Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, bilham είπε

Ενδιαφέρον. Δεν υπήρχε αυτό πριν...

Άλλο ένα μειονέκτημα της μηνιαίας καταμέτρησης...

Καλο είναι βέβαια να μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος για να ξέρουμε αν όντως είναι έτσι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα!

Έχω δωσει σοιχεια εδώ και μέρες στην βολτον σχετικώς με το προγραμμα σκρουτζ αλλα δεν με εχουν καλέσει. Έχει άλλος το ίδιο θέμα; Τζάμπα καναμε την συνδρομη στο σκρουτζ;

• Like 1

5 minutes ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Καλημέρα!

Έχω δωσει σοιχεια εδώ και μέρες στην βολτον σχετικώς με το προγραμμα σκρουτζ αλλα δεν με εχουν καλέσει. Έχει άλλος το ίδιο θέμα; Τζάμπα καναμε την συνδρομη στο σκρουτζ;

Άλλος ένας.

2 εβδομάδες για αλλαγή παρόχου δεν είναι πολύ; υπάρχει τρόπος να ξεκουνηθούν εκεί στο δεδδηε;

οι χρεώσεις πάνε με την ενεργοποίηση ή με το πότε στάλθηκε στο δεδδηε;

27 λεπτά πριν, circadian είπε

2 εβδομάδες για αλλαγή παρόχου δεν είναι πολύ; υπάρχει τρόπος να ξεκουνηθούν εκεί στο δεδδηε;

Δυστυχώς έχω και εγώ περιπτώσεις με τόσο καθυστέρηση...

Με την ενεργοποίηση στον νέο πάροχο ξεκινάνε οι νέες χρεώσεις

16 hours ago, komatoza said:

Καλησπέρα. Που είναι αυτό και δεν το βλέπω? Στα 0.14 το βλέπω 

15 hours ago, Giannis_Io said:

Έχει έκπτωση 45% το συγκεκριμένο πρόγραμμα για αυτό βγαίνει κοντά στα 7 λεπτά.

Τελείωσε η προγραμμάταρα. Βγήκε το καινούργιο Home smart στα 15 λεπτά περίπου...

image.png.51eb160b2f24daffb70a21899b8dddb8.png

2 ώρες πριν, circadian είπε

Παρε τηλ. στον ΔΕΔΔΗΕ ωστε να προωθηθει manually το αιτημα σου.Γενικα δεν ξερω τι φαση παιζει με το αυτοματοποιημενο συστημα  τους κ καθυστερει ετσι. Σε 2 αλλαγες που ειχα κανει στο παρελθον ειχα καλεσει ΔΕΔΔΗΕ κ τσουπ προχωρουσε δια μαγειας καπακι στο τηλ. το αιτημα. Το ιδιο παλι σημερα με το αιτημα για διζωνικο τιμολογιο. Πλεον δεν πιστευω στη συμπτωση οταν προκειται για υπηρεσια. Απλα παριστανεις λιγο στην αρχη τον ανιξερο, εισαι κ λιγακι ευγενικος κ μετα κυλανε ολα μονα τους... foolproof method

9 ώρες πριν, BOOKER_ είπε

Μίλησα και αυτό ακριβως μου είπαν. Ότι επειδή γίνεται μηνιαία μέτρηση αν ξεπεράσεις το οριο χάνεις την έκπτωση.

ΚΟΤΒ 1400kwh / 4 μήνες   = 350kwh ανα μηνα.  Αυτό λέει ισχύει σε ολους τους παροχους πλέον..  

Προφανώς 

7 ώρες πριν, bilham είπε

Ενδιαφέρον. Δεν υπήρχε αυτό πριν...

Άλλο ένα μειονέκτημα της μηνιαίας καταμέτρησης...

Να ζητήσουμε επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς?

7 ώρες πριν, BOOKER_ είπε

Καλο είναι βέβαια να μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος για να ξέρουμε αν όντως είναι έτσι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Είναι σίγουρο.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Θα κοιτάς το μετρητή και μόλις πάει 349, θα τα κλείνεις όλα?

Στα καλά νέα της ημέρας η ΤΕΑ Οκτωβρίου έκλεισε στα 90,06 €/MWh (παρα τη μικρή άνοδο την τελευταία εβδομάδα)

Ως εκ τούτου εξαιρετική η τιμή του smart night της ζενιθ και χωρίς πάγιο. (Χωρίς να υπολογίσω έκπτωση συνέπειας 0,079 τιμή kwh ημέρας και 0,073 νυκτας)

Αντε να βγάλουμε αναίμακτα και Νοέμβριο και μετά βλέπουμε και ελπίζουμε κάποιος να βγάλει προσφορά κράχτη,αλλιώς παραμονή με αρκετή ασφάλεια.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4

23 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Στα καλά νέα της ημέρας η ΤΕΑ Οκτωβρίου έκλεισε στα 90,06 €/MWh (παρα τη μικρή άνοδο την τελευταία εβδομάδα)

Ως εκ τούτου εξαιρετική η τιμή του smart night της ζενιθ και χωρίς πάγιο. (Χωρίς να υπολογίσω έκπτωση συνέπειας 0,079 τιμή kwh ημέρας και 0,073 νυκτας)

Αντε να βγάλουμε αναίμακτα και Νοέμβριο και μετά βλέπουμε και ελπίζουμε κάποιος να βγάλει προσφορά κράχτη,αλλιώς παραμονή με αρκετή ασφάλεια.

Απο Γενάρη ... εκεί τα 6μηνα μπλε θα γίνουν κίτρινα - όποτε εκεί μάλλον θα παιχτουν οι κράχτες. Υπομονή και ιδωμεν.  

• Like 1

9 ώρες πριν, circadian είπε

Πηρες τηλεφωνο στον Δεδδηε να ρωτησεις; Ποτε σταθληκε απο τον παροχο η αλλαγη;

Προχθές έκανα αλλαγή παρόχου από volton simple protect σε ΗΡΩΝ σε Γ21 λόγω λήξης τέλος Οκτωβρίου της προστασίας τιμής. Με κάλεσαν από το τμήμα διακράτησης πελατών σήμερα και μου προσφέρουν ένα μήνα ακόμη δηλαδή μόνο το Νοέμβριο ενώ το ισχύον προμο είναι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και το οποίο δεν δέχτηκε να μου δώσει. Να δεχτώ την πρόταση της η να δοκιμάσω μέσω καταστήματος για να πάρω μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ;

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εγγυηση. Έχω μια σύνδεση στην επαρχία στο Φυσικό Αέριο. Άλλαξα σε smart night. Έχει βγει ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός από το ΦΑ και περιμένω τον τελικό. Να περιμένω να βγει κι ο τελικός και μετα να πληρώσω αν υπάρχει χρεωστικό υπόλοιπο μετά τον συμψηφισμό με την εγγυηση; Θα γίνει συμψηφισμός με την εγγυηση στον  τελικο από το ΦΑ; Ή θα ζητήσω με ξεχωριστό αίτημα τα λεφτα της εγγύησης;

καλημέρα, ήμουν στην ΔΕΗ και οι λογαριασμοί εξοφλούνταν μέσω Πάγιας Εντολής με πιστωτική κάρτα. Μετά την αλλαγή παρόχου (πήγα Ζενιθ) πως μπορώ να καταργήσω την Πάγια Εντολή; Να θυμίσω ότι την πάγια δεν την ενεργοποίησα εγώ μέσω της τράπεζας αλλά μέσα απο το περιβάλλον του mydei. Η επιλογή για κατάργηση μέσω του ίδιου περιβάλλοντος είναι απενεργοποιημένη πλέον.

Εγώ προηγούμενες πάγιες εντολές τις κατάργησα από το ebanking της τράπεζας. Στην Εθνική ειδικά δε μπορούσα να τις βρω μέσω του app και αναγκαστικά συνδέθηκα μέσω browser.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...