Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω...

Από ΔΕΗ myHome 4All με ΚΟΤ-Β, για να πάω Ζενίθ Home Smart Night που όπως λέτε αξίζει, ποιος είναι ο ταχύτερος - ασφαλέστερος τρόπος για να προχωρήσω στην αλλαγή, ώστε να προλάβω τη μεθαυριανή διορία της 31/10 για το -40%;

1). Παίρνω τηλ στην τηλ. εξυπρέτησή τους 2311223099;

2). Συμπληρώνω τη φόρμα στο site τους να με καλέσουν;

3). Να το προχωρήσω μόνος μου από το site τους πατώντας "Συμβόλαιο τώρα" και ακολουθώντας τα βήματα;

4). Κάτι άλλο; (Είδα πιο πάνω, αναφέρθηκε ένα κινητό τηλέφωνο συνεργάτη της εταιρίας. Και επίσης αναφέρθηκαν και δύο παιδιά από το forum εδώ μέσα, αλλά δεν κατάλαβα με ποια ιδιότητα μπορούν να βοηθήσουν.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, PhoneKiller said:

Γιατί επέπεξες Volton Skroutz και όχι Zenith smart night π.χ.? Απο χρεώσεις είναι καλύτερα ή για την προσφορά των 50€?

Προφανως για τα 50ε και τον αλλο μηνα βλεπουμε...

Καλησπέρα μάγκες μου .... για λίγο τα φώτα σας σε ένα θεματακι. Για Γ21 Κοινόχρηστο Πολυκατοικίας τι έχουμε αυτό τον καιρό ?! Γενικά αξίζει να φύγει κανείς απο τον αντίστοιχο της ΔΕΗ ?! και αν ναι προς τα που ?! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Καλησπέρα μάγκες μου .... για λίγο τα φώτα σας σε ένα θεματακι. Για Γ21 Κοινόχρηστο Πολυκατοικίας τι έχουμε αυτό τον καιρό ?! Γενικά αξίζει να φύγει κανείς απο τον αντίστοιχο της ΔΕΗ ?! και αν ναι προς τα που ?! 

Αν γνωρίζαμε κατανάλωση θα ηταν καλύτερα, για μεγάλη κατανάλωση υπάρχoυν μπλε νε τιμή 0.115 και πάγιο 9.5-9.90 (βλ. Protergia value safe business, heron blue generous). Επίσης τρέχει και το κίτρινο volton με τιμή 0.093, 5ευρω πάγιο σταθερά έως Δεκέμβρη. Για κατανάλωση πολύ χαμηλή η μηδενική προσανατολισου να βρεις πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο (πχ heron free business, zenith business basic κλπ).

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

13 λεπτά πριν, juanjk είπε

Αν γνωρίζαμε κατανάλωση θα ηταν καλύτερα, για μεγάλη κατανάλωση υπάρχoυν μπλε νε τιμή 0.115 και πάγιο 9.5-9.90 (βλ. Protergia value safe business, heron blue generous). Επίσης τρέχει και το κίτρινο volton με τιμή 0.093, 5ευρω πάγιο σταθερά έως Δεκέμβρη. Για κατανάλωση πολύ χαμηλή η μηδενική προσανατολισου να βρεις πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο (πχ heron free business, zenith business basic κλπ).

οι καταναλώσεις της πολυκατοικίας είναι συνήθως εκεί της τάξης των 20 με 25kwh τον μηνα ( ουσιαστικα φωτισμος κυριως ) και μετα τους χειμερινους μηνες μια καταναλωση επαξια της χρησης του  κοινοχρηστου λεβητα πετρελαιου :P . 

Στις 25/10/2024 στις 9:14 ΜΜ, mdkamael είπε

για ΥΔΕ εκτός Αθήνας/Θεσσαλονίκης δλδ επαρχία η τιμή πάει 3ψηφιο ... Ιωάννινα ενδεικτικά μου πήγε 120 συν ΦΠΑ 

Ανάλογα με τα τετραγωνικά συνήθως πάει, εμένα στα Γιάννενα μου πήρε 50€ για 50τμ

Στις 26/10/2024 στις 9:40 ΠΜ, atpanos είπε

Πάω να καταχωρήσω στον ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει αυτό.

Screenshot_2024-10-26-09-39-06-00_b8880ff0b25f58a5c027452cf399ab49.jpg.0a034a2e1d334042f11cf25627b6c312.jpg

Το 1626 από που προέρχεται;

όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω έχουν υπολογίσει την ημερήσια κατανάλωση βάσει των προηγούμενων καταναλώσεων. Αν κάτι δεν ταιριάζει με το μέσο όρο σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Νομίζω είναι σχετικά καινούρια λειτουργία

Στις 28/10/2024 στις 3:54 ΜΜ, gigasteo83 είπε

εγω δεν εχω αλλαξει ποτε παροχο , παρακολουθω στενα το θεμα και ακομα δεν ξερω τι με συμφερει ....

Εχω Πρασινο τιμολογιο Γ1 οικιακο τιμολογιο ΚΟΤ Β στην ΔΕΗ . 
απο 5ο μεχρι 9ο ΣΥΝΟΛΙΚΑ πληρωσα 300ευρω και εκαψα 1673 kwh . 

Δηλαδη μου γυριζει ΣΥΝΟΛΙΚΑ 0,18 η kwh μαζι με δημο Ρυθμιζομενες και εκπτωση λογω ΚΟΤ Β.
Με συμφερει να παω καπου αλλου ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ διαβαζω αλλα δεν βγαζω ακρη 

Power Home Direct plus Zenith που ειπε ο φιλος gordonas απο πανω θα βγαινει λιγοτερο με ιδιες καταναλωσεις?

Συμβουλή: να μην υπολογίζεις το ρεύμα μαζί με τις ρυθμιζόμενες αλλά πάντα χωριστά

Το Power Home Direct plus είναι μία πολύ καλή safe επιλογή, ασφαλώς θα βγαίνει λιγότερο

23 ώρες πριν, mdkamael είπε

Καθολου απιθανο, καθως η νεα ταση μετα τη καταργηση των πρασινων απο Γεναρη, και μεχρι να γινουν τα δυναμικα πορτοκαλι πιο mainstream, θα ειναι η εγκολπωση μακροχρονια των πελατων σε 12μηνα αλλα και 24μηνα (!!!!!) μπλε τιμολογια. 

εγκόλπωση των πελατών σε σταθερά; πολύ προχώ οι εκφράσεις σου συντοπίτη! 😉

12 ώρες πριν, PhoneKiller είπε

Volton Skroutz ή Zenith smart night?

Zenith smart night

10 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Άλλη μια ερώτηση , κάνω αίτηση κάπου; Παίρνω τηλέφωνο; Πες μου λίγο την διαδικασία

Όλοι σχεδόν οι πάροχοι έχουν μία αίτηση που συμπληρώνεις κάποιες μέρες νωρίτερα ώστε να ενημερωθεί και ο ΔΕΔΔΗΕ να κάνει τη διακοπή. Μάλιστα συμπληρώνεις και την αναμενόμενη ημέρα που θέλεις να γίνει η διακοπή

1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Το Yellow Protect Business της Volton θα σου έλεγα και εγώ αλλά το πάγιο είναι 6,90€. Αν έχεις πολύ χαμηλές καταναλώσεις κοίτα προγράμματα χωρίς πάγιο, νομίζω καλύτερο είναι το Power Business Basic της Ζενίθ

ομάδα αρχές Ιουνίου είχα κάνει μια πρόχειρη σύνδεση σε ρεύμα και αέριο για να τσιμπήσω και το 50ε στον ηρωνα στο πρόγραμμα yellow free και αντίστοιχα gas max.

να αλλάξω ή να παραμείνω ως έχει?

απλά επειδή δεν έχω τον χρόνο για τουρισμό θα ήθελα να κατασταλαξω κάπου για ενα εύλογο χρονικό διάστημα.

τι λετε?

Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω, για μη τουρίστες το Smart night είναι το καλύτερο.Και ειναι μέχρι αύριο από ότι έμαθα.

Επεξ/σία από conne

Καλημέρα και από εμένα. 22/08 αλλαξα παροχο απο ΔΕΗ σε ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ.

15/10 ήρθε ο πρώτος λογαριασμος για κατανάλωση απο 22/8 μέχρι 24/09. Ο λογαριασμος λεει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ(θεωρητικα ειμαι σε μηνιαιο κυκλο μετρησης). Έτσι πρέπει; Επίσης δεν εχει μεσα και την έκπτωση ΚΟΤΒ που δικαιούμαι(νομιζω στη ΔΕΗ ΚΟΤ εμπαινε μονο σε εκκαθαριστικο και οχι σε εναντι). Αν γνωρίζει κανείς κατι..

Ευχαριστω 

21 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

15/10 ήρθε ο πρώτος λογαριασμος για κατανάλωση απο 22/8 μέχρι 24/09. Ο λογαριασμος λεει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ(θεωρητικα ειμαι σε μηνιαιο κυκλο μετρησης). Έτσι πρέπει; Επίσης δεν εχει μεσα και την έκπτωση ΚΟΤΒ που δικαιούμαι(νομιζω στη ΔΕΗ ΚΟΤ εμπαινε μονο σε εκκαθαριστικο και οχι σε εναντι). Αν γνωρίζει κανείς κατι..

Ευχαριστω 

Είχες κάνει την αίτηση για ανανέωση ΚΟΤ φέτος;

23 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Ευχαριστω 

Ένα printcreen μπρος και πίσω του λογαριασμού θα βοηθούσε αποκρύπτοντας τα προσωπικά δεδομένα της 1ης σελίδας.

9 ώρες πριν, bilham είπε

Ανάλογα με τα τετραγωνικά συνήθως πάει, εμένα στα Γιάννενα μου πήρε 50€ για 50τμ

όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω έχουν υπολογίσει την ημερήσια κατανάλωση βάσει των προηγούμενων καταναλώσεων. Αν κάτι δεν ταιριάζει με το μέσο όρο σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Νομίζω είναι σχετικά καινούρια λειτουργία

Συμβουλή: να μην υπολογίζεις το ρεύμα μαζί με τις ρυθμιζόμενες αλλά πάντα χωριστά

Το Power Home Direct plus είναι μία πολύ καλή safe επιλογή, ασφαλώς θα βγαίνει λιγότερο

εγκόλπωση των πελατών σε σταθερά; πολύ προχώ οι εκφράσεις σου συντοπίτη! 😉

Zenith smart night

Όλοι σχεδόν οι πάροχοι έχουν μία αίτηση που συμπληρώνεις κάποιες μέρες νωρίτερα ώστε να ενημερωθεί και ο ΔΕΔΔΗΕ να κάνει τη διακοπή. Μάλιστα συμπληρώνεις και την αναμενόμενη ημέρα που θέλεις να γίνει η διακοπή

Το Yellow Protect Business της Volton θα σου έλεγα και εγώ αλλά το πάγιο είναι 6,90€. Αν έχεις πολύ χαμηλές καταναλώσεις κοίτα προγράμματα χωρίς πάγιο, νομίζω καλύτερο είναι το Power Business Basic της Ζενίθ

Κάνουν ΥΔΕ στα Ιωάννινα με 50€ !!

12 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Ο λογαριασμοςimage.jpeg.9dd9a4dd190da29b64d5aa377ed214db.jpeg

Αναφέρει ότι είσαι σε ΚΟΤ Β, οι χρεώσεις φαίνονται νομίζω στην σελίδα 3

12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Κάνουν ΥΔΕ στα Ιωάννινα με 50€ !!

Yes, αλλά μη νομίζεις ότι κάνει κάτι ιδιαίτερο. Έρχεται βλέπει ασφάλειες, μπρίζες, διακόπτες κλπ και κάνει το σχέδιο. Τα τυπικά δηλαδή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...