Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Zenith με το προγραμμα Power Home Smart Night. Έχω βάλει πάγια εντολή με την Εθνική Τράπεζα. Σήμερα πληρώθηκε ο 1ος λογαριασμός και είδα ότι η Εθνική τράβηξε επιπλέον 0,40€. Θεωρώ ότι το ποσό αφορά τη χρέωση για πάγια εντολή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε αυτό το κόστος? Πχ σε άλλους παρόχους (ΔΕΗ, Elpedison) έβαζα πάγια εντολή με τη χρέωση της χρεωστικής κάρτας και δεν πλήρωνα τίποτα έξτρα. Ενώ στην Zenith μου ζήτησαν τον IBAN για να ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή.

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ATmega είπε

Έχω Zenith με το προγραμμα Power Home Smart Night. Έχω βάλει πάγια εντολή με την Εθνική Τράπεζα. Σήμερα πληρώθηκε ο 1ος λογαριασμός και είδα ότι η Εθνική τράβηξε επιπλέον 0,40€. Θεωρώ ότι το ποσό αφορά τη χρέωση για πάγια εντολή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε αυτό το κόστος? Πχ σε άλλους παρόχους (ΔΕΗ, Elpedison) έβαζα πάγια εντολή με τη χρέωση της χρεωστικής κάρτας και δεν πλήρωνα τίποτα έξτρα. Ενώ στην Zenith μου ζήτησαν τον IBAN για να ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή.

Δυστυχώς η ζενίθ δέχεται μόνο πάγια εντολή από τραπεζικό λογαριασμό, και όχι από κάρτα που δεν έχει χρέωση,οπότε το κόστος της πάγιας δεν μπορείς να το γλιτώσεις.

Δημοσ.
2 minutes ago, ATmega said:

Σήμερα πληρώθηκε ο 1ος λογαριασμός και είδα ότι η Εθνική τράβηξε επιπλέον 0,40€. Θεωρώ ότι το ποσό αφορά τη χρέωση για πάγια εντολή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε αυτό το κόστος?

Μπορείς να μπαίνεις στο site της ζενίθ 4-5 εργάσιμες πριν λήξει ο λογαριασμός και να πληρώνεις με την καρτα. Έτσι δεν εκτελείται η πάγια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

EINV022194921_αντίγραφο.pdf 1.11 MB · 5 downloads

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου έστειλαν δεύτερο λογαριασμό όταν ο πρώτος ακόμα για να λήξει θέλει 6 μέρες. Αυτός μου είπαν είναι εκκαθαριστικος όταν τους προηγούμενους μήνες πάντα περνάει κάθε μήνα ο δεδδηε και γράφει τις κιλοβατώρες. Σε ερώτηση γιατί μου έρχονταν πάντα έναντι και όχι εκκαθαριστικος δεν ήξεραν να μου πουν . Είναι σωστός ο λογαριασμός η χρεώνουν ότι ναναι; elpedison .

Μήπως δεν περνουσε ο δεδδηε και oi λογαριασμοί βγαίναν έναντι κατεκτίμηση;(Αυτό μπορείς να το δεις αν περνούσε σίγουρα στο app του δεδδηε είναι καταγεγραμμένες οι ενδείξεις).Τώρα αν είναι σωστός θέλει χρόνο και υπομονή γιατί αφορά πολλούς μήνες και πρέπει να δει κάποιος πόσο ήταν η τιμή ανα μήνα τότε.

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Μήπως δεν περνουσε ο δεδδηε και oi λογαριασμοί βγαίναν έναντι κατεκτίμηση;(Αυτό μπορείς να το δεις αν περνούσε σίγουρα στο app του δεδδηε είναι καταγεγραμμένες οι ενδείξεις).Τώρα αν είναι σωστός θέλει χρόνο και υπομονή γιατί αφορά πολλούς μήνες και πρέπει να δει κάποιος πόσο ήταν η τιμή ανα μήνα τότε.

Οχι περνούσαν κανονικά τους έβλεπα , και έβλεπα και τις κιλοβατώρες πόσο έβαζαν και τόσο έγραφε και ο κάθε λογαριασμός. Αφού στο τηλέφωνο μου είπε και η κοπέλα που μίλησα ότι πράγματι βλέπει ότι πέρναγε ο δεδδηε και καυεγραφε. Ούτε αυτή ήξερε να μου πει τι έγινε.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Volton και skroutz plus πρεπει ναναι στο ιδιο ονομα ή δε παιζει ρολο;

Πρέπει να ειναι στο ίδιο email η αίτηση volton και ο λογαριασμός skroutz plus που έχεις. Στο ίδιο ema μπορούν να ενεργοποιηθούν έως 2 διαφορετικές παροχές.

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Ο Ήρων δίνει κάτι αν πας 2' δική σου παροχή?

Επίσημα όχι. Μπορείς να κάνεις το econtract να λάβεις τα 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Επίσημα όχι. Μπορείς να κάνεις το econtract να λάβεις τα 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. 

Αυτό αφορά ΚΑΘΕ παροχή 

• Like 1
Δημοσ.

Εξατομικευμένες προσφορές γενικά δε δίνουν τελευταία εφόσον έχουν γίνει και μετρημένα κουκιά τα είδη προγραμμάτων που είναι ελκυστικά. Κακώς για εμένα, αλλά έχουν δώσει βάρος πιο πολύ στη διακράτηση του πελάτη που έχει κάνει αίτηση σε άλλο πάροχο, σαν αυτή του ΗΡΩΝ που δίνει 60€ στο blue generous χαρίζοντας τα πάγιά του. 

Δημοσ.
11 hours ago, vali said:

Μπορείς να μπαίνεις στο site της ζενίθ 4-5 εργάσιμες πριν λήξει ο λογαριασμός και να πληρώνεις με την καρτα. Έτσι δεν εκτελείται η πάγια.

Αν υπάρχει ενεργοποιημένη πάγια εντολή αλλά εγώ πηγαίνω να τον πληρώσω σε κάποιο κατάστημα που εξοφλείς λογαριασμούς θα έχω κάποιο θέμα;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, star_cruiser είπε

Αν υπάρχει ενεργοποιημένη πάγια εντολή αλλά εγώ πηγαίνω να τον πληρώσω σε κάποιο κατάστημα που εξοφλείς λογαριασμούς θα έχω κάποιο θέμα;

Όχι, αλλά και εκεί δε θα σε χρεώσουν για την εξόφληση του λογαριασμού;

Αν θέλεις να γλυτώνεις τη χρέωση της πάγιας εντολής (με τραπεζικό λογαριασμό) είναι να πληρώνεις με την κάρτα σου απευθείας στην ιστοσελίδα του παρόχου - και μάλιστα αρκετές ημέρες πριν την λήξη του λογαριασμού για να προλάβει να ενημερωθεί το σύστημα και να μην τραβήξει την πληρωμή από το λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Καληπέρα παιδιά,

Σήμερα πήγα στην ΔΕΗ για άλλο λόγο και μου είπε ο υπάλληλος πως συμφέρει να αλλάξω σε Κίτρινο γιατί έχω το πράσσινο τιμολόγιο. Έχω και νυχτερικό και κατανάλωση 350 με 500 kWh τον μήνα. Οι τιμές που βλέπω στην σελίδα της ΔΕΗ ισχύουν? Γιατί εαν είναι έτσι δεν είναι μεγάλη η διαφορά και δεν ξέρω εαν συμφέρει εαν τελικά περάσω τις 500 KWh το μήνα φέτος το χειμώνα. *Δεν θέλω να αλλάξω πάροχο γιατί βαριέμαι την χαρτούρα και το ψάξιμο κάθε μήνα.

image.png.cd532a81be7a24cf573f156f0a93dab5.png

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι μικρή η διαφορά ναι. Προτείνω ένα από τα μπλε 6μηνα ή 12μηνα στα 0.0936-0.095 protergia-heron ή zenith Εναλλακτικά το κίτρινο smart zenith smart night-40% που τρέχει κάπου στα 0.075 ημέρα και 0.07 νύκτα για Οκτώβρη και μηδενικό πάγιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα 2 παροχές στη ζενίθ(smart nigyt)πριν 3 βδομάδες,η μία ήταν και αλλαγή με ονόματος με ληγμένη ΥΔΕ,σήμερα με καλούν και μου προτείνουν με 60€ νεα ΥΔΕ.

Πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις μέσω τόν λογαριασμών,αν φύγω ποίο μπροστά πληρώνω το υπόλοιπο.

Επεξ/σία από koriosg4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...