Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις εκανα ηλεκτρονικη αιτηση ΗΡΩΝ (εχει εκπτωση 50 ευρω στο 1ο λογαριασμο). Να σας ρωτήσω επειδή είναι η πρώτη μου αλλαγή παρόχου, την εγγύηση στη ΔΕΗ πως την παίρνουμε πισω; Πληρώνω με πάγια εντολή. Παίζει να τη βάλουν αυτόματα στον ίδιο λογαριασμό;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

γνωμη για μπλε ΗΡΩΝ;
Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να φύγω και να πάω για 6 μήνες εκεί να βγει ο χειμώνας κ βλέπουμε.

να τονίσω ότι τώρα βρίσκομαι σε κιτρινο της εταιρείας φυσικού αερίου.

Δημοσ.

On 29/10/2024 at 14:28, afragorn said:

Μόλις εκανα ηλεκτρονικη αιτηση ΗΡΩΝ (εχει εκπτωση 50 ευρω στο 1ο λογαριασμο). Να σας ρωτήσω επειδή είναι η πρώτη μου αλλαγή παρόχου, την εγγύηση στη ΔΕΗ πως την παίρνουμε πισω; Πληρώνω με πάγια εντολή. Παίζει να τη βάλουν αυτόματα στον ίδιο λογαριασμό;

Όταν έρθει ο τελικός: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/epistrofi-xrimaton/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, antonio91tech said:

Καλησπέρα σας. Πήρε τηλέφωνο ζενίθ για το home smart night αλλά δεν υπάρχει πλέον το -40% μου είπαν. Αξίζει πλέον ρε παιδιά; Αν όχι, τότε τι; Ειπα να ασχοληθώ γιατί είμαι στο πράσινο δεν ασχολιόμουν τόσο καιρό, και δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ 

Πριν από μισή ώρα με κάλεσαν για να μου το δώσουν. Μου είπαν μάλιστα για 45% έκπτωση, μάλλον εννοούσε και το 5% της συνέπειας. Με κάλεσαν από το 6949358464

• Like 2
Δημοσ.
On 29/10/2024 at 15:19, vali said:

Πριν από μισή ώρα με κάλεσαν για να μου το δώσουν. Μου είπαν μάλιστα για 45% έκπτωση, μάλλον εννοούσε και το 5% της συνέπειας. Με κάλεσαν από το 6949358464

Ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, afragorn είπε

Αν ο τελικός λογαριασμός ΔΕΗ είναι πιστωτικός, θα δώσεις ΙΒΑΝ στην ΔΕΗ να στα καταθέσουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πάγια εντολή στον Ήρων μέχρι πότε καλό είναι να βάλω?

Κατά την αίτηση η και ΜΕΤΑ?

Εγω πάντως είχα βάλει πάγια μετά την αίτηση όταν μου εμφανίστηκε η σύνδεσή μου στο app και δεν ειχα κάποιο θέμα. Η διαδικασία είναι με κάρτα κι είναι εύκολη.

Το έκανα πριν βγει ο πρώτος λογαριασμός όμως. 

Επεξ/σία από ioio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη αλλά σε ποιο κομμάτι συμφέρει ο ΗΡΩΝ εκτός από το 50αρικο στον πρώτο λογαριασμό;

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Συγνώμη αλλά σε ποιο κομμάτι συμφέρει ο ΗΡΩΝ εκτός από το 50αρικο στον πρώτο λογαριασμό;

Σε κανένα 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Volton για προσφορα με skroutz συμπληρωνουμε τα στοιχεια και περιμενουμε να μας καλεσουν ή καλουμε εμεις; Ποσες μερες κανουν περιπου να καλεσουν; Γιατι δε ξερω αν θα προλαβω τον μηνα..

Γιατί επέπεξες Volton Skroutz και όχι Zenith smart night π.χ.? Απο χρεώσεις είναι καλύτερα ή για την προσφορά των 50€?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 777andreas777 είπε

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε κανένα πάροχο για εξοχικό;

Θα επιλέξεις προγράμμα με ΜΗΔΕΝΙΚΟ πάγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...