Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, lexotamilf είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Πάγια εντολή στον Ήρων μέχρι πότε καλό είναι να βάλω?

Κατά την αίτηση η και ΜΕΤΑ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.

Volton για προσφορα με skroutz συμπληρωνουμε τα στοιχεια και περιμενουμε να μας καλεσουν ή καλουμε εμεις; Ποσες μερες κανουν περιπου να καλεσουν; Γιατι δε ξερω αν θα προλαβω τον μηνα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Έχω κίτρινο τιμολόγιο ΔΕΗ και ήθελα να πάω στον Ήρωνα στο μπλε τιμολόγιο που έχει προσφορά. Έκανα online αιτηση συμβολαίου αλλά βγάζει αυτό το μήνυμα.image.png.0e8267e7bee44f027f12139e094da8ac.png

Φαντάζομαι φταίει το ότι έχω ήδη συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο στη ΔΕΗ, αλλά δε θα έπρεπε να γίνει αυτόματα κάποια διαδικασία "φορητότητας" όπως στα κινητά; Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να γίνει; 

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.

Σε ακίνητο που δεν χρησιμοποιείται (δεν είναι από αυτά στο κέντρο της Αθήνας που παίζουν στα ρεπορτάζ για τα ενοίκια-φωτιά!), τι προτείνετε;

• Διακοπή της ηλεκτροδότησης ή κάποιο πρόγραμμα χωρίς πάγιο;
  • Γνωρίζετε αν τρέχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα αυτή την περίοδο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
51 minutes ago, afragorn said:

Καλημέρα!

Έχω κίτρινο τιμολόγιο ΔΕΗ και ήθελα να πάω στον Ήρωνα στο μπλε τιμολόγιο που έχει προσφορά. Έκανα online αιτηση συμβολαίου αλλά βγάζει αυτό το μήνυμα.image.png.0e8267e7bee44f027f12139e094da8ac.png

Φαντάζομαι φταίει το ότι έχω ήδη συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο στη ΔΕΗ, αλλά δε θα έπρεπε να γίνει αυτόματα κάποια διαδικασία "φορητότητας" όπως στα κινητά; Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να γίνει; 

Νομίζω γίνεται συχνά, κοίτα τα μέιλ σου (και τα σπαμ) ή πάρε σε λίγο τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις ότι βλέπουν την αίτηση.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Εγώ να ρωτήσω για διακοπή ηλεκτροδότησης που απευθύνονται;

Στον πάροχο σου.. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Εγώ να ρωτήσω για διακοπή ηλεκτροδότησης που απευθύνονται;

ΔΕΔΔΗΕ 

4 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Περίπου πόσες μέρες κάνει να σου διακόψουν την ηλεκτροδότηση ξέρεις;

Ανάλογα την περιοχή.

3-5

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Νομίζω γίνεται συχνά, κοίτα τα μέιλ σου (και τα σπαμ) ή πάρε σε λίγο τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις ότι βλέπουν την αίτηση.

Πολύ σωστός, το βρήκα! Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Περίπου πόσες μέρες κάνει να σου διακόψουν την ηλεκτροδότηση ξέρεις;

Συνήθως 2-3 μέρες.. Ανάλογα και την περιοχή του Δεδδηε.. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΔΕΔΔΗΕ 

Ανάλογα την περιοχή.

3-5

Άλλη μια ερώτηση , κάνω αίτηση κάπου; Παίρνω τηλέφωνο; Πες μου λίγο την διαδικασία

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stefanidisg είπε

Άλλη μια ερώτηση , κάνω αίτηση κάπου; Παίρνω τηλέφωνο; Πες μου λίγο την διαδικασία

Θα πάρεις τον πάροχο σου τηλέφωνο.. Και θα ζητήσεις αποσύνδεση.. Διακοπή ηλεκτροδότησης.. Η θα πας σε κατάστημα για πιο γρήγορα.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Θα πάρεις τον πάροχο σου τηλέφωνο.. Και θα ζητήσεις αποσύνδεση.. Διακοπή ηλεκτροδότησης.. Η θα πας σε κατάστημα για πιο γρήγορα.. 

Περίμενε, απευθύνομαι στο πάροχο η στον δεδδηε;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Πήρε τηλέφωνο ζενίθ για το home smart night αλλά δεν υπάρχει πλέον το -40% μου είπαν. Αξίζει πλέον ρε παιδιά; Αν όχι, τότε τι; Ειπα να ασχοληθώ γιατί είμαι στο πράσινο δεν ασχολιόμουν τόσο καιρό, και δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...