Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, CMorganV είπε

Το MAXI Home Super Save+ Oct  από Φυσικό άεριο με 0.072€ δεν είναι λίγο καλύτερο από το Home Smart Night της ζενιθ;

έχει πάγιο 6 ευρώ.... και επίσης, η τιμή αυτή είναι μετά από έκπτωση συνέπειας και dual energy ή πριν ?! 

Επεξ/σία από mdkamael
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, mdkamael είπε

έχει πάγιο 6 ευρώ.... και επίσης, η τιμή αυτή είναι μετά από έκπτωση συνέπειας και dual energy ή πριν ?! 

είναι μετά από έκπτωση συνέπειας.

εγω δεν εχω αλλαξει ποτε παροχο , παρακολουθω στενα το θεμα και ακομα δεν ξερω τι με συμφερει ....

Εχω Πρασινο τιμολογιο Γ1 οικιακο τιμολογιο ΚΟΤ Β στην ΔΕΗ . 
απο 5ο μεχρι 9ο ΣΥΝΟΛΙΚΑ πληρωσα 300ευρω και εκαψα 1673 kwh . 

Δηλαδη μου γυριζει ΣΥΝΟΛΙΚΑ 0,18 η kwh μαζι με δημο Ρυθμιζομενες και εκπτωση λογω ΚΟΤ Β.

Με συμφερει να παω καπου αλλου ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ διαβαζω αλλα δεν βγαζω ακρη 

Power Home Direct plus Zenith που ειπε ο φιλος gordonas απο πανω θα βγαινει λιγοτερο με ιδιες καταναλωσεις?

9 λεπτά πριν, gigasteo83 είπε

εγω δεν εχω αλλαξει ποτε παροχο , παρακολουθω στενα το θεμα και ακομα δεν ξερω τι με συμφερει ....

Δηλαδη μου γυριζει ΣΥΝΟΛΙΚΑ 0,18 η kwh μαζι με δημο Ρυθμιζομενες και εκπτωση λογω ΚΟΤ Β.

Power Home Direct plus Zenith που ειπε ο φιλος gordonas απο πανω θα βγαινει λιγοτερο με ιδιες καταναλωσεις?

Εγώ θα σου πρότεινα το κίτρινο home smart night της ΖΕΝΙΘ. Θα είναι πάρα πολύ φθηνότερο. Μέχρι 31/10 θα υπάρχει και είναι πολύ συμφέρον. Ξέρει κανένας αν θα πάρει παράταση η προσφορά της volton με το Skroutz plus? 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση. Είχε βγει επίδομα θέρμανσης 100,8€ το οποίο και είχε αφαιρεθεί από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό μου τον Ιούνιο. Τώρα βγαίνει ο εκκαθαριστικός του Οκτωβρίου και με χρεώνουν 5,71 με τη δικαιολογία Επίδομα θέρμανσης.

Στην ανάλυση λογαριασμού αναφέρει "Αντιλογισμός επιδ.θέρμανσης βάσει σχ.εγκυκλίου ΑΑΔΕ". wtf;

Spoiler

Screenshot 2024-10-28 171013.png

Screenshot 2024-10-28 171302.png

Επεξ/σία από lexotamilf

2 ώρες πριν, gigasteo83 είπε

Αει ωρε... με κοινωνικο τιμολογιο τραβα Σμαρτ Ναιτ να νιωσεις... κ οποτε δε σ αρεσει, τη σκαπουλαρεις διχως ρητρα. Dorect Plus θα πληρωσεις παγιο 9.90 ( μετα τον 6ο μηνα ) και εχεις 12μημη δεσμευση.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, lexotamilf είπε

Ερώτηση. Είχε βγει επίδομα θέρμανσης 100,8€ το οποίο και είχε αφαιρεθεί από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό μου τον Ιούνιο. Τώρα βγαίνει ο εκκαθαριστικός του Οκτωβρίου και με χρεώνουν 5,71 με τη δικαιολογία Επίδομα θέρμανσης.

Στην ανάλυση λογαριασμού αναφέρει "Αντιλογισμός επιδ.θέρμανσης βάσει σχ.εγκυκλίου ΑΑΔΕ". wtf;

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot 2024-10-28 171013.png

Screenshot 2024-10-28 171302.png

Έπρεπε να σου είχαν βάλει 95.09 και από λάθος σου έβαλαν 100.80

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/10/2024 στις 11:50 ΜΜ, juanjk είπε

Αυτή είναι μια μεγάλη κατανάλωση για σπίτι. Θα πρότεινα ένα από τα μπλε Protergia value safe 6Μ, ΗΡΩΝ blue generous 6M ή ΖΕΝΙΘ power home direct plus 12M για να βγει ο χειμώνας χωρίς εκπλήξεις. Εναλλακτικά υπάρχει το κίτρινο ζενίθ smart night για αιτήσεις έως 31/10 καθώς κάποια κίτρινα υβριδικά με χαμηλή τιμή έως Δεκέμβρη ή Γενάρη αν θέλεις να μη δεσμευτείς και να δεις τι θα προσφέρεται από το νέο έτος (volton yellow protect oct' με skroutz plus ή όχι, Elpedison win more 2, nrg simple, zenith power home select κλπ)

Εχουμε κανα inside info οτι μπορει να σκασει κατι καλο με το νεο ετος? Η αληθεια ειναι πως γλυκοκοιταζω το 0.095 της ζενιθ. Κ ειδικα απο το 0.15-16 που παιζω τωρα με Δεη...

Επεξ/σία από jpcupra

1 ώρα πριν, jpcupra είπε

Εχουμε κανα inside info οτι μπορει να σκασει κατι καλο με το νεο ετος? Η αληθεια ειναι πως γλυκοκοιταζω το 0.095 της ζενιθ. Κ ειδικα απο το 0.15-16 που παιζω τωρα με Δεη...

Καθολου απιθανο, καθως η νεα ταση μετα τη καταργηση των πρασινων απο Γεναρη, και μεχρι να γινουν τα δυναμικα πορτοκαλι πιο mainstream, θα ειναι η εγκολπωση μακροχρονια των πελατων σε 12μηνα αλλα και 24μηνα (!!!!!) μπλε τιμολογια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...