Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βάλει Zenith και θέλω να ενεργοποιήσω την πάγια εντολή. Επειδή δεν έχω ξανακάνει θα ήθελα τα φώτα σας!

Συνδέθηκα χθες από browser στο λογαριασμό μου στο myZenith (καθώς η εφαρμογή είναι εντελώς χάλια) και έκανα αίτηση από εκεί συμπληρώνοντας IBAN, τράπεζα και BIC. Σήμερα που μπήκα πάλι είδα ότι μου είχε βγάλει κάτω από τη παροχή μου ΚΩΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ RF……

Πήγα μετά στο e-banking μου (Eurobank) και δημιούργησα πάγια εντολή συμπληρώνοντας τον κωδικό πληρωμής, ονοματεπώνυμο και όριο που μου ζητούσε. 

Χρειάζεται κάτι άλλο ή έκανα όλα τα βήματα και θα γίνει τις επόμενες ημέρες διασταύρωση αυτόματα μεταξύ Eurobank και Zenith και θα ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, grayfox23 είπε

Έχω βάλει Zenith και θέλω να ενεργοποιήσω την πάγια εντολή. Επειδή δεν έχω ξανακάνει θα ήθελα τα φώτα σας!

Συνδέθηκα χθες από browser στο λογαριασμό μου στο myZenith (καθώς η εφαρμογή είναι εντελώς χάλια) και έκανα αίτηση από εκεί συμπληρώνοντας IBAN, τράπεζα και BIC. Σήμερα που μπήκα πάλι είδα ότι μου είχε βγάλει κάτω από τη παροχή μου ΚΩΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ RF……

Πήγα μετά στο e-banking μου (Eurobank) και δημιούργησα πάγια εντολή συμπληρώνοντας τον κωδικό πληρωμής, ονοματεπώνυμο και όριο που μου ζητούσε. 

Χρειάζεται κάτι άλλο ή έκανα όλα τα βήματα και θα γίνει τις επόμενες ημέρες διασταύρωση αυτόματα μεταξύ Eurobank και Zenith και θα ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή;

Τα έκανες εις διπλούν κιόλας μόνο το ένα από τα δύο αρκούσε 😎

• Like 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lele322 είπε

Ασχετο,εισαι ευχαριστημενος απο τον 1ο σου λογαριασμο???. Τον περιμενω και εγω απο την ζενιθ,πρωτη φορα βαζω smart night,και εχω αγωνια 😀

Επισυνάπτω την ανάλυση του λογαριασμού. 

Τώρα βλέπω ότι σε άλλη παροχή που ενεργοποίησα αργότερα η χρέωση της kWh του Σεπτεμβρίου είναι μικρότερη σε σχέση με αυτή που έχω στον δικό μ λογαριασμό. Στον δικό μου λογαριασμό ο Σεπτέμβριος χρεώνεται με 0,17745 ενώ στον άλλον η χρέωση είναι 0,1556. Επισυνάπτω και την ανάλυση άλλης παροχής. 

IMG_20241026_015558.jpg

Screenshot_2024-10-26-01-52-40-998_com.google.android.apps.pdfviewer.jpg

Screenshot_2024-10-26-02-02-48-317_com.google.android.apps.pdfviewer-edit.jpg

Επεξ/σία από ATmega

5 λεπτά πριν, ATmega είπε

Επισυνάπτω την ανάλυση του λογαριασμού. 

IMG_20241026_015558.jpg

Screenshot_2024-10-26-01-52-40-998_com.google.android.apps.pdfviewer.jpg

καλησπερα ειμαι στο οικιακο της elpedison win more και για 16 κιλοβατωρες μου ηρθε 41,68 ευρω λεω να αλλαξω παροχο ,δεν μπορει ο αδελφος μου με δεη 4 all για 77 κιλοβατωρες να πληρωνει 52,68 ευρω δηλαδη 11 ευρω για 61 κιλοβατωρες παραπανω . Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Ρωτησα στην ηρων για το ηρων free και μου ειπανε οτι δεν αξιζει , μου προτειναν το generous με τιμη 0,11 ευρω και μειον 20% εμπροθεσμη εξοφληση στα 0,095 ευρω. Σημερα με καλεσαν απο την nrg και μου προτειναν να παω σε ενα προγραμμα με τιμη 0,095 με παγιο 3,50 ευρω και μου ειπανε οτι συμφερει μικρες καταναλωσεις και δεν ειναι το hybrid . Τελικα καπου μπερδευτηκα.

Επισης μου προτειναν για το γ22 το επαγγελματικο να παω στο on time business 2 με τιμη λεει στα 0,12 ευρω τον προηγουμενο μηνα και χωρις μηχανισμο διακυμανσης. Εστειλα τα δικαιολογητικα για να δω αν αξιζει , επειδη παλιοτερα ημουνα στην nrg αλλα μου ειπανε και αλλα ειδα . Μου ειπανε και για δωροεπιταγη 25 ευρω για καυσιμα shell και τους ειπα οτι δεν την θελω , θελω να μου δωσετε εκπτωση στον λογαριασμο ρευματος. ( διοτι παλαιοτερα με τα 50 ευρω δωροεπιταγη οταν εφυγα μου τα χρεωσαν στον τελευταιο λογαριασμο )  . Ετσι και αλλιως το νεο  bright δεν μπορουσα να βαλω , οποτε πρεπει να φυγω απο την elpedison για 1 μηνα και να παω σε αλλο παροχο και τον επομενο αμα υπαρχει να γυρισω στην elpedison bright για το γ22.

Στις 24/10/2024 στις 9:32 ΜΜ, stefanidisg είπε

EINV022194921_αντίγραφο.pdf 1.11 MB · 12 downloads

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου έστειλαν δεύτερο λογαριασμό όταν ο πρώτος ακόμα για να λήξει θέλει 6 μέρες. Αυτός μου είπαν είναι εκκαθαριστικος όταν τους προηγούμενους μήνες πάντα περνάει κάθε μήνα ο δεδδηε και γράφει τις κιλοβατώρες. Σε ερώτηση γιατί μου έρχονταν πάντα έναντι και όχι εκκαθαριστικος δεν ήξεραν να μου πουν . Είναι σωστός ο λογαριασμός η χρεώνουν ότι ναναι; elpedison .

Γιατι τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα; πονοκεφαλιασα στην τελευταια σελιδα.

Μηπως σου αλλαξαν μετρητη; σε τηλεμετρουμενο; και βγηκαν  2 λογαριασμοι μαζι; μου εχει τυχει.

• Haha 1

3 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Γιατι τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα; πονοκεφαλιασα στην τελευταια σελιδα.

Μηπως σου αλλαξαν μετρητη; σε τηλεμετρουμενο; και βγηκαν  2 λογαριασμοι μαζι; μου εχει τυχει.

Όχι δεν άλλαξα μετρητή είναι ο ψηφιακός , είναι καινούρια η κατοικία 4 χρόνων ,  

Και η απάντηση τους 

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τιμολόγιο με ημερομηνία έκδοσης την 16/10/2024 είναι εκκαθαριστικός λογαριασμός με περίοδο κατανάλωσης 10/01/2024 - 23/09/2024.  

Ο εκκαθαριστικός λογαριασμός εκδίδεται βάσει των επίσημων μετρήσεων που λαμβάνουμε από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ), στον οποίο ανήκει η ευθύνη διαχείρισης και ελέγχου των δικτύων Χαμηλής Τάσης και μετρητών ρεύματος.  

Τα ποσά που χρεώνονται στους έναντι λογαριασμούς και αφορούν την Χρέωση Προμήθειας Ρεύματος καθώς και τις Ρυθμιζόμενες χρεώσεις, αφαιρούνται στον επόμενο εκδοθέντα εκκαθαριστικό λογαριασμό. Το ακριβές ποσό που πιστώνεται από τους έναντι λογαριασμούς μπορείτε να το δείτε στην 4η σελίδα του εκκαθαριστικού λογαριασμού, στο Πεδίο Λοιπές Χρεώσεις / Διορθώσεις(Γ) – Έναντι Χρέωση Πίστωση.

Όσον αφορά στις Χρεώσεις Δήμου των έναντι τιμολογίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επιμερίζονται σε κάθε τιμολόγιο, επομένως δεν πιστώνονται στην εκκαθάριση.  

Παραμένουμε δίπλα σας με όλη μας την ενέργεια, 

9 λεπτά πριν, atpanos είπε

Πάω να καταχωρήσω στον ΔΕΔΔΗΕ και μου βγάζει αυτό.

Screenshot_2024-10-26-09-39-06-00_b8880ff0b25f58a5c027452cf399ab49.jpg.0a034a2e1d334042f11cf25627b6c312.jpg

Το 1626 από που προέρχεται;

1626 είναι η προηγούμενη μέτρηση που πήραν , από που δεν ξέρω.

• Confused 1

1 ώρα πριν, stefanidisg είπε

1626 είναι η προηγούμενη μέτρηση που πήραν , από που δεν ξέρω.

Το από πάνω που γράφει 'τελευταια καταμέτρηση νυχτερινού 1598' τι είναι τότε; 😁

2 hours ago, atpanos said:

Screenshot_2024-10-26-09-39-06-00_b8880ff0b25f58a5c027452cf399ab49.jpg.0a034a2e1d334042f11cf25627b6c312.jpg

Το "αναμενόμενη" το λαμβάνεις υπόψη σου στην πρόταση; 

Προφανώς ο αλγόριθμος υπολογίζει βάση ιστορικού και δίνει την αντίστοιχη τιμή. Κάνενας δεν μέτρησε ουτε καταχώρησε αυτή την ενδειξη.

Πατας συνέχεια και τέλος.  

• Like 3

2 hours ago, atpanos said:

Στο λέει. Αναμενόμενη. Αυτό που υπολογίζει βάση των προηγούμενων καταναλώσεων.

• Like 2

Στις 24/10/2024 στις 9:48 ΜΜ, vali είπε

Μπορείς να μπαίνεις στο site της ζενίθ 4-5 εργάσιμες πριν λήξει ο λογαριασμός και να πληρώνεις με την καρτα. Έτσι δεν εκτελείται η πάγια.

10 ημέρες πριν λήξει ο λογαριασμός κανονικά πρέπει να πληρώσεις με κάρτα ξεχωριστά από το site . Είναι καλύτερα 

1 λεπτό πριν, johnmegarythmos είπε

10 ημέρες πριν λήξει ο λογαριασμός κανονικά πρέπει να πληρώσεις με κάρτα ξεχωριστά από το site . Είναι καλύτερα 

Πολύ δεν είναι 10 μέρες; Συνήθως 3-4 εργάσιμες είναι αρκετές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. 

Με το κωλοχρηματιστηριο τιμών στο ρευμα που μας έχουν βάλει να παρακολουθούμε...ρίξτε μια ματιά στην ΤΕΑ της Κυριακής και θα καταλάβετε τι εννοώ. (Προκύπτει άραγε από την ελάχιστη ζήτηση, τις μια χαρά θερμοκρασίες πανευρωπαϊκά, το γεγονός ότι ξεπερασε η διαπραγματευση του φυσικου αέριου το ψυχολογικό όριο των 40....η απλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί)

Τεσπα οκ θα βγει ο Οκτώβριος,θα μπορούσε και ακόμα καλύτερα,αλλά προφανώς οι τιμές πρέπει να διατηρούνται από τα κοράκια. 

• Like 3

18 ώρες πριν, star_cruiser είπε

Πήγα να κάνω το smart night της zenith μέσω e contract και η έκπτωση που λέει μέσα στους ειδικούς ορους είναι 20%😂😂😂Παλι καλά δεν πάτησα υποβολή!!!

Για δοκίμασε να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά...κουφό μου φαίνεται! Έκανα προχθές συμβόλαιο και ισχύουν όλα κανονικά ως τις 31-10-24 (παράταση στη παράταση το πάνε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...