Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Παίδες καλησπέρα. Για εξοχικό που έχει ένα ψυγείο και χωρίς καμία άλλη συσκευή και πηγαίνουμε βαριά βαριά ένα μήνα το έτος τι με συμφέρει? Είμαι ΔΕΗ το έχω έτσι παρατημένο ανέκαθεν αν αλλάξω θα γλυτώσω τίποτα? Η είναι τόσο μικρή η χρήση που πάνω κάτω όλοι θα είναι ίδια? 

Υπάρχουν προγραμματάκια με μηδενικό πάγιο. Δες τις προηγούμενες σελίδες, τα έχουμε αναφέρει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Παίδες καλησπέρα. Για εξοχικό που έχει ένα ψυγείο και χωρίς καμία άλλη συσκευή και πηγαίνουμε βαριά βαριά ένα μήνα το έτος τι με συμφέρει? Είμαι ΔΕΗ το έχω έτσι παρατημένο ανέκαθεν αν αλλάξω θα γλυτώσω τίποτα? Η είναι τόσο μικρή η χρήση που πάνω κάτω όλοι θα είναι ίδια? 

https://www.heron.gr/en/energy/electricity/home/yellow-free-home/

μηδεν παγιο και δωρο 50 ευρω με econtract.

υπαρχει και το elpedison zero αλλα δεν ξερω αν δινει καποιο δωρο.

Καλησπερα,επειδη εγω εχω κατσει σε σταθερο και εψω χασει επεισοδια,η αδερφη μου ειναι σε ενα της ζενιθ πρασινο το οποιο ειναι πανακριβο.Αυγουστο την χρεωσαν 25 λεπτα την κιλοβατωρα.

Εχει και κοτ.

Υπαρχει κατι σε σταθερο που να αξιζει;

Καθε βοηθεια δεκτη.

Το excel πλεον δεν υπαρχει;

3 ώρες πριν, bilham είπε

Υπάρχουν προγραμματάκια με μηδενικό πάγιο. Δες τις προηγούμενες σελίδες, τα έχουμε αναφέρει

Άρα βλέπω μόνο αυτό να έχει μηδενικό πάγιο.? 

2 ώρες πριν, The_Judas είπε

https://www.heron.gr/en/energy/electricity/home/yellow-free-home/

μηδεν παγιο και δωρο 50 ευρω με econtract.

υπαρχει και το elpedison zero αλλα δεν ξερω αν δινει καποιο δωρο.

Οκ άρα και μηδενικό πάγιο και ο πρώτος μήνας θα βγει τζάμπα. Συνήθως έρχεται λιγότερο από 50 το δίμηνο που είναι οι τόκοι ερτ κτλ 

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Να βρεις κάτι με πολυ χαμηλό πάγιο.. Αν όμως δεν έχεις ξανά αλλάξει πάροχο πολυ πιθανόν να σου ζητήσουν νέα ΥΔΕ αν έχει αυτή  λήξει.. 

Υδε? What is this. Όχι δεν έχουμε αλλάξει ποτέ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο διάβασμα και κοιτώντας και το excel έκανα αίτηση για να πάω στο μπλε Zeniθ Power Home Direct Plus.

Βέβαια συμφέρει πιο πολύ το κίτρινο Zeniθ Power Home Smart Night αλλά προτίμησα τη σιγουριά του σταθερού τιμολογίου. Ειδικά για του χρόνου το καλοκαίρι που πάλι θα πάνε στο Θεό οι τιμές.

Άλλωστε δεν θυμάμαι να είχε πέσει ποτέ το πράσινο της ΔΕΗ στα 9,5 λεπτά/kWh οπότε θεωρώ ότι είναι αρκετά ασφαλής επιλογή.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 2

Σήμερα μου ήρθε με email η σύμβαση από τo smart night της ζενιθ. Κατέβασα και το app στο κινητό και για την εγγραφή ζητάει κωδικό πελάτη. Στην σύμβαση επάνω αναγράφει κωδικός παροχής πελάτη. Προσπάθησα να κάνω εγγραφή αλλά δεν με άφησε. Μήπως θα ενεργοποιηθεί αφού λάβω sms;

2 λεπτά πριν, greekparot είπε

Σήμερα μου ήρθε με email η σύμβαση από τo smart night της ζενιθ. Κατέβασα και το app στο κινητό και για την εγγραφή ζητάει κωδικό πελάτη. Στην σύμβαση επάνω αναγράφει κωδικός παροχής πελάτη. Προσπάθησα να κάνω εγγραφή αλλά δεν με άφησε. Μήπως θα ενεργοποιηθεί αφού λάβω sms;

ναι πρέπει να περάσουν λίγες μέρες, δεν θυμάμαι αν έρθει sms

• Thanks 1

18 λεπτά πριν, greekparot είπε

Στην επικοινωνία που είχα μαζί τους για την ηχογράφηση-συναινεση, μου είπαν ότι θα λάβω sms και μετά θα μπορώ να κάνω εγγραφή στο app. Οπότε περιμένεις το sms και μετά προχωράς. 

• Thanks 1

καλησπέρα σας τα νέα προγράμματα της elpedison bright , δεν αφορουν υπαρχον συνδρομητες αλλα μονο νεες συνδεσεις . Πολυ μεγαλο φαουλ αυτο απο την εταιρεια , ευτυχως που εχω τον αδελφο μου στην δεη και θα φυγω για elpedison bright night 6μηνες σταθερο τιμολογιο με τιμη 0,0749 ευρω την νυκτα και 0,1099 ευρω την ημερα με παγιο 9,90 ευρω . Χαρηκα παρα πολυ που επιτελους βγηκε ενα προγραμμα με φτηνη τιμη στο νυκτερινο ειχαμε χρονια να το δουμε αυτο στην εταιρεια. δειτε εδω https://www.elpedison.gr/en/for-home/electricity/elpedison-bright-night-6m_133477/

Οσο για το γ22 που ηθελα , υπαρχει το αντιστοιχο bright για 12 μηνες με τιμη 0,1499 ευρω  , με μηδενικο παγιο δειτε εδω https://www.elpedison.gr/en/for-business/electricity-for-small-medium-businesses/elpedison-bright-for-business-12m_133473/ που παλι δεν μπορω να το βαλω διοτι ειμαι ηδη πελατης της elpedison και ψαχνω τωρα να αλλαξω παροχο και μετα να γυρισω πισω ως νεος συνδρομητης να το παρω.

Εχει βεβαια για τα οικιακα και αλλα 2 προγραμματα bright δειτε εδω https://www.elpedison.gr/en/for-home/electricity/elpedison-bright-12m_133469/

αλλα και εδω https://www.elpedison.gr/en/for-home/electricity/elpedison-bright-6m_133467/

• Confused 1
  • Haha 2

1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Άρα βλέπω μόνο αυτό να έχει μηδενικό πάγιο.? 

Και όχι μόνο .. υπάρχουν αρκετές προσφορές πχ η ΖΕΝΙΘ μέχρι τέλος του μήνα έχει πολύ καλό πρόγραμμα και με μεγάλη έκπτωση στην τιμή της κιλοβατώρας. Η VOLTON αν έχεις ενεργή συνδρομή στον skroutz παίρνεις 50€ δώροκάρτα και κλειδωμένη τιμή ως τέλος του χρόνου+ 6 μήνες δωρεάν πάγια. Μπες στις ιστοσελίδες τους και ψαξτο. Αν δεν είσαι για τέτοια κάτσε στη ΔΕΗ γνωρίζοντας ότι η σιγουριά (?) πληρώνεται!!

1 ώρα πριν, di maria kun είπε

Υδε? What is this. Όχι δεν έχουμε αλλάξει ποτέ

Μη δίνεις σημασία στον κύριο αυτό. ΥΔΕ ( χαρτί ηλεκτρολόγου απαιτείται μόνο σε αλλαγή ΑΦΜ - ονόματος δλδ)

1 ώρα πριν, greekparot είπε

Δεν έρχεται κανένα sms. Θα μπεις στην εφαρμογή και θα κάνεις νέα εγγραφή. Κωδικό πελάτη θα βάλεις τον κωδικό παροχής πελάτη, ένα email και το password. Θα σου στείλει ένα email επιβεβαίωσης και μπαίνεις κανονικά. 

Όταν μπεις εάν δεν έχει ενεργοποιηθεί η νέα παροχή δε θα φαίνεται στην αρχική σελίδα. Σε μένα που έκανα για 2 παροχές, η μια έχει ενεργοποιηθεί και φαίνεται και η άλλη όχι. 

• Thanks 3

26 λεπτά πριν, grayfox23 είπε

Δεν έρχεται κανένα sms. Θα μπεις στην εφαρμογή και θα κάνεις νέα εγγραφή. Κωδικό πελάτη θα βάλεις τον κωδικό παροχής πελάτη, ένα email και το password. Θα σου στείλει ένα email επιβεβαίωσης και μπαίνεις κανονικά. 

Όταν μπεις εάν δεν έχει ενεργοποιηθεί η νέα παροχή δε θα φαίνεται στην αρχική σελίδα. Σε μένα που έκανα για 2 παροχές, η μια έχει ενεργοποιηθεί και φαίνεται και η άλλη όχι. 

Έχεις δίκιο, έκανα αυτά που είπες και μπήκα κανονικά . Σε ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί θα περίμενα sms που δεν θα ερχόταν ποτέ. 

• Like 1

EINV022194921_αντίγραφο.pdf

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου έστειλαν δεύτερο λογαριασμό όταν ο πρώτος ακόμα για να λήξει θέλει 6 μέρες. Αυτός μου είπαν είναι εκκαθαριστικος όταν τους προηγούμενους μήνες πάντα περνάει κάθε μήνα ο δεδδηε και γράφει τις κιλοβατώρες. Σε ερώτηση γιατί μου έρχονταν πάντα έναντι και όχι εκκαθαριστικος δεν ήξεραν να μου πουν . Είναι σωστός ο λογαριασμός η χρεώνουν ότι ναναι; elpedison .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...