Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Πήγα 2 παροχές στη ζενίθ(smart nigyt)πριν 3 βδομάδες,η μία ήταν και αλλαγή με ονόματος με ληγμένη ΥΔΕ,σήμερα με καλούν και μου προτείνουν με 60€ νεα ΥΔΕ.

Πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις μέσω τόν λογαριασμών,αν φύγω ποίο μπροστά πληρώνω το υπόλοιπο

Η ερώτηση ποια είναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koriosg4 είπε

Ενημέρωση, πληροφοριακά.

Είμαι zenith  και το γνωρίζω.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί αν εξαιρέσουμε την Αττική, στην υπόλοιπη Ελλάδα πάει πάνω από 60€.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, juanjk είπε

Καλησπέρα. Είναι μικρή η διαφορά ναι. Προτείνω ένα από τα μπλε 6μηνα ή 12μηνα στα 0.0936-0.095 protergia-heron ή zenith Εναλλακτικά το κίτρινο smart zenith smart night-40% που τρέχει κάπου στα 0.075 ημέρα και 0.07 νύκτα για Οκτώβρη και μηδενικό πάγιο.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω... να ψάχνω κάθε φορά τι θέλει να πει ο ποιητής. Γιαυτό δεν μπορώ να σπάω το κεφάλι μου κάθε μήνα..... Τι θα πει "40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας" και "Έκπτωση Dual Energy 5%"? Γιατί δεν λενε πόση είναι η τιμή κάθε φορά χωρίς κινέζικα για να καταλαβαίνει ο απλός καταναλωτής?

Δημοσ.
12 minutes ago, PhoneKiller said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω... να ψάχνω κάθε φορά τι θέλει να πει ο ποιητής. Γιαυτό δεν μπορώ να σπάω το κεφάλι μου κάθε μήνα..... Τι θα πει "40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας" και "Έκπτωση Dual Energy 5%"? Γιατί δεν λενε πόση είναι η τιμή κάθε φορά χωρίς κινέζικα για να καταλαβαίνει ο απλός καταναλωτής?

Παλίκαρε, τα γράφει όλα στη σελίδα της εταιρίας. Άμα βαριέσαι να ψάξεις, να σε ενημερώσω πως βρίσκεσαι σε παντελώς λάθος νήμα, κάτσε στο πράσινο της ΔΕΗ και όλα καλά, κάποιος πρέπε να στηρίξει και αυτή τη ρημάδα την εταιρία.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Είμαι zenith  και το γνωρίζω.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί αν εξαιρέσουμε την Αττική, στην υπόλοιπη Ελλάδα πάει πάνω από 60€.

Είπαμε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ για όλους τους υπόλοιπους συμφορητες όπως και εγώ που δεν το γνώριζα.

Πριν 3 χρόνια έκανα νέα ΥΔΕ εδώ στην Αθήνα και πλήρωσα 70€ τώρα δεν ξέρω πόσο πάει,η δεύτερη παροχή που χρειάζεται νέα ΥΔΕ βρίσκεται βόρεια Ελλάδα, οπότε θα συμφωνήσω ότι είναι μια καλή τιμή,και για όσο παραμείνω στην ζενίθ είναι και με δόσεις σε κάθε λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Είπαμε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ για όλους τους υπόλοιπους συμφορητες όπως και εγώ που δεν το γνώριζα.

Πριν 3 χρόνια έκανα νέα ΥΔΕ εδώ στην Αθήνα και πλήρωσα 70€ τώρα δεν ξέρω πόσο πάει,η δεύτερη παροχή που χρειάζεται νέα ΥΔΕ βρίσκεται βόρεια Ελλάδα, οπότε θα συμφωνήσω ότι είναι μια καλή τιμή,και για όσο παραμείνω στην ζενίθ είναι και με δόσεις σε κάθε λογαριασμό.

Αυτό ΔΕΝ σε εμποδίζει να φύγεις οπότε θέλεις.

Απλά σου χρεώνουν το υπόλοιπο στον τελικό λογαριασμό 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

για ΥΔΕ εκτός Αθήνας/Θεσσαλονίκης δλδ επαρχία η τιμή πάει 3ψηφιο ... Ιωάννινα ενδεικτικά μου πήγε 120 συν ΦΠΑ 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό ΔΕΝ σε εμποδίζει να φύγεις οπότε θέλεις.

Απλά σου χρεώνουν το υπόλοιπο στον τελικό λογαριασμό 

Αρχικό μου post 

"Πήγα 2 παροχές στη ζενίθ(smart nigyt)πριν 3 βδομάδες,η μία ήταν και αλλαγή με ονόματος με ληγμένη ΥΔΕ,σήμερα με καλούν και μου προτείνουν με 60€ νεα ΥΔΕ.

Πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις μέσω τόν λογαριασμών,αν φύγω ποίο μπροστά πληρώνω το υπόλοιπο."

Λέω κάτι διαφορετικό από αυτό που λες? δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε ο καθένας μας όπως μπορεί.

Δημοσ.

Για να συνοψίσουμε για τις Υδε μιας και είναι εκτός θέματος.

Δεν χρειάζεται νεα Υδε εκτός αν πρέπει να γίνει αλαγή ονόματος -ΑΦΜ. Εχει ειπωθεί εδώ και εχει ειπωθεί και στο τοπικ για τις Υδε.

Εχω κάνει μέσα σε ενα χρόνο 10 αλλαγές παρόχων με Υδε που εχει λήξει εδώ και 2 χρόνια. Περα απο 2-3 υπαλλήλους στην εξυπηρέτηση πελατών στον Δεδδηε που μου ανέφεραν για ανανέωση, δεν εχω λάβει καμια επιστολή που να αναφέρει για εκδοση Υδε γιατί αλλιώς θα προβουν σε ενέργειες διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Τώρα όσον αφορά το κόστος της Υδε που προσφέρει ο συγκεκριμμένος πάροχος είναι σίγουρο οτι αυτή η τιμή ισχυει πανελλαδικα΄και οτι δεν ισχυεί μόνο για Αθηνα- Θεσσαλονίκη. Οποιος ενδιαφερόμενος πρέπει να το ρωτήσει.

Και για να είμαστε ον τοπικ αυτή η προσφορά προφανώς επωφελεί τον πάροχο και όχι τον πελάτη. Ειδικά αν μιλάμε για τουριστα σε 3-4 μήνες θα έχει βγάλει πολλαπλάσιο κέρδος, σε σχέση με τα 5 ευρώ τον μήνα για την Υδε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/10/2024 στις 9:43 ΜΜ, ATmega είπε

Έχω Zenith με το προγραμμα Power Home Smart Night. Έχω βάλει πάγια εντολή με την Εθνική Τράπεζα. Σήμερα πληρώθηκε ο 1ος λογαριασμός και είδα ότι η Εθνική τράβηξε επιπλέον 0,40€. Θεωρώ ότι το ποσό αφορά τη χρέωση για πάγια εντολή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε αυτό το κόστος? Πχ σε άλλους παρόχους (ΔΕΗ, Elpedison) έβαζα πάγια εντολή με τη χρέωση της χρεωστικής κάρτας και δεν πλήρωνα τίποτα έξτρα. Ενώ στην Zenith μου ζήτησαν τον IBAN για να ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή.

Ασχετο,εισαι ευχαριστημενος απο τον 1ο σου λογαριασμο???. Τον περιμενω και εγω απο την ζενιθ,πρωτη φορα βαζω smart night,και εχω αγωνια 😀

Επεξ/σία από lele322
Δημοσ.
7 ώρες πριν, juanjk είπε

Καλησπέρα. Είναι μικρή η διαφορά ναι. Προτείνω ένα από τα μπλε 6μηνα ή 12μηνα στα 0.0936-0.095 protergia-heron ή zenith Εναλλακτικά το κίτρινο smart zenith smart night-40% που τρέχει κάπου στα 0.075 ημέρα και 0.07 νύκτα για Οκτώβρη και μηδενικό πάγιο.

Διάβασα και εαν δεν κάνω λάθος η Zenith έχει την καλύτερη προσφορά αυτό το διάστημα. Σίγουρα πολύ καλύτερη και απο της ΔΕΗ το πράσσινο που είμαι τώρα. Έχω και skroutz plus οπότε ίσως με συμφέρει και το πρόγραμμα της Volton. Το έχει δοκιμάσει κανένας? https://volton.gr/skroutz/

Δημοσ.
1 hour ago, lele322 said:

Ασχετο,εισαι ευχαριστημενος απο τον 1ο σου λογαριασμο???. Τον περιμενω και εγω απο την ζενιθ,πρωτη φορα βαζω smart night,και εχω αγωνια 😀

Θα σε εκπληξει ευχαριστα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, madboy είπε

Για να συνοψίσουμε για τις Υδε μιας και είναι εκτός θέματος.

Δεν χρειάζεται νεα Υδε εκτός αν πρέπει να γίνει αλαγή ονόματος -ΑΦΜ. Εχει ειπωθεί εδώ και εχει ειπωθεί και στο τοπικ για τις Υδε.

Εχω κάνει μέσα σε ενα χρόνο 10 αλλαγές παρόχων με Υδε που εχει λήξει εδώ και 2 χρόνια. Περα απο 2-3 υπαλλήλους στην εξυπηρέτηση πελατών στον Δεδδηε που μου ανέφεραν για ανανέωση, δεν εχω λάβει καμια επιστολή που να αναφέρει για εκδοση Υδε γιατί αλλιώς θα προβουν σε ενέργειες διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Τώρα όσον αφορά το κόστος της Υδε που προσφέρει ο συγκεκριμμένος πάροχος είναι σίγουρο οτι αυτή η τιμή ισχυει πανελλαδικα΄και οτι δεν ισχυεί μόνο για Αθηνα- Θεσσαλονίκη. Οποιος ενδιαφερόμενος πρέπει να το ρωτήσει.

Και για να είμαστε ον τοπικ αυτή η προσφορά προφανώς επωφελεί τον πάροχο και όχι τον πελάτη. Ειδικά αν μιλάμε για τουριστα σε 3-4 μήνες θα έχει βγάλει πολλαπλάσιο κέρδος, σε σχέση με τα 5 ευρώ τον μήνα για την Υδε. 

Ωραία ιδέα!

Να το κάνουν ΟΛΟΙ οι πάροχοι να επωφεληθούν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να κάνω το smart night της zenith μέσω e contract και η έκπτωση που λέει μέσα στους ειδικούς ορους είναι 20%😂😂😂Παλι καλά δεν πάτησα υποβολή!!!

Επεξ/σία από star_cruiser

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...