Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω στο Power Home Direct Plus της Ζενίθ, που δίνει 0,095€/kWh με σταθερό για 1 έτος, με 10€/μήνα πάγιο. Τα πρώτα 6 πάγια δωρεάν. 

Επειδή μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έχει κάποιο λάκκο η φάβα;

Το 0,095€/kWh ισχύει για όσες κιλοβατώρες κάνεις; Ακόμα και 800 τον μήνα; 

Γνωρίζει κάποιος;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, gordonas είπε

Σκέφτομαι να πάω στο Power Home Direct Plus της Ζενίθ, που δίνει 0,095€/kWh με σταθερό για 1 έτος, με 10€/μήνα πάγιο. Τα πρώτα 6 πάγια δωρεάν. 

Επειδή μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έχει κάποιο λάκκο η φάβα;

Το 0,095€/kWh ισχύει για όσες κιλοβατώρες κάνεις; Ακόμα και 800 τον μήνα; 

Γνωρίζει κάποιος;

Δεν έχει λάκκο.

Δημοσ.

Τελικα που αξιζει να παμε ρε παιδια? Σε μηνιαιο κλειδωμα? Σε σταθερο? Και αν ναι για ποσο? Μηνιαιως ειμαστε στις 800-1500kwh αναλογα την εποχη.... Υπηρχε κ ενα αρχειο εξελ που σταματησε να ανεβαινει αποτι καταλαβα απο τον ανθρωπο λογω παρεξηγησης. Πφφφ εχω μπερδευτει....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BigJim34 είπε

Για δοκίμασε να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά...κουφό μου φαίνεται! Έκανα προχθές συμβόλαιο και ισχύουν όλα κανονικά ως τις 31-10-24 (παράταση στη παράταση το πάνε)

Τηλεφωνικά που το έκανα και εγώ χθες 25/10 η έκπτωση που μου είπε είναι 40%. (σύναψη συμβολαίου με ηχογράφηση).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jpcupra είπε

Τελικα που αξιζει να παμε ρε παιδια? Σε μηνιαιο κλειδωμα? Σε σταθερο? Και αν ναι για ποσο? Μηνιαιως ειμαστε στις 800-1500kwh αναλογα την εποχη.... Υπηρχε κ ενα αρχειο εξελ που σταματησε να ανεβαινει αποτι καταλαβα απο τον ανθρωπο λογω παρεξηγησης. Πφφφ εχω μπερδευτει....

Αυτή είναι μια μεγάλη κατανάλωση για σπίτι. Θα πρότεινα ένα από τα μπλε Protergia value safe 6Μ, ΗΡΩΝ blue generous 6M ή ΖΕΝΙΘ power home direct plus 12M για να βγει ο χειμώνας χωρίς εκπλήξεις. Εναλλακτικά υπάρχει το κίτρινο ζενίθ smart night για αιτήσεις έως 31/10 καθώς κάποια κίτρινα υβριδικά με χαμηλή τιμή έως Δεκέμβρη ή Γενάρη αν θέλεις να μη δεσμευτείς και να δεις τι θα προσφέρεται από το νέο έτος (volton yellow protect oct' με skroutz plus ή όχι, Elpedison win more 2, nrg simple, zenith power home select κλπ)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, ATmega είπε

Επισυνάπτω την ανάλυση του λογαριασμού. 

Τώρα βλέπω ότι σε άλλη παροχή που ενεργοποίησα αργότερα η χρέωση της kWh του Σεπτεμβρίου είναι μικρότερη σε σχέση με αυτή που έχω στον δικό μ λογαριασμό. Στον δικό μου λογαριασμό ο Σεπτέμβριος χρεώνεται με 0,17745 ενώ στον άλλον η χρέωση είναι 0,1556. Επισυνάπτω και την ανάλυση άλλης παροχής. 

IMG_20241026_015558.jpg

Screenshot_2024-10-26-01-52-40-998_com.google.android.apps.pdfviewer.jpg

Screenshot_2024-10-26-02-02-48-317_com.google.android.apps.pdfviewer-edit.jpg

Αν και λιγο τσιμπιμενη η τιμη κιλοβατορας , το τελικο ποσο ειναι μια χαρα. Εγω που ειμαι σε πρασινο  με τιμη Αυγουστου 0,1580  τον ιδιο λογαριασμο θα τον πληρωνα κανα 160αρι.

Τον θεμα ειναι στο μελλον να μην μαγειρεψουν το κιτρινο οπως κανανε φετος σε πολλους με τα 0,27 (!) λεπτά  

Ερχεται με το νεο ετος και αλλαγη τιμολογιων με διζωνικα κλπ., ευκαιρια για μαγειρεμα.. 

ο μονος λογος που το σκεφτομαι για σταθερο εν τελει.

Επεξ/σία από mellodos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, ATmega είπε

Επισυνάπτω την ανάλυση του λογαριασμού. 

Τώρα βλέπω ότι σε άλλη παροχή που ενεργοποίησα αργότερα η χρέωση της kWh του Σεπτεμβρίου είναι μικρότερη σε σχέση με αυτή που έχω στον δικό μ λογαριασμό. Στον δικό μου λογαριασμό ο Σεπτέμβριος χρεώνεται με 0,17745 ενώ στον άλλον η χρέωση είναι 0,1556. Επισυνάπτω και την ανάλυση άλλης παροχής. 

IMG_20241026_015558.jpg

Screenshot_2024-10-26-01-52-40-998_com.google.android.apps.pdfviewer.jpg

Screenshot_2024-10-26-02-02-48-317_com.google.android.apps.pdfviewer-edit.jpg

Πιθανά συμβαίνει το εξής.

Στο λογαριασμό που χρεώνεσαι υψηλά παίρνει ως αρχική τιμή την τιμή του Αυγούστου γιατί η περίοδος τιμολόγησης είναι 15/08-26/09 (επειδή δεν έχει παρέλθει ο Σεπτέμβρης. Αν και τον έκανε έκδοση 04/10 οπότε ξέρανε την τιμή Σεπτέμβρη αλλά μάλλον την έχουν αυτοματοποιήσει την τιμολόγηση διαφορετικά). Στον άλλο λογαριασμό που χρεώνεσαι πιο χαμηλά αν και δεν το έχω το στοιχείο στις φωτό πρέπει να είναι η περίοδος τιμολόγησης κάτι σαν 05/09-04/10 οπότε επειδή εκεί έχει περάσει όλος ο Σεπτέμβρης σου χρεώνει τιμή Σεπτέμβρη.

Βέβαια στο πρώτο λογαριασμό θα λάβεις διόρθωση με το λογαριασμό που θα εκδοθεί τον επόμενο μήνα, δηλαδή μικρό το κακό. Απλά επιβεβαίωσε το σίγουρα εκεί, μην εφησυχάσεις.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες αιτήθηκα για σταθερό εξάμηνο,(ευχαριστώ τους συμφορουμιστες για τη βοήθεια), να βγει η θέρμανση του χειμώνα "χωρίς άγχος" και βλέπουμε.., με τιμές κάτω των 0.10€/kWh και τη χονδρική (λογικά) κοντά στα 100€ τον χειμώνα, δεν νομίζω τα κίτρινα να "παίξουν" κάτω από 0.10€/kWh

Επεξ/σία από Kozanitis1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, favou2000 είπε

Δεν έχει λάκκο.

OK, ευχαριστώ για την απάντηση.

Εύλογη απορία όμως, σωστά; Όταν σου δίνει κάποια εταιρεία 0,095€/Kwh σταθερά για 1 έτος (με 6 μήνες δωρεάν τα πάγια, στην ουσία 5€ τον μήνα για ένα χρόνο), λογικά θα πρέπει να έχει σαρώσει την αγορά. Να πηγαίνουν όλοι εκεί.

Υπάρχει κάποιος που δεν τον ικανοποιεί το 0,095€/Kwh και να έχει και το κεφάλι του ήσυχο για ένα χρόνο;

Μέσα στο τριήμερο, αν καταλήξω στην Ζενίθ, θα μεταφέρω τρεις λογαριασμούς εκεί. Σπίτι και 2 γραφεία, πιθανότατα και της μητέρας μου, οπότε σύνολο 4 λογαριασμοί. 2 από την Ήρων, 1 από Volton και ένα από Volterra.

Επεξ/σία από gordonas
  • Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, gordonas said:

Εύλογη απορία όμως, σωστά; Όταν σου δίνει κάποια εταιρεία 0,095€/Kwh σταθερά για 1 έτος (με 6 μήνες δωρεάν τα πάγια, στην ουσία 5€ τον μήνα για ένα χρόνο), λογικά θα πρέπει να έχει σαρώσει την αγορά. Να πηγαίνουν όλοι εκεί.

Υπάρχει κάποιος που δεν τον ικανοποιεί το 0,095€/Kwh και να έχει και το κεφάλι του ήσυχο για ένα χρόνο;

Μέσα στο τριήμερο, αν καταλήξω στην Ζενίθ, θα μεταφέρω τρεις λογαριασμούς εκεί. Σπίτι και 2 γραφεία, πιθανότατα και της μητέρας μου, οπότε σύνολο 4 λογαριασμοί. 2 από την Ήρων, 1 από Volton και ένα από Volterra.

Γενικώς υπάρχει αρκετός κόσμος που αρνείται να φύγει από τη ΔΕΗ. Προσωπικά δεν έχω τόσο μεγάλες καταναλώσεις και το πάγιο είναι αρκετά υψηλό. Επίσης εμένα προσωπικά μου χτυπάει λίγο άσχημα η μεγάλη έκπτωση συνέπειας. Αλλά ναι, για σταθερό έχει πολύ καλή τιμή. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gordonas είπε

Εύλογη η απορία σου αλλά άμα δεις το μερίδιο των ιδιωτών παρόχων σε σχέση με τη δεη είναι μικρό οπότε και αυτοί κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τραβήξουν πελάτες οπότε και εμείς αρπάζουμε τις ευκαιρίες και κοιτάζουμε  το συμφέρον μας.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, gordonas είπε

Όταν όμως μπορείς να βρεις περίπου την ίδια τιμή (λίγο πάνω λίγο κάτω) και με κάποια δώρα από διάφορους παρόχους συνδυαστικά (που έχουν μειωθεί αισθητά βέβαια να τα λέμε και αυτά) γιατί να δεσμευτείς για ένα χρόνο.. βέβαια ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά και είναι σεβαστό!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, mellodos είπε

Αν και λιγο τσιμπιμενη η τιμη κιλοβατορας , το τελικο ποσο ειναι μια χαρα. Εγω που ειμαι σε πρασινο  με τιμη Αυγουστου 0,1580  τον ιδιο λογαριασμο θα τον πληρωνα κανα 160αρι.

Τον θεμα ειναι στο μελλον να μην μαγειρεψουν το κιτρινο οπως κανανε φετος σε πολλους με τα 0,27 (!) λεπτά  

Ερχεται με το νεο ετος και αλλαγη τιμολογιων με διζωνικα κλπ., ευκαιρια για μαγειρεμα.. 

ο μονος λογος που το σκεφτομαι για σταθερο εν τελει.

Οποιοδηποτε "μαγειρεμα" (αν γινει) δεν θα γινει πριν το 6μηνο απο την εναρξη τ προγραμματος ( δλδ καλο Φλεβαρη ). Και ΑΝ γινει, ειναι υποχρεωμενοι να ενημερωσουν 60 μερες πριν... τι ακριβως εγινε με τα "0.27€"? 

Btw, παμε για καταργηση ΕΤΜΕΑΡ και ΥΚΩ... το αφηνω εδω σαν πληροφορια ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, mdkamael είπε

τι ακριβως εγινε με τα "0.27€"? 

Υπηρξαν περιπτωσεις που κιτρινα τιμολογια ζενιθ χρεωθηκαν  0,27/kWh 

Επεξ/σία από mellodos
  • Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mellodos είπε

Υπηρξαν περιπτωσεις που κιτρινα τιμολογια ζενιθ χρεωθηκαν  0,27/kWh 

στο πρόγραμμα σμαρτ ναιτ ή σε άλλο ?! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...