μήνες (ουσιαστικά το πάγιο σου βγαίνει 5€ στους 12 μήνες).

Αν δεν πήρες το skroutz+, συνεχίζει ακόμα αυτό και με ακόμα καλύτερη τιμή: https://volton.gr/skroutz/

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μπλε ή κάτι άλλο. Με ενδιαφέρει να βάλω πρόγραμμα που συμφέρει πιο πολύ. Εάν υπάρχει κάποια ιδέα από κάποιον με τις νέες τιμές θα ήταν ευχάριστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ειμαι ηδη στο αλλο βολτον που εληξε Οκτωβριο οποτε δεν μπορω να το παρω

Στην ΗΡΩΝ εχω ενα υπολοιπο -36ε 

Δεν ξερω αν μου δωσουν και παλι τα 50ε αν παω στο μπλε αντι να παω στην προτεργια

Επεξ/σία από adi32

Εχω σταθερό ΗΡΩΝ FIX GENIUS HOME το οποίο λήγει στις 28 Νοεμβρίου.

Τι με συμφέρει να κάνω?

Να ανανεώσω σε νέο μπλέ πάλι ΗΡΩΝ με λίγο χαμηλότερες χρεώσεις?

Να κάνω μπλέ ΖΕΝΙΘ με δωρεάν 6 πάγια?

Να κάνω το κίτρινο ΖΕΝΙΘ Power Home Smart Night με προσφορά 40% και βλέπω μετά παλι...?(Νομίζω λήγει αύριο η προσφορά)

Να περιμένω λίγες μέρες μήπως βγάλουν νέες προσφορές λόγω Black Friday?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...