Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα δεν υπεγράφη σύμβαση, παρά μόνο τηλεφωνικά. Τους ζήτησα να ελέγξουν την μαγνητοφωνημένη (δεν έλεγε πουθενά για δώρο ούτε εκεί) και ζήτησα αντίγραφο συμβολαίου.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, yiankap είπε

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην elpedison , ελεγξαν κλήσεις , έλεγξαν συμβόλαιο πουθενά δεν λέει για τα δώρα και ρίχνουν την ευθύνη καθαρά στην συνεργαζόμενη εταιρεία. Από ότι είδα στις αξιολογήσεις της στο google  το έχει ξανακάνει. Οπότε δεν έχω επιλογή θα κάνω καταγγελία σε ΡΑΕ, ΙΝΚΑ, Συνήγορο καταναλωτή και γραμματεια καταναλωτή και σε ότι άλλο υπάρχει και θα αφήσω να βρουν αυτοί ποιος φταίει.....

Θα στείλω επίσης και σχετικό μύνημα στον "συνεργάτη" που για  να πάρει το συμβόλαιο έλεγε ότι  θα ήταν μαζί μου συνέχεια για να καλύψει και τις μελλοντικές μου ανάγκες, για τις όποιες ενέργειες  θα κάνω....

Δεν κάνουμε ποτέ σύμβαση τηλεφωνικά έχει ειπωθεί άπειρες φορές.Μονο γραπτά σε email  όπου θα αναγράφονται και τα δώρα.Ακομα και τις δωροεπιταγες enderered κλπ του βάζαμε και τις γράφανε χειρόγραφα πάνω στο συμβόλαιο που έστελναν.

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω από το πρωί γιατί οι ΥΚΩ είναι σπασμένες οι σε 427 και 75 αλλά δεν καταλαβαίνω. Ξέρει κάποιος;

image.png.0a85cdb1b5d83e89122eeb38db529799.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που τα public δεν ήταν γραμμένα στο συμβόλαιο.Προσωπικα δε μου έχει τύχει,  πάντα απαιτώ να αναγράφονται στη σύμβαση.(Επίσημο promo δεν ήταν ακριβώς,από τη στιγμή που δεν αναφερόταν ρητά στην ιστοσελίδα τους,εν αντίθεση με το promo του go4more)

Κατά τα λοιπά συμφωνώ απόλυτα,προσοχή στη σύμβαση που υπογράφουμε.

Στις δικά μου συμβόλαια μου έρχονταν πάντα γραμμένα τα public είτε έκανα με befon είτε με teleraise.

10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ναι, κάθε κανάλι πώλησης της Elpedison κάνει τα δικά του. Γενικώς η Elpedison ΔΕΝ είναι άξια εμπιστοσύνης πλέον, παρά μόνο αν δίνει έκπτωση στο λογαριασμό.

Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος δεν είναι όλοι απατεώνες. Εξάλλου η elpedison έχει συνεισφέρει στους τουρίστες αρκετά. (Γύρω στο 400€ έχω καβατζώσει από εκεί σε δώρα και 200€ από ΗΡΩΝ) Αν κάτι γράφεται στο συμβόλαιο το παίρνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσεις. Για αυτό πρέπει να γίνεται έλεγχος πάντα στα email και να μην γράφουμε απλά το «συναινώ και αποδέχομαι» σε όποιον πάροχο και αν κάνουμε συμβόλαιο. 

Επεξ/σία από Ioan12
Δημοσ.

Έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου και σήμερα με πήραν από τον ήρων για αντιπροσφορα.Η οποία είναι το blue generous σταθερό για 6 μήνες με έκπτωση συνέπειας 0,0936 δώρο τα πάγια. Προσωπικά δεν δέχτηκα γιατί δεν μου αρέσουν οι δεσμεύσεις.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, li@m είπε

Ψάχνω από το πρωί γιατί οι ΥΚΩ είναι σπασμένες οι σε 427 και 75 αλλά δεν καταλαβαίνω. Ξέρει κάποιος;

Άλλαξες κλίμακα στις ΥΚΩ.Για τις πρώτες 427 σε τιμολογουν στην πρώτη κλίμακα,για τις υπόλοιπες 75 στη δεύτερη κλίμακα.

Δεν το αναλύω περισσότερο,γιατί θα βγούμε off topic.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Ioan12 είπε

volton είναι ποτέ δεν είχε βγάλει κάποιο μπλε σταθερό που να αξίζει. Το protect την ενδιαφέρει και προωθεί 

Είχε βγάλει με 0,88

11 λεπτά πριν, li@m είπε

0-1600 kWh/τετραμηνία

0,0069

1601-2000 kWh/τετραμηνία

0,0500

Προφανώς με αναγωγή σε 4μηνιαίο λογαριασμό ξεπέρασες τις 1600kWh 

7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου και σήμερα με πήραν από τον ήρων για αντιπροσφορα.Η οποία είναι το blue generous σταθερό για 6 μήνες με έκπτωση συνέπειας 0,0936 δώρο τα πάγια. Προσωπικά δεν δέχτηκα γιατί δεν μου αρέσουν οι δεσμεύσεις.

Αυτή είναι η αντιπροσφορά, το έχουν πει και άλλοι και μάλιστα δίνουν δώρο τα πάγια 10 μηνών για 6μηνο συμβόλαιο!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, li@m είπε

Ξεπέρασες τις 400 Kwh τον μήνα. Μεχρι τις 400 Kwh τιμολογείστε με 0,00690 απο εκει και πανω με 0,05

Με προλαβαν 😂

Επεξ/σία από skantsos
  • Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έλαβα πριν λίγο email με αυτή την προωθητική ενέργεια για πελάτες με ενεργή συνδρομή σκρουτζ plus. Φαίνεται συμφέρουσα και δεν βρίσκω κάποιον περίεργο όρο. Μήπως μου διαφεύγει κάτι; 

https://volton.gr/skroutz/?utm_source=MoEngage&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=Volton_x_Skroutz_Announcement_First_Wave_Multiple_partnership_20240909

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Καλησπέρα σας, έλαβα πριν λίγο email με αυτή την προωθητική ενέργεια για πελάτες με ενεργή συνδρομή σκρουτζ plus. Φαίνεται συμφέρουσα και δεν βρίσκω κάποιον περίεργο όρο. Μήπως μου διαφεύγει κάτι; 

https://volton.gr/skroutz/?utm_source=MoEngage&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=Volton_x_Skroutz_Announcement_First_Wave_Multiple_partnership_20240909

Καλή φάση φαίνεται, αν μπορείς να το πάρεις με το Skroutz plus το μηνιαίο 4€. Ωστόσο δεν ξέρουμε αν στέλνουν την δώρο-κάρτα στην αρχή της σύμβασης ή μετά από κάποιους μήνες (σε υποχρεώνουν να κάτσεις έμμεσα σε αυτούς δηλαδή) 

Υπάρχει και στο Skroutz στην ενότητα προσφορές

Επεξ/σία από Ioan12
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ioan12 είπε

Καλή φάση φαίνεται, αν μπορείς να το πάρεις με το Skroutz plus το μηνιαίο 4€. Ωστόσο δεν ξέρουμε αν στέλνουν την δώρο-κάρτα στην αρχή της σύμβασης ή μετά από κάποιους μήνες (σε υποχρεώνουν να κάτσεις έμμεσα σε αυτούς δηλαδή) 

Γράφει στους όρους απλά ότι αποστέλλεται στο email που έχεις επιλέξει για την έκδοση e-bill και πρέπει να είναι ταυτόχρονα και το email της ενεργής συνδρομής Skroutz plus.

Επίσης γράφει ότι ακόμα και αν αποχωρήσεις νωρίτερα, συνεχίζει να ισχύει η δωροκαρτα. 

Μάλλον με βλέπω να δοκιμάζω την αλλαγή και σχετικά με αυτό που είπες για τον χρόνο αποστολής  θα ενημερώσω περαιτέρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Εξαιρέσεις: Η Προωθητική Ενέργεια δεν θα χορηγείται σε περίπτωση:

δ. αιτήσεως από Πελάτη για τη σύναψη νέας σύμβασης προμήθειας και την εκπροσώπηση παροχής, η οποία είχε εκπροσωπηθεί ήδη μία ή περισσότερες φορές από την εταιρεία και είχε ήδη λάβει κατά το παρελθόν την παρούσα
Προωθητική Ενέργεια.

8. Όροι χρήσης της Δωροκάρτας Skroutz

Σε περίπτωση που ο Δικαιούχος, κατά την διάρκεια των πρώτων εκατόν ογδόντα (180) συναπτών ημερών από την έναρξη της εκπροσώπησης, σύμφωνα με τους Ειδικούς Όρους του επιλεγέντος από αυτόν εμπορικού προγράμματος, επιλέξει να μεταβεί σε κάποιο άλλο εμπορικό πρόγραμμα του Προμηθευτή, αν δεν έχει ήδη εξαργυρώσει τη Δωροκάρτα, εξακολουθεί να την διατηρεί τη Δωροκάρτα και δύναται να την εξαργυρώσει εντός του προβλεπόμενου στην παρούσα χρόνου ισχύος της.

Δεν αναφέρει αν συνεχίζει να ισχύει σε περίπτωση αλλαγής προμηθευτή. Παρόλα αυτά κι εγώ με μία γρήγορη ματιά που έριξα δε βλέπω πουθενά όρο για επιστροφή της σε περίπτωση αλλαγής παρόχου, αλλά ούτε και ακριβές διάστημα πίστωσης του δώρου (π.χ. με την ενεργοποίηση εκπροσώπησης της παροχής)

Αν το δώρο των 50 ευρώ αποδίδεται εντός της περιόδου κλειδωμένης τιμής πολύ καλή προσφορά σε συνδιασμό με το δωρεάν πάγιο για όσους είναι εν δυνάμει δικαιούχοι.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

^

Βλέπω υπάρχει φόρμα για δήλωση ενδιαφέροντος (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) οπότε η σύμβαση θα γίνεται τηλεφωνικά απ'τη volton. Τους προηγούμενεους μήνες στην ιστοσελίδα της Volton όσοι είχαν δηλώσει ενδιαφέρον, περίμεναν μέχρι και μια βδομάδα να τους καλέσουν... ίσως λόγω προσφοράς skroutz να καλέσουν εγκαίρως.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κάθε μέρα να γνωρίζετε τις ενδείξεις του μετρητή, ώστε όταν πάρουν τηλέφωνο και ζητήσουν λοιπά στοιχεία (παροχή, ταυτότητα, λογαριασμό προηγούμενου παρόχου κλπ κλπ) να τους πείτε και τις ενδείξεις να γραφτούν στην αίτηση. Και να επιμείνετε όταν σας πούνε πως δεν είναι απαραίτητο... γιατί τις φωτογραφίες που στέλνουν οι πελάτες σχεδόν ποτέ δεν τις κοιτάνε.

Αν η αίτηση έχεις κενές ενδείξεις μετρητή, χαιρετίσματα. Έχουμε δει περιστατικά να δηλώνουν ως αρχική ένδειξη εκροσώπησης την τελευταία ένδειξη του εκκαθαριστικού του προηγούμενου παρόχου.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 minutes ago, ekrepali said:

^

Βλέπω υπάρχει φόρμα για δήλωση ενδιαφέροντος (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) οπότε η σύμβαση θα γίνεται τηλεφωνικά απ'τη volton. Τους προηγούμενεους μήνες στην ιστοσελίδα της Volton όσοι είχαν δηλώσει ενδιαφέρον, περίμεναν μέχρι και μια βδομάδα να τους καλέσουν... ίσως λόγω προσφοράς skroutz να καλέσουν εγκαίρως.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κάθε μέρα να γνωρίζετε τις ενδείξεις του μετρητή, ώστε όταν πάρουν τηλέφωνο και ζητήσουν λοιπά στοιχεία (παροχή, ταυτότητα, λογαριασμό προηγούμενου παρόχου κλπ κλπ) να τους πείτε και τις ενδείξεις να γραφτούν στην αίτηση. Και να επιμείνετε όταν σας πούνε πως δεν είναι απαραίτητο... γιατί τις φωτογραφίες που στέλνουν οι πελάτες σχεδόν ποτέ δεν τις κοιτάνε.

Αν η αίτηση έχεις κενές ενδείξεις μετρητή, χαιρετίσματα. Έχουμε δει περιστατικά να δηλώνουν ως αρχική ένδειξη εκροσώπησης την τελευταία ένδειξη του εκκαθαριστικού του προηγούμενου παρόχου.

Εννοείς οτι θα έπρεπε να εχει την τελευταία ενδειξη του τελικού του προηγούμενου παροχου;

Δημοσ.
11 minutes ago, stylish said:

Εννοείς οτι θα έπρεπε να εχει την τελευταία ενδειξη του τελικού του προηγούμενου παροχου;

δεν θα επρεπε να εχει αυτο.

πρεπει να περασεις στη βολτον με τις μετρησεις που δινεις εσυ κατα την αιτηση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...