Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με βάση την ανάλυση στην πρώτη σελίδα, ενώ αναγράφει ότι είναι ΚΟΤ δεν αποδίδει την έκπτωση στο λογαριασμό όπως θα έπρεπε αφού είναι κι εκκαθαριστικός ο λογαριασμός.

Δες στo idika αν είναι ενεργό το ΚΟΤ και το έχεις ανανεώσει για ακόμη 1 έτος τώρα το Σεπτέμβρη. Διαφορετικά, προτείνω να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση για να το ελέγξουν (210 34 48 500).

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, BOOKER_ είπε

Θα κανω ένα τηλέφωνο και βλέπουμε..Ευχαριστω

Μου ήρθε μια επιφοίτηση, μήπως έχεις όριο ΚΟΤ τα 1400KWh;

Έκανες 428 σε 33 μέρες, αναγωγή στο 4μηνο είναι 1556KWh. 

Η κατανάλωση είναι παραπάνω από το όριο ΚΟΤ συν ένα περιθώριο 10% (1540) που το ξεπερνά οριακά και χάνεται η έκπτωση για όλες τις κιλοβατώρες του λογαριασμού :(

Επεξ/σία από juanjk

2 ώρες πριν, bilham είπε

Αναφέρει ότι είσαι σε ΚΟΤ Β, οι χρεώσεις φαίνονται νομίζω στην σελίδα 3

Yes, αλλά μη νομίζεις ότι κάνει κάτι ιδιαίτερο. Έρχεται βλέπει ασφάλειες, μπρίζες, διακόπτες κλπ και κάνει το σχέδιο. Τα τυπικά δηλαδή...

Τι άλλο δηλαδή?

Απλά στην επαρχία είναι πιο ακριβά από Αθήνα.

23 λεπτά πριν, juanjk είπε

Η κατανάλωση είναι παραπάνω από το όριο ΚΟΤ συν ένα περιθώριο 10% (1540) που το ξεπερνά οριακά και χάνεται η έκπτωση για όλες τις κιλοβατώρες του λογαριασμού :(

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά τα 1400 είναι όπως είπες για 4μηνο. Τώρα έκαψα 328 kw... Μπορεί στον επόμενο να είναι παλι τόσο. Θα δουμε.

8 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά τα 1400 είναι όπως είπες για 4μηνο. Τώρα έκαψα 328 kw... Μπορεί στον επόμενο να είναι παλι τόσο. Θα δουμε.

Με 328 το μήνα είσαι οκ

1 ώρα πριν, BOOKER_ είπε

Και να γίνει υπέρβαση ένα μήνα δεν χάνεται το ΚΟΤ

Power Home Smart Night της Zeniθ για Οκτωβρη κλειδωνει στα 0,073 €/kwh ... παμε για τον επομενο μηνα της δηθεν "αναταραχης" να δουμε τι θα μας δωσει το καναρινι προγραμματακι ...

• Like 3

16 ώρες πριν, bilham είπε

Το Power Home Direct plus είναι μία πολύ καλή safe επιλογή, ασφαλώς θα βγαίνει λιγότερο

Ο προηγουμενος φιλος μου προτεινε το Power Home Smart Night (κιτρινο κυμαινομενο εαν εχω καταλαβει καλα)
Εσυ μου προτεινεις το Power Home Direct plus (Μπλε Σταθερο)
Αν και δεν εχω νυχτερινο τιμολογιο νομιζω και τα δυο θα βγαινουν ποιο λιγα απο ΔΕΗ . 
Αναμεσα στα δυο υπαρχει καποια αλλη διαφορα που πρεπει να προσεξω και δεν εχω εντοπισει ?

Ευχαριστω για την απαντηση σου και για τον χρονο σου

5 ώρες πριν, mdkamael είπε

Power Home Smart Night της Zeniθ για Οκτωβρη κλειδωνει στα 0,073 €/kwh ... παμε για τον επομενο μηνα της δηθεν "αναταραχης" να δουμε τι θα μας δωσει το καναρινι προγραμματακι ...

Καλησπέρα. Που είναι αυτό και δεν το βλέπω? Στα 0.14 το βλέπω 

14 λεπτά πριν, komatoza είπε

Καλησπέρα. Που είναι αυτό και δεν το βλέπω? Στα 0.14 το βλέπω 

Έχει έκπτωση 45% το συγκεκριμένο πρόγραμμα για αυτό βγαίνει κοντά στα 7 λεπτά.

5 ώρες πριν, gigasteo83 είπε

Ο προηγουμενος φιλος μου προτεινε το Power Home Smart Night (κιτρινο κυμαινομενο εαν εχω καταλαβει καλα)
Εσυ μου προτεινεις το Power Home Direct plus (Μπλε Σταθερο)
Αν και δεν εχω νυχτερινο τιμολογιο νομιζω και τα δυο θα βγαινουν ποιο λιγα απο ΔΕΗ . 
Αναμεσα στα δυο υπαρχει καποια αλλη διαφορα που πρεπει να προσεξω και δεν εχω εντοπισει ?

Το ένα είναι κυμαινόμενο και το άλλο σταθερό. Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Και τα 2 είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Διαλέγεις και παίρνεις, αν και νομίζω ότι ο χρόνος έχει τελειώσει, εκτός και αν υπάρξει και νέα παράταση μέχρι το Σάββατο...

• Like 1

18 ώρες πριν, juanjk είπε

Μίλησα και αυτό ακριβως μου είπαν. Ότι επειδή γίνεται μηνιαία μέτρηση αν ξεπεράσεις το οριο χάνεις την έκπτωση.

ΚΟΤΒ 1400kwh / 4 μήνες   = 350kwh ανα μηνα.  Αυτό λέει ισχύει σε ολους τους παροχους πλέον..  

Επεξ/σία από BOOKER_
  • Like 1

44 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Μίλησα και αυτό ακριβως μου είπαν. Ότι επειδή γίνεται μηνιαία μέτρηση αν ξεπεράσεις το οριο χάνεις την έκπτωση.

ΚΟΤΒ 1400kwh / 4 μήνες   = 350kwh ανα μηνα.  Αυτό λέει ισχύει σε ολους τους παροχους πλέον..  

Nαι ισχύει σε αναγωγή στο μήνα όπως το έγραψες.

Απλά δίνεται και ένα 10% περιθώριο υπέρβασης. Δηλαδή αν καταναλώσεις σε 30 ημέρες 350+35=385 τότε δεν το χάνεις και παίρνεις την έκπτωση για τις 350. Αν καταναλώσεις 386 το χάνεις για αυτό το μήνα.

Στο λογαριασμό είχες 428 για 33 ημέρες, δηλαδή σαν να είχες 389 για 30 ημέρες, τόσο οριακό ήταν που το έχασες. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Sad 1

1 ώρα πριν, BOOKER_ είπε

Ενδιαφέρον. Δεν υπήρχε αυτό πριν...

Άλλο ένα μειονέκτημα της μηνιαίας καταμέτρησης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...