Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, Greg29M είπε

Προχθές έκανα αλλαγή παρόχου από volton simple protect σε ΗΡΩΝ σε Γ21 λόγω λήξης τέλος Οκτωβρίου της προστασίας τιμής. Με κάλεσαν από το τμήμα διακράτησης πελατών σήμερα και μου προσφέρουν ένα μήνα ακόμη δηλαδή μόνο το Νοέμβριο ενώ το ισχύον προμο είναι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και το οποίο δεν δέχτηκε να μου δώσει. Να δεχτώ την πρόταση της η να δοκιμάσω μέσω καταστήματος για να πάρω μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ;

Αφού έκανες την αλλαγή ήδη σε κάτι καλύτερο από αυτό του ηρων δες το τέλος Δεκέμβρη ξανά.

Δόθηκε παράταση του promo στο Smart Night-40% έως 05/11/2024

Δόθηκε παράταση στο promo 6 πάγια δώρο του μπλε direct plus έως 05/11. Για αιτήσεις από 06/11 θα δίνεται με 3 πάγια δώρο.

Στα κίτρινα υβριδικά το nrg simple 1.0 προσφέρει τιμή 0.089 με πάγιο 3.5-5€ έως 31/12/2024. Εκτός της σταθερής τιμής το περιθώριο κέρδους του παρόχου είναι ληστρικό και η τιμή θα έφτανε και 0,027 με την υψηλότερη χονδρική του 2024.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, juanjk είπε

Αφού έκανες την αλλαγή ήδη σε κάτι καλύτερο από αυτό του ηρων δες το τέλος Δεκέμβρη ξανά.

Δόθηκε παράταση του promo στο Smart Night-40% έως 05/11/2024

Δόθηκε παράταση στο promo 6 πάγια δώρο του μπλε direct plus έως 05/11. Για αιτήσεις από 06/11 θα δίνεται με 3 πάγια δώρο.

Στα κίτρινα υβριδικά το nrg simple 1.0 προσφέρει τιμή 0.089 με πάγιο 3.5-5€ έως 31/12/2024. Εκτός της σταθερής τιμής το περιθώριο κέρδους του παρόχου είναι ληστρικό και η τιμή θα έφτανε και 0,027 με την υψηλότερη χονδρική του 2024.

Αυτό με τις συνεχείς παρατάσεις από τον Αύγουστο είναι κάπως γελοίο αν και βολεύει κάποιους καταναλωτές.

• Like 2

Eπίσης να αναφέρω ότι το volton yellow protect nov' αλλάζει ως εξής:

Τιμή από 0.093 γίνεται 0.089 και είναι σταθερή έως και 31/01/2025

Πάγιο από 5,00 γίνεται 6,90

Ισχύει η προωθητική ενέργεια με το skroutz με δωροκάρτα 50€ και πάγια 6 μηνών δώρο και το Νοέμβρη, δεν γνωρίζω αν είναι μέχρι τέλος του μήνα.

Όσους δεν κάλεσαν και είχαν κάνει αίτηση στην online φόρμα θα τους δώσουν το νέο πρόγραμμα.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, tempo είπε

καλημέρα, ήμουν στην ΔΕΗ και οι λογαριασμοί εξοφλούνταν μέσω Πάγιας Εντολής με πιστωτική κάρτα. Μετά την αλλαγή παρόχου (πήγα Ζενιθ) πως μπορώ να καταργήσω την Πάγια Εντολή; Να θυμίσω ότι την πάγια δεν την ενεργοποίησα εγώ μέσω της τράπεζας αλλά μέσα απο το περιβάλλον του mydei. Η επιλογή για κατάργηση μέσω του ίδιου περιβάλλοντος είναι απενεργοποιημένη πλέον.

Δεν μπορείς να την καταργήσεις, έφυγα από τη ΔΕΗ πριν από 2 χρόνια και η πάγια ακόμα εκεί θα είναι. 

• Like 1

1 hour ago, juanjk said:

Ισχύει η προωθητική ενέργεια με το skroutz με δωροκάρτα 50€ και πάγια 6 μηνών δώρο και το Νοέμβρη, δεν γνωρίζω αν είναι μέχρι τέλος του μήνα.

Που αναφερεται η δωροκαρτα skroutz? Μονο τηλεφωνικος την δινουν?

7 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Που αναφερεται η δωροκαρτα skroutz? Μονο τηλεφωνικος την δινουν?

Εδώ η προωθητική ενέργεια, δεν την έχουν ανανεώσει ακόμη από ό,τι κατάλαβα. https://volton.gr/skroutz/

Προϋποθέτει να έχεις ήδη skroutz plus στο ίδιο email, ενεργοποιείς έως 2 παροχές. Ή κάνεις το μηνιαίο με τα 4€.

Εγώ το έμαθα επειδή με κάλεσαν σήμερα για να κάνω μια παροχή, είχα στείλει τη φόρμα αυτή μέσα στην εβδομάδα.

Επεξ/σία από juanjk

Καλησπέρα και καλό μήνα,

Η δώρο επιταγή της βολτον για τα 50€ skroutz πως έρχεται? Σε μέιλ ή κατευθείαν στο account? 2 εβδομάδες έχει ενεργοποιηθεί η παροχή και 50αρι δεν έχω δει 

23 minutes ago, tzagaritos said:

Καλησπέρα και καλό μήνα,

Η δώρο επιταγή της βολτον για τα 50€ skroutz πως έρχεται? Σε μέιλ ή κατευθείαν στο account? 2 εβδομάδες έχει ενεργοποιηθεί η παροχή και 50αρι δεν έχω δει 

Viber μετά από 12 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα ενεργοποίησης.

• Like 1

11 minutes ago, madboy said:

Viber μετά από 12 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα ενεργοποίησης.

Kαι viber να μην έχετε, θα έρθει σε SMS ο δωροκωδικός. Και παλιά που έδιναν δωροκωδικό public, μέσω sms τα έλαβα.

• Like 1

Με περίπου 500 κιλοβατώρες κατανάλωση το μήνα, αξίζει να φύγω από το power home choice και να παω στο power home smart night της ζενίθ? 1€ πάγιο το πρώτο, 5€ το δεύτερο.

Επεξ/σία από lexotamilf

Αξίζει φυσικά με χίλια, αρκεί να λάβεις την προσφορά με το promo 40% και το δωρεάν πάγιο. Το πρώτο τιμολογεί στην τρέχουσα τιμή χονδρικής ενώ το δεύτερο τιμολογεί κάτω από τη χονδρική.

• Like 1

3 λεπτά πριν, juanjk είπε

Αξίζει φυσικά με χίλια, αρκεί να λάβεις την προσφορά με το promo 40% και το δωρεάν πάγιο. Το πρώτο τιμολογεί στην τρέχουσα τιμή χονδρικής ενώ το δεύτερο τιμολογεί κάτω από τη χονδρική.

Το 40% το βλέπω στο website. Το δωρεάν πάγιο όχι.

6 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Το 40% το βλέπω στο website. Το δωρεάν πάγιο όχι.

Όντως τώρα το βλέπω κι εγώ έτσι. Πιθανότατα το διαμορφώνουν ώστε στις νέες αιτήσεις να μην έχει δωρεάν το πάγιο, θα φανεί από 06/11 και μετά. Πάντως για αιτήσεις μέχρι 05/11 ισχύει κανονικά το δωρεάν πάγιο 6 μηνών. Λογικά και για υφιστάμενους πελάτες, τουλάχιστον ίσχυε μέχρι χθες. 

Επεξ/σία από juanjk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...